Ben bütün yorumlarınızı okudum hanımefendi ,algılama sorunum da yok çok şükür ancak sanırım sizde kötü niyet ve algı problemi var çünkü şişe karşı yazan insanlara bu şekilde cevap veriyorsunuz ,kibledim sizi .
Neden herkes davet edilmemişsin yazıyor.burda davet edildiğini yazmisBir mekan ayarlanmış ama alkollu diye gitmedim halbuki bu yıl eşimle o yemeğe katılmayı çok istemiştim. Birşey olmaz alkol almazsin gel dediler ama içime sinmeyen birşey vardı ve gitmedim.
İkidir saygı duyuyorum yazıp durmussunuz ama konunuzla çelişiyor:)Yine saygı duyuyorum :)
Hanımefendi birebir davet istemiş. Ama özel olarak 'monocerto sen de gel' dememiş organizasyonu yapanlar. Sadece birkaç yakın arkadaşı 'ne olacak sen de gel' demişler ama o gitmemis. Ara sayfaların birinde davet edilmediğine bozulduğunu yaziyordu ama aynı zamanda davet edilse de gitmeyeceğini söylüyor.Neden herkes davet edilmemişsin yazıyor.burda davet edildiğini yazmis
Hanımefendi birebir davet istemiş. Ama özel olarak 'monocerto sen de gel' dememiş organizasyonu yapanlar. Sadece birkaç yakın arkadaşı 'ne olacak sen de gel' demişler ama o gitmemis. Ara sayfaların birinde davet edilmediğine bozulduğunu yaziyordu ama aynı zamanda davet edilse de gitmeyeceğini söylüyor.
Şu türk deyişinin yaşayan bir kanıtı konu sahibi: çağirirsan gelmem,çağirmazsan küserim
Haklı olarak mı?dansözz müüO kadar da değil artık yaa,neticede bu kurumsal bir kutlama o yüzden içki dansöz kombinasyonu çok yanlış yoksa bireysel eğlencelerinde istediklerini yapsınlar .Ayrıca o fotoğrafları meb görürse affetmez!(haklı olarak)
Buradaki nüans şu:O gün yapılan kutlama Öğretmenler Günü Kutlamasi...Yani herkes orada "öğretmen" sıfatıyla oturuyor.Piknik olayında haksızlık vardı cünkü adamın özel hayatı orada öğretmen olarak oturmuyor.Haklı olarak mı?
Ne alaka ya, okulun parasıyla mi eğlenceye gitmişler? Mekan belirlenmiş herkes kendi parasını kendi ödemiş ve toplanmışlar. Buna MEB ne karışır el ne karışır???
Gerçi birkaç sene önce bir öğretmenin piknikte çektiği rakı-mangal fotoğrafı yüzünden mesleğine son vermişlerdi. Bu zihniyetten gerçekten çok korkuyorum!
Buradaki nüans şu:O gün yapılan kutlama Öğretmenler Günü Kutlamasi...Yani herkes orada "öğretmen" sıfatıyla oturuyor.Piknik olayında haksızlık vardı cünkü adamın özel hayatı orada öğretmen olarak oturmuyor.
Ben size katılmıyorum.Buradaki nüans şu:O gün yapılan kutlama Öğretmenler Günü Kutlamasi...Yani herkes orada "öğretmen" sıfatıyla oturuyor.Piknik olayında haksızlık vardı cünkü adamın özel hayatı orada öğretmen olarak oturmuyor.
