Öğretmenler günü..

benle yaşıyor ama devamlı.kıyafet alayım ben ona.kendisine hediye olarak sadece kolonya öğretmen marka çorap ha bir de okul kantininden alınmış gazeteye sarılmış selpak gelirdi.ama çocuklar severek verirlerdi .şimdilerde ne hediye alındığından bile haberleri yok çocukların
Evet biliyorum sizinle yaşadığını.
Hani kendi bakar oyalanır diye dedim.
Büyüdüğünü görmek iyi hissettirir diye.
Kıyafet ihtiyacı varsa o daha makbul tabiki.

Merhaba, oğlum kreşe gidiyor. Öğretmenler günü yaklaşıyor ve ilk kez hediye almayı planlıyorduk ki hediye kabul etmediklerini belirttiler günler öncesinden. İki tane öğretmeni var ikisine de çiçek alacağız ayriyetten ilgilenen bir tane abla var oğlum çok seviyor onada almayı teklif etti. Saçma olur mu? Şimdiden teşekkür ederimm. :)
Ona da alın ayırmayın derim ben de.

benle yaşıyor ama devamlı.kıyafet alayım ben ona.kendisine hediye olarak sadece kolonya öğretmen marka çorap ha bir de okul kantininden alınmış gazeteye sarılmış selpak gelirdi.ama çocuklar severek verirlerdi .şimdilerde ne hediye alındığından bile haberleri yok çocukların
Tükenmez kalemi unutmuşsun 😂

Velilikte ilk senem 😊 anaokuluna gidiyor kizim. Makul bi fiyat toplandi onunla genc ogretmenimize hediye ceki verecegiz ceyizine birsey alir vs artik ne isterse diye dusunuldu .

Kizimda resim yapip, elinde goturup vermek istiyor birde .

Konuyu bastan sona okudum ne kadar isguzar veliler var ya ne gereksiz hareketler olabjliyor . Hediye gonulden gelen birseydir, mutlu olursun verirken . Boyle bazi zoraki yaptirimlarla hic bi tat almaz kimse boyle olmamali . Bazi sinif anneleri yahut kim ilgileniyorsa bu islerle goze girecegini mi saniyor napiyorsa artik .

Velilikte ilk senem 😊 anaokuluna gidiyor kizim. Makul bi fiyat toplandi onunla genc ogretmenimize hediye ceki verecegiz ceyizine birsey alir vs artik ne isterse diye dusunuldu .

Kizimda resim yapip, elinde goturup vermek istiyor birde .

Konuyu bastan sona okudum ne kadar isguzar veliler var ya ne gereksiz hareketler olabjliyor . Hediye gonulden gelen birseydir, mutlu olursun verirken . Boyle bazi zoraki yaptirimlarla hic bi tat almaz kimse boyle olmamali . Bazi sinif anneleri yahut kim ilgileniyorsa bu islerle goze girecegini mi saniyor napiyorsa artik .
sınıf annesi deyimi bile kötü.çocukların kendi anneleri var ne annesi?sınıf temsilcisi denmeli aslında.bir de tek başına kararlar vermemeli bazı görevleri de diğer velilerle paylaşmalı.

sınıf annesi deyimi bile kötü.çocukların kendi anneleri var ne annesi?sınıf temsilcisi denmeli aslında.bir de tek başına kararlar vermemeli bazı görevleri de diğer velilerle paylaşmalı.
Evet oyle denmesi daha mantikli olur aslinda
Bizim smdlik oyle tek basina karar almasi vs yok hep danisiyor bizlere , bu cek isinde de aklima bu geldi daha farkli fikri olan varsa da soylesin konusalim diyerek.

