Okullarda oluyor ya Nooption, idare de oluyor o grupta. Kadınlar isterlerse sadece kendilerinin olduğu gruplar açıyorlar, onunla idarenin olduğu ayrı oluyor. Kapatılacak diye yazı dolaşıyordu etrafta ama kimse umursamadı galiba. Kapatılmalı aslında, oradan yazıyorlar, sonra resmi evrak iletimi gibi muamele ediyorlar.
Alkollü olduğunu öğrendigim için sormadım. Zaten bana organizasyonu yapan kişiler de gel demedi. Muhtemelen ortamdan dolayı demediler. Yani aslında davet bile edilmedim "okulun öğretmenler günü etkinliğine". Sadece yakın arkadaşlarım gel dediğinde bu sebepten gelmeyeceğimi belirttim. Konu açma sebebim de ne kadar absürt olduğunu genele sorup ona göre gerekirse müdürle konuşmakti aslında.
Resmi kayıtlara geçiyor. Toplantı tutanaklarına filan. Hatta oradan için imza takıbi de yapılıyor. Yani gayet "resmi" deniyor. Teknolojiyi takip edin lütfen, çok şey kaçırıyorsunuz :)
Yok zaten resmi denmiyor hatta bunun tartışması da yapılıyor bayadir. Ki akıllı telefon kullanmayan öğretmen de çok . Ben tanıyorum en azından. Kullanmayan öğretmene de zorla al diyemeyecegine göre illa bu resmi diyemez kimse.teknoloji ile öğretmenlerin grubunun alakası nedir tam olarak?
grubun whatsupta olması mı?
okulların işleyiş şekillerini takip etmemi ima ettiyseniz beni ilgilendirmiyor tşk ederim.
Yok canım ya ne teknolojisi, işgüzarlık. Gruptan çıkarsın, hiç olmadı whatsapp silersin kurtulursun. Yaptırımı, resmi yönü olan bir olay değil yani.teknoloji ile öğretmenlerin grubunun alakası nedir tam olarak?
grubun whatsupta olması mı?
okulların işleyiş şekillerini takip etmemi ima ettiyseniz beni ilgilendirmiyor tşk ederim.
Ne resmisi ayol,takim elbiseli biri acti diye whatsap grubu nasil resmi olsun?resmi deyince kafamda oturtamadım:)
bizim gruplar gibi yani.
Grup fotosuylaNe resmisi ayol,takim elbiseli biri acti diye whatsap grubu nasil resmi olsun?
yoruma gulesim geldi:))) bu gecenin hakki nedir hanfendi?öğretmenler gününü, samimi olduğun veya pek samimi olmadığın okuldaki tüm öğretmenlerle beraber kutlayacaksın ve o geceye dansöz getireceksin. davet ederken gecede dansözün varlığından herkesi haberdar etmisler miydi peki? belli ki etmemişler ve konu sahibi gitmiş olsaydı rahatsız olacaktı. ne derseniz diyin bu gecenin hakkı felekten bir gece değildir.
Ben de bunu dusunuyordumGrup fotosuyla
Bizimki ne hiç dikkat etmemişim yalnız, şu anda da 86 bildirim var ve özellikle okumuyorum.Ben de bunu dusunuyordum Acaba herkesin grup fotosu okul önünde merdivenlere dizili şekilde mıdır ? diye de kafama takildi
Siz christmas ama neden bu kadar takıldın? Bütün yorumlarınızda örnek o var? Merak ettim dehayır tüm öğretmenleri çağırmazsın. bakarsın kafa dengi 5 öğretmenle bi christmas gecesi ayarlarsın saygı duyarım. ertesi gün sorguya çekecek halleri yok. şunu söylemek istiyorum bunun adı öğretmenler günü yemeğiyse tüm öğretmenler bir sekilde davet edilmek durumunda. organizasyonu ayarlayan davet ettiğini umursamadan seçici ve eleştiriye açık eğlence anlayışını ortaya koymamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?