Neden haklı olarak söyler misiniz ?herkesin kutlama anlayışı kendinedir,alt tarafı alkollu bir mekana gitmişler ve dansöz çıkmış . Ne yapmışlar ?toplu seks partisi falan mı düzenlemişler de affetmeyecekmiş vs vs .bence konu sahibi de siz de mebe şikayet edin hatta videoyu da ekleyin .dansözz müüO kadar da değil artık yaa,neticede bu kurumsal bir kutlama o yüzden içki dansöz kombinasyonu çok yanlış yoksa bireysel eğlencelerinde istediklerini yapsınlar .Ayrıca o fotoğrafları meb görürse affetmez!(haklı olarak)
Siz bir yemeğe davet edildiginizde ev sahibinin sizi ağırlamak için uğraşması,sizi rahat ettirmek istemesi çok doğal.Ama iş arkadaşlarımla yemeğe çıktığımda kendimi ağırlamak,kendim mutlu olmak isterim.Sonucta hesabı kendim odedigim bir yemekten bahsediyoruzBizim çok yakın tanıdıklarımiz aile dostlarımız var,cokcada alkol tüketirler ama bizi yemeğe davet ettiklerinde rahatsız olmamamiza rağmen asla içmezler(gerçekten rahatsız olmuyoruz) öyle eğitimli insanlarda değiller ama düşünce incelik çok başka bir şey,konu sahibi de azıcık incelik beklemiş neden herkes üstüne gitmiş anlamadim.
Bu açıdan bakınca tabiki haklısınız ama tüm öğretmenlerin öğretmenler günü ve okulca bir program duzenlenmisse biraz daha hassas olunabilirdi,alkol olan çok seviyeli mekanlarda var oralar tercih edilebilinir di,sonra dileyen gece kulübüne bara gidip eğlencesine devam edebilirdi.Siz bir yemeğe davet edildiginizde ev sahibinin sizi ağırlamak için uğraşması,sizi rahat ettirmek istemesi çok doğal.Ama iş arkadaşlarımla yemeğe çıktığımda kendimi ağırlamak,kendim mutlu olmak isterim.Sonucta hesabı kendim odedigim bir yemekten bahsediyoruz
İşte o zaman da o grup uyeleri için senin gelip gelmediğinin gerçekten bir önemi olması gerekiyor. İş ortamında tanıştığım ama sonrasında iş dışında da sıkça görüştüğüm "Senin için cig tavuk bile yerim" diyebileceğim birkaç insan var.Nerede kutluyalim deseler benim için farketmez çünkü onların enerjisi,sohbeti yeter derim.Ama burada öyle bir durum da yok anladığım kadariylaBu açıdan bakınca tabiki haklısınız ama tüm öğretmenlerin öğretmenler günü ve okulca bir program duzenlenmisse biraz daha hassas olunabilirdi,alkol olan çok seviyeli mekanlarda var oralar tercih edilebilinir di,sonra dileyen gece kulübüne bara gidip eğlencesine devam edebilirdi.
Bu açıdan bakınca tabiki haklısınız ama tüm öğretmenlerin öğretmenler günü ve okulca bir program duzenlenmisse biraz daha hassas olunabilirdi,alkol olan çok seviyeli mekanlarda var oralar tercih edilebilinir di,sonra dileyen gece kulübüne bara gidip eğlencesine devam edebilirdi.
Zaten herkese uyan bir ortammış. Bir tek size uymamış.Merhaba hanımlar.
Bir konuda benim düşüncelerim mi garip olay mi garip anlamlandıramadim.
Öğretmenim ve öğretmenler bu akşam için bir yemek yiyelim dediler. Bir mekan ayarlanmış ama alkollu diye gitmedim halbuki bu yıl eşimle o yemeğe katılmayı çok istemiştim. Birşey olmaz alkol almazsin gel dediler ama içime sinmeyen birşey vardı ve gitmedim.
Bence herkese uygun bir yer ayarlanmalıydi ama neyse artık dedim. Şimdide video falan yolladılar böyle bariz meyhane havası ve en son videoda da dansöz oynamış, bildiğiniz dansöz yani. Orada din kültürü hocası bile var. Yani bilmiyorum çok absürt değil mi hanımlar ya.
Hem gitmek isteyip alkollü olacağı için gidemediğime üzüldüm hem de ortam böyle olunca çevremde ki insanlarin bu durumu normal görmesi bir ilginç geldi.
Sizce herkesin birlikte olabileceğı bir yerin seçilmesi gerekmez miydi? Alkollü dansözlü yerde okul müdürünun bile olduğu bu ortam garip değil mi? Yoksa başka okullarda da durum böyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?