Saçma olmaz . Bir de bir sertifika sma li bir çocuğa bağış yapıp hediye etmsk istediğiniz kişiye alıyorsunuzMerhaba, oğlum kreşe gidiyor. Öğretmenler günü yaklaşıyor ve ilk kez hediye almayı planlıyorduk ki hediye kabul etmediklerini belirttiler günler öncesinden. İki tane öğretmeni var ikisine de çiçek alacağız ayriyetten ilgilenen bir tane abla var oğlum çok seviyor onada almayı teklif etti. Saçma olur mu? Şimdiden teşekkür ederimm. :)
Ne yaptınız acaba? :)Biz evde kendimiz yaptık. Hem aktivite oldu, hem de oğlumun kendi el emeği.
Gerçekten emeği çok her türlü ilgileniyor.Hediye kabul etmemeleri bakanlık genelgesi ile yasaklanmış hani inisiyatiflerinde değil. O yüzden çiçek kabul ederler mi bilemiyorum. Ama düşünceniz güzel, evet ablayı da es geçmeyin. Kendi anasını dönemimden hatırlıyorum da anasınıfında çocukla asıl ilgilenen hep ablalar oluyor.
Kesinlikle :)Asıl ilgilenenler o ablalar oluyor zaten
gayet hediyelerimizi aldık ve götüreceğiz çarşamba günü.o yasaklar formalite.okula bağış istemekte yasak sözde ama onu da yapıyoruz her seneHediye kabul etmemeleri bakanlık genelgesi ile yasaklanmış hani inisiyatiflerinde değil. O yüzden çiçek kabul ederler mi bilemiyorum. Ama düşünceniz güzel, evet ablayı da es geçmeyin. Kendi anasınıf dönemimden hatırlıyorum da anasınıfında çocukla asıl ilgilenen hep ablalar oluyor.
3 dal orkidenin fiyatına baktınız mı hiç?Cok tatli bir dusunce olmus bence.
Hediye yasagi maddi degeri olan seyler icin.
Cicek cikolata maddi degeri cok yuksek bir hediye degil.
3 dal orkidenin fiyatına baktınız mı hiç?
ben bir dal orkide ve hediye aldım valla sınıf adına.hediye yasak masak tanımammm.kapıdan bacadan girer veririmMaddi deger çek senet hediye kuponu hediye çeki gibi :))
Ama haklisiniz da
Onceden altin alirdik biz hocalarimiza
Simdi uc dal orkideyi tartisiyoruz surda maddi deger mi degil mi diye
Çiçek değil de sma li çocuklar için öğretmenler günü digital serfitika hediyesi var. Ondan alsanız hem kalıcı olur hem de o çocuklarİn kampanyası bir adım ilerler...Merhaba, oğlum kreşe gidiyor. Öğretmenler günü yaklaşıyor ve ilk kez hediye almayı planlıyorduk ki hediye kabul etmediklerini belirttiler günler öncesinden. İki tane öğretmeni var ikisine de çiçek alacağız ayriyetten ilgilenen bir tane abla var oğlum çok seviyor onada almayı teklif etti. Saçma olur mu? Şimdiden teşekkür ederimm. :)
Ama yasağın hak verdiğim yanı var. Biz ilkokulda o kadar pahalı hediyeler alırdık ki vallahi gerek var mıydı bilemiyorum. Tamam öğretmendir emeği vardır ama en pahalı hediyeyi alarak değil en manalı hediyeyi alarak bu minneti göstermek gerekir diye düşünüyorum.gayet hediyelerimizi aldık ve götüreceğiz çarşamba günü.o yasaklar formalite.okula bağış istemekte yasak sözde ama onu da yapıyoruz her sene
Çiçek değil de sma li çocuklar için öğretmenler günü digital serfitika hediyesi var. Ondan alsanız hem kalıcı olur hem de o çocuklarİn kampanyası bir adım ilerlerMerhaba, oğlum kreşe gidiyor. Öğretmenler günü yaklaşıyor ve ilk kez hediye almayı planlıyorduk ki hediye kabul etmediklerini belirttiler günler öncesinden. İki tane öğretmeni var ikisine de çiçek alacağız ayriyetten ilgilenen bir tane abla var oğlum çok seviyor onada almayı teklif etti. Saçma olur mu? Şimdiden teşekkür ederimm. :)
pahalı hediyeye şiddetle karşıyım.geçende konusu vardı sitede 200 er tl toplamış sınıf annesi şok olmuştum vakko çanta ve ipek eşarp almış.benim hediyeden kastım maddi değeri fazla olmayan hatıra kalabilecek şeyler.hele bu ekonomi de asla alınmaz maddiyatlı hediyelerAma yasağın hak verdiğim yanı var. Biz ilkokulda o kadar pahalı hediyeler alırdık ki vallahi gerek var mıydı bilemiyorum. Tamam öğretmendir emeği vardır ama en pahalı hediyeyi alarak değil en manalı hediyeyi alarak bu minneti göstermek gerekir diye düşünüyorum.
Vakko çanta?gayet hediyelerimizi aldık ve götüreceğiz çarşamba günü.o yasaklar formalite.okula bağış istemekte yasak sözde ama onu da yapıyoruz her sene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?