Öğretmenler günü kutlamasi

Bir mekan ayarlanmış ama alkollu diye gitmedim halbuki bu yıl eşimle o yemeğe katılmayı çok istemiştim. Birşey olmaz alkol almazsin gel dediler ama içime sinmeyen birşey vardı ve gitmedim.
Neden herkes davet edilmemişsin yazıyor.burda davet edildiğini yazmis

Bence hiç olmamış. Yakın arkadaş grubu değil ki giden kişiler.
Herkese hitap edebilen bir mekan bulmak da zor olmazdı.
Sanırım bikac kişi kendi eğlencelerine öğretmenler gününü bahane etmişler. Hoş olmamış. Bencilce

Neden herkes davet edilmemişsin yazıyor.burda davet edildiğini yazmis
Hanımefendi birebir davet istemiş. Ama özel olarak 'monocerto sen de gel' dememiş organizasyonu yapanlar. Sadece birkaç yakın arkadaşı 'ne olacak sen de gel' demişler ama o gitmemis. Ara sayfaların birinde davet edilmediğine bozulduğunu yaziyordu ama aynı zamanda davet edilse de gitmeyeceğini söylüyor.
Şu türk deyişinin yaşayan bir kanıtı konu sahibi: çağirirsan gelmem,çağirmazsan küserim

o ne ayol ilk defa duydum iyiymiş..
çağırırsan gelmem, çağırmazsan küserim

dansözz müüO kadar da değil artık yaa,neticede bu kurumsal bir kutlama o yüzden içki dansöz kombinasyonu çok yanlış yoksa bireysel eğlencelerinde istediklerini yapsınlar .Ayrıca o fotoğrafları meb görürse affetmez!(haklı olarak)

Haklı olarak mı?
Ne alaka ya, okulun parasıyla mi eğlenceye gitmişler? Mekan belirlenmiş herkes kendi parasını kendi ödemiş ve toplanmışlar. Buna MEB ne karışır el ne karışır???

Gerçi birkaç sene önce bir öğretmenin piknikte çektiği rakı-mangal fotoğrafı yüzünden mesleğine son vermişlerdi. Bu zihniyetten gerçekten çok korkuyorum!

Burda çoğu kişi yazmış konu sahibi cagrilmamis neden şikayetçi diye,iyide okul müdürünün katıldığı tüm programlar okulun tümünü kapsar,belli ki tüm okul planlanmış ama hassasiyetleri olanlar onemsenmemis.

Buradaki nüans şu:O gün yapılan kutlama Öğretmenler Günü Kutlamasi...Yani herkes orada "öğretmen" sıfatıyla oturuyor.Piknik olayında haksızlık vardı cünkü adamın özel hayatı orada öğretmen olarak oturmuyor.

Okul dışı ve resmi kutlama programı dışında bir etkinlik bu

Ha bize gelmişler oturup yiyip içmişiz ha bir mekana gitmişler

Konu sahibi mekan içkili diye gitmemiş fakat bu davet X kişinin evinde olsa ve içki ile gidilse konu sahibinin bundan haberi bile olmayacaktı ve katılacaktı

İçkili mekanda da içki içme zorunluluğu yok bu nedenle okul etkinliği nasıl içkili olur diyemeyiz

Bir de bir çok öğretmen etkinliğine gittim öğrenci içermeyenleri içkili olurdu öğrenci varsa asla içki kimsenin aklından geçmezdi

Ben size katılmıyorum.
Okulda böyle bir kutlama yapılsa haklısınız ama dışardaki bir mekanda,mesai saatleri dışında yapılan eğlenceye MEB niye karışsın?
Ayrıca eğlence masasında öğretmen olarak oturmak nasıl oluyor?Ben anlamadım.
Eğitim-öğretimle ilgili bir toplantı,seminer vb olur 'öğretmen olarak bulunmayı' anlarım.

Mesai bitmiş,öğretmenler toplanıp,eğlenmeye gitmiş.
Ben sigara-alkol kullanmayan ve prensip olarak da içki içilen mekanlara gitmeyen bir öğretmenim,bununla birlikte öğretmenler dahil olmak üzere kimin,nerde,nasıl eğleneceğine MEB dahil olmak üzere kimsenin karışmaya hakkı olmadığını düşünüyorum.

Bizim çok yakın tanıdıklarımiz aile dostlarımız var,cokcada alkol tüketirler ama bizi yemeğe davet ettiklerinde rahatsız olmamamiza rağmen asla içmezler(gerçekten rahatsız olmuyoruz) öyle eğitimli insanlarda değiller ama düşünce incelik çok başka bir şey,konu sahibi de azıcık incelik beklemiş neden herkes üstüne gitmiş anlamadim.

Neden haklı olarak söyler misiniz ?herkesin kutlama anlayışı kendinedir,alt tarafı alkollu bir mekana gitmişler ve dansöz çıkmış . Ne yapmışlar ?toplu seks partisi falan mı düzenlemişler de affetmeyecekmiş vs vs .bence konu sahibi de siz de mebe şikayet edin hatta videoyu da ekleyin .

Yahu bu ulkede senelerce yeni yila televizyonda dansöz seyrederek girdi bu millet
Ne oluyormus dansoz cikip dans edince?

Ayrica ogretmenlerin kendi arasinda yaptigi kutlama , kime ne , mebe ne yahu?

Belli ki hep beraber eglenmeye gitmisler , rahatsiz olan gitmez , buraya konu acmak bile nasil bir absurtluktur?

Konu sahibi sanki kiskancliktan catlamissiniz da buraya gelip konu acmissiniz , hic hos degil dusunce sekliniz , kotu bir kalbiniz var , icki konusundaki hassasiyetinizi keske kalp temizligine de gosterseniz , eminim cok daha fazla sevaba girersiniz , fitne fesatlik bu yaptiginiz

Siz bir yemeğe davet edildiginizde ev sahibinin sizi ağırlamak için uğraşması,sizi rahat ettirmek istemesi çok doğal.Ama iş arkadaşlarımla yemeğe çıktığımda kendimi ağırlamak,kendim mutlu olmak isterim.Sonucta hesabı kendim odedigim bir yemekten bahsediyoruz

Bu açıdan bakınca tabiki haklısınız ama tüm öğretmenlerin öğretmenler günü ve okulca bir program duzenlenmisse biraz daha hassas olunabilirdi,alkol olan çok seviyeli mekanlarda var oralar tercih edilebilinir di,sonra dileyen gece kulübüne bara gidip eğlencesine devam edebilirdi.

İşte o zaman da o grup uyeleri için senin gelip gelmediğinin gerçekten bir önemi olması gerekiyor. İş ortamında tanıştığım ama sonrasında iş dışında da sıkça görüştüğüm "Senin için cig tavuk bile yerim" diyebileceğim birkaç insan var.Nerede kutluyalim deseler benim için farketmez çünkü onların enerjisi,sohbeti yeter derim.Ama burada öyle bir durum da yok anladığım kadariyla

aslında sorun tam olarak bu noktada.
tüm öğretmenler değil. herkes çağırılmamış zaten onlara uygun değil diye sanırım.
konu sahibeside çağırılmamış.
insanlar öyle bir mekanda eğlenmek istemiş ayarlamış.
çağırılmayanlarda kendi organizasyonunu kendisi yapıp uygun gördükleri mekana gitselerdi.
sonuçta idarenin değil öğretmenlerin kendi aralarında yaptığı bir organizasyon.

Zaten herkese uyan bir ortammış. Bir tek size uymamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…