Alkolsüz bir yerde içmek isteyen nasıl içecek acaba?İyi de herkese uyan bir yerin seçilmesi gerekmez miydi? İçmek isteyen içsin yine lafım yok ama bu akşam bütün öğretmenler düşünülmeli değil miydi?
Konu açma sebebim de ne kadar absürt olduğunu genele sorup ona göre gerekirse müdürle konuşmakti aslında.
Ama bu durumu müdürle konuşmak istiyorum.
Müdüre bu duruma üzüldüğümü söyleyeceğim tabiki de. Çok mu normalmiş acaba dansözlü ortam da bütün okul .
Hayır oradaki hocalar okuldaki bir erkek hocanın bakışlarından nasıl rahatsız olduklarını bangır bangır söylerken bu şekilde dansöz izlemek tezat yani. Okul etkinliğiyse şayet nasıl bir okul etkinliği acaba diye soracağım.
Herkesi memnun etmeye çalışınca kimse bir yere gidemiyoryani isyerinde calisanlar boyle gunler geceler yemekler organize edebilir, isteyen katilir istemeyen katilmaz...
ertesi gun de muhabbeti eder veya etmezler kendi bilecekleri is
konu sahibi cok icerlemis gibi geldi bana ondan dedim. herkesi memnun edecek bi yemek imkansiz zaten
organize edilirken aktif olsun bi sonraki yil, onun istedigi gibi bi yerde yapilsin. kim organize ederse onun secimi olur genelde
+10000Herkese uygun bir ortam diyip durmuşsun da isteğin kendine uygun bir ortam, kendini kandırma.
Sonuçta gidip arkadaşlarınla oturcaktın kimse kimseye alkol al diye diretmedikten sonra rahatsız olman gereken bir şey yok.
Din kültürü öğretmenini de olaya katmışsında hoşgörülü makul bir insanmış demekki.
Ve düşüncelerini onaylatmak için konu açmışsın. Amaç?
Beni ilgilendirmez isteyen istediğini yapabilir ama bugün herkese uygun ortam olmalıydı bence. Bu da bir saygı değil midir?
kesinlikle, alkole lafım yok tercihe bağlı. ama dansözü görmek istemeyen gözlerini mi kapatsın yani? dansöz olayı saçma
Kadinların oldugu bir masada dansöz oynatilması hic hos degil .
Iyiki gitmemissiniz .Ogretmemler günunde boyle ciddiyetsizlik .Önce duzgun biryerde yemek yenip sonra isteyen istedigi yere ne içmeye gidecekse gitselerdi .Bu da icmeyenlere saygısızlık .
Alkollü olduğunu öğrendigim için sormadım. Zaten bana organizasyonu yapan kişiler de gel demedi. Muhtemelen ortamdan dolayı demediler. Yani aslında davet bile edilmedim "okulun öğretmenler günü etkinliğine". Sadece yakın arkadaşlarım gel dediğinde bu sebepten gelmeyeceğimi belirttim. Konu açma sebebim de ne kadar absürt olduğunu genele sorup ona göre gerekirse müdürle konuşmakti aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?