Öğretmenler günü mağduru

Bizim kreşte de uygulama kullanılıyor. Öğretmenimizin numarası yok, uygulama üzerinden haberleşiyoruz. Kreşin katılamadığım bir etkinliğinde birlik oldular belki ama irtibatımın olduğu veli de vardı. Rahatsızlık duyduğum nokta tam olarak son yazdığınız cümle. Kasıt var yok bilmiyorum ama bi triplere girdim neyse burayı okudukça rahatladım. Teşekkür ederim

2 yaş için bu tantanalar çok erken değil mi ? içinizden gelmiş kutlamışsınız aksi düşüncede olursa da bu onun ayıbıdır.

Velilerden sadece biriyle irtibatım var. Sakin kafayla kırıp dökmeden yazayım. Çok teşekkür ederim.
Kırıp dökecek bir şey yok aslında, birinci sınıfsınız sanırım ilk seneler böyle şeyler çok önemseniyor ama en nihayetinde 4 sene aynı sinifta okuyan çocuklarin velileriyiz sadece.
Üç beş sene sonra sokakta görsek belki ismini bile hatırlamayacağınız insanların davranışlarını kafanızda büyütüp keyfinizi kaçırmayın.
Hatta sandığınız gibi bir durum oldu ise veliler arasında amacına ulaşmış olmalarının hazzını verirsiniz ellerine :)

2 yaş için bu tantanalar çok erken değil mi ? içinizden gelmiş kutlamışsınız aksi düşüncede olursa da bu onun ayıbıdır.
Ben de çok erken olduğunu düşünüyorum. Öğretmenimizi sevdiğim için emeğine karşı hoşluk yapmak istedim dediğiniz gibi..teşekkür ederim rahatlattınız beni.

Daha 2 yaşında kreşe geçen sene başladı. Bir tanesiyle iletişimim var zaten, çok fazla dahil olamadım galiba iş yoğunluğundan. Kafaya takacak bir şey yok haklısınız :)

Aciliiinn ben öğretmenim inanın öğretmenler gününde hediye beklemiyoruz, hediye getiren öğrenciye farklı getirmeyene farklı davranmiyoruz. Siz çok güzel düşünün öğretmene hediye almışsınız zaten. Hiç kendinizi üzmeyin. Ogretmene de hiç bir açıklama yapmak zorunda hissetmeyin kendinizi

Paylaşamayacak olsalar almazlardı. Wc’yi bile paylaşacaklar yakında afedersiniz. Nefret geldi artık. Bütün bu showlar hep bundan.

Paylaşamayacak olsalar almazlardı. Wc’yi bile paylaşacaklar yakında afedersiniz. Nefret geldi artık. Bütün bu showlar hep bundan.
Öyle maalesef küçükken biz de öğretmenler gününde pilot kalem alabilirdik bizden daha pahalı hediyeler verildikçe mahcup olurduk hediyemizi verirken utanırdık. Bazı özel günler hatırlanmalı fakat şova dönüştürülmemeli

Bugün birkaç öğrencim minik hediye getirmişti. Onlara teşekkür etmek amacıyla sarıldım. Diğer çocuklarda oturdukları yerden bakıyorlar. Ben sizinle de sarılmak istiyorum, sarılmak için hediye mi şart deyip hepsine sarıldım. Bu bir ortaokulda yaşandı. Eğer öğretmenin niyeti öğretmenlikse oğlunuzun adı yazmış yazmamış hiç önemi yok bence.

Ayrıca içlerinden biri benim adıma tema’ya ağaç bağışlamış. O kadar mutlu oldum ki. Bence alınan maddi hediyelerdense bu bambaşka bir olay.

öğretmenlere hediye alma işini kim çıkardı ya?? o kadar saçma bir olay ki! siz üzerinize düsenden fazlasını yapmissiniz. kim işini yapıyor diye hediye alır ki?
Öğretmenler hediye beklemiyor istemiyor zaten bi mesaj yeterli.
Özel günlerde hep bi hediye alınır ya bu da aynı şey.

Öğretmen olarak cevaplıyorum. Asla takılmam asla.

Öğretmene bu şekilde velilerin toplanıp hediye almasini oldum olasi onaylamiyorum.
Öğrenciler kendi yaraticiliklari ile şiir olur, şarkı olur, hazırladıkları kart olur vs. hediye vermeliler. Velilerin maddiyatlarini kullanıp aldıkları hediyeler çocukların hediyesi olmuyor zaten.

Öğretmenler gününüz kutlu olsun kapatıyorum konuyu kendi içimde çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…