Öğretmenler günü kutlamasi

Gurup üyeleri için konu sahibinin gelip gelmemesi zaten önemli değilmiş onu anlamak zor değil,ben kendimi konu sahibinin yerine koyup yorum yaptım,eğer topluca etkinliklerden hoslaniyorsa kendisinin de dikkate alınmaması üzmüş olabilir,benim için bir önemi olmazdı mesela, gitmezdim burda konu açmaya değer de görmezdim ama belli ki konu sahibi arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirmek istemiş demekki sıcak samimi bir ortamlari var ki dikkate alınmak istemiş onemsenmedigini düşündüğü için de üzülmüş

Ben o kısmı kaçırdım sanırım,okul müdürü de katıldığı için toplu organizasyon diye düşündüm,tabiki bir gurup öğretmen kendi aralarında düşünmüşlerse ve konu sahibi cagrilmamissa bu durumu eleştirmeye hakkı yok ama toplu yapılan bir kutlamaysa dikkate alınmadığı için üzülmesi çok normal

Aaa öyle deme. Mesai dışı bile olsa öğretmenlerin asla eğlenmeye hakkı yok burada

Haklısınız valla. Ben olsam ben de gitmezdim ve üzülürdüm. Alkol almamak değil mesele, ben alkollü mekanlarda yemek de yemem. İçmek isteyen başka zamanlarda pekala gidip içkisini içebilir. Ortak bir amaç Din kültürü öğretmenini öyle bir yere çağırmak da saygısızlık olmuş ayrıca.

Dansöz vs de tam cahiliye dönemini anımsatır bana. O zamanlara döndük artık malesef. Allah sonumuzu hayretsin.

Gittigine gore kendisi sizin kadar saygisizca bulmamis sanirim :)

Peki sizce özel bir gününde alkol almak isteyen insanlar da saygıyı haketmiyor mu? Herkes sizin inancınıza göre mi yaşamalı? O insanlar da size inancınızdan ötürü cahil dese rahatsız olmaz mıydınız? Saygıdan bahsetmeniz biraz ironik olmuş malesef.

Valla günler çuvala girmedi. Bir günlük fedakarlıktan kimse ölmez. Tabi size göre her zaman içenlere saygı duyulması gerekiyorsa bir şey diyemeyeceğim..

Valla günler çuvala girmedi. Bir günlük fedakarlıktan kimse ölmez. Tabi size göre her zaman içenlere saygı duyulması gerekiyorsa bir şey diyemeyeceğim..

Size göre hangi günler içenlere saygı duyulması gerekiyor? Bilelim de ona göre içelim.

Kimse kimse için fedakarlık yapmak zorunda değil. Herkes yetişkin ve herkes kendi seçimlerini yaşıyor. Başkalarının seçimleri için kimse fedakarlık yapmak zorunda değil. Çok yakınıdır, çok sevdiği biridir vs fedakarlık yapılır, böyle organizasyonlarda değil.
Her sene tıp balosu, mimarlar balosu gibi mesleki balolar da yapılıyor ve hep alkollü olur. Katılmak istemeyen katılmaz.
Kaldı ki bu bir grup öğretmen arasındaki etkinlik. Böyle bir eğlence tercih etmişler ve eğlenmişler. Resmi bir kutlama olmadığı için herkesi çağırmak zorunda değiller. Duyulunca ayıp olmasın diye nezaketen çağırmışlar sadece, gelemeyenler için fedakarlık yapma gereği duymamışlar. Mecbur da değiller.

Evet her zaman saygı duyulması gerekiyor hanımefendi. Ama saygı kavramı aileden edinilen bir şey ben size burada öğretemem ne yazık ki. Ayrıca fedakarlığı alkol kullanan insanlar yapmak zorunda değil madem bir günlük küçük bir fedakarlık siz yapıverin :)

Alkol içmem ama alkollü mekana gitmem nasıl bir mantık?
Biz 2 yıldır arkadaş grubumuzla her ay alkollü bir mekanda dansözlü vs. Eğleniriz.
Daha bir kere bile alkol kullanmış değilim.
Ne onlar beni zorluyor, ne de ben bugün içmeyin diyorum.
İçenler içmeyenlere saygılı da içmeyen içene nedense saygı göstermiyor

Bir günlük fedakarlığı neden yemeğe giden çoğunluk yapsın ki

Konu sahibi yapsın bir günlük fedakarlık

Gitsin otursun meyve suyu içsin hem kimse ona zorla içki de içirmez

Ya o da kendi gibi düşünen arkadaşlarıyla istediği gibi bir kutlama yapsaydı .tek gitmeyen o değildir herhalde .burda gelip eğlenenlere tü kaka muamelesi yapmak ve bu kadar abartmak saçma .
Birtakım öğretmenin kendi arasındaki kutlamayı bu kadar abartmamak lazım .

Size bu davranışım mantıklı mı diye sormadım ki??

Mesele çoğunluksa kim kaç kişi bilmiyoruz. Madem öğretmenlerin günü, tüm öğretmenler orda olup ortak bir paydada buluşulsa bence daha güzel olurmuş. Kimsenin de gönlü kırılmazmış.

Dini yorum yapmak istemiyorum. Ben inancımdan fedakarlık yapmam.

Dini yorum yapmak istemiyorum. Ben inancımdan fedakarlık yapmam.
Çok garip ya. Siz fedakarlık yapmayın ama diğer insanlardan fedakarlık bekleyin. O zaman kendiniz gibi inançlı insanlarla bir etkinlik yapıp kimseden bir beklentiye girmeyin. Kimse de sizin gibi insanlar için kendi eğlencesinden fedakarlık yapmak zorunda değil. Neyse daha yazmıycam zaman kaybı. İyi akşamlar size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…