Ben nezih semtte çalışıyorum bir de. 200 lira toplayan arkadaşlara yakınız. Bizde tık yok. :confused:Lisede kuru tebriğe, çiçeğe razıyız oysaki. O bile yok pek ahsjjajs
bence olay semtde degıl sınıf annesınde :D
bır secemedınız mı en cok para harcayan benım sınıf annesı

bızım sınıf annemızın enteresan hevesının ıcınde patlamasına az kaldı buyuk gune yaklasıyoruz
vakko anamız dıye kaydettım ısmını telefona

bence olay semtde degıl sınıf annesınde :KK70:
bır secemedınız mı en cok para harcayan benım sınıf annesı

bızım sınıf annemızın enteresan hevesının ıcınde patlamasına az kaldı buyuk gune yaklasıyoruz
vakko anamız dıye kaydettım ısmını telefona
kız o çanta aldı diye mi acaba vakko hisseleri güzel arttı bu hafta :KK45:

Bir arkadaşımın sınıfında ögretmene alınacak hediye olay oldu.Sınıf annesi ve sınıf annesi yardımcısı ögretmene ögretmenler günü için altın kolye almaya karar vermişler. Herkesten belli miktar para topluyorlarmış. 3 kişi vermemiş. Bunlardan biri benim arkadaşım.Parayı vermeyince sınıf annesi arkadaşımın bayaa üzerine gitmiş.Arkadaşım ögretmenle konusmus. Ögretmen böyle bir hediye ıstemedıgını söylemıs ve net bir dille kolye almayın bana demiş. Herkes arkadaşıma düşman oldu. Ögretmenimize bir hediye alacaktık onu da alamıyoruz diye sınıf grubunda olay çıkarmışlar.
benım arkadasımla cocuklarımız aynı sınıfta
o bu ay sıkısıgım odeyemeyecegım benım yerıme de sen oder mısın gerı sana odeyecegım dıye rıca ettı ınsanlar gercekten zor durumda kalıyorlar
bızım de bır hedıye sorunumuz var sınıf annemız elınden gelse gezegen satın alırdı.
neysekı vakkoyla kurtardık :olamaz:

2. donem oglencı olacak normalde ama ben acıkcası sınıf annemızın atraksıyonlu gırısımlerınden oturu yarın sabah okul muduruyle gorusup ıkıncı donem sınıf degısıklıgı ısteyecegım yıne sabahcı olsun . cocugum okumaya gıtsın sınıf annesının kendısını gosterme cabasına alet olsun ıstemıyorum .
duzenı belkı degısecek ama anaokulu zaten ...bırkac bırsey daha oldu bugun. kesınlıkle bız bu sınıf annesıyle yapamayız ben emın oldum

kız o çanta aldı diye mi acaba vakko hisseleri güzel arttı bu hafta :KK45:
tam sayımızı bugun ogrendım 20 kısıden para alınmıs fakat 2 tanesı cocugunun okulunu degıstırmıs 2 hafta falan olmus
o ıkı tanesının cocugu suan baska okulda olmasına ragmen odeme yapmak zorunda kaldılar sınıf annemız enteresan kişilik. onlara sız odemezsenız dıger anneler daha cok odeme yapmak zorunda kalacak haklarına gıreceksınız demıs zekaya gel :D
tum velılerın hakkına gıren sınıf annesı konusmus yanı

erhana dedım kı sabah mudurle gorusuyoruz. ıkıncı donem yıne sabahcı olsun bız sınııfı degıselım :D kadın kendını kanun sanıyor bız yapamayız bununla

Vakko çantam var ya, eşime doğum günümde ALDIRMIŞTIM AGSJAHAHHA
ben kız cocugu olma kontenjanından yararlandım annemın vardı ayakkabısı cantası ona el koymustum zamanında
ıyıkı dıyorum :D
bırde eşim sevgılıyken o markanın fularını hedıye almıstı

neyıme yetmez :KK53:

tam sayımızı bugun ogrendım 20 kısıden para alınmıs fakat 2 tanesı cocugunun okulunu degıstırmıs 2 hafta falan olmus
o ıkı tanesının cocugu suan baska okulda olmasına ragmen odeme yapmak zorunda kaldılar sınıf annemız enteresan kişilik. onlara sız odemezsenız dıger anneler daha cok odeme yapmak zorunda kalacak haklarına gıreceksınız demıs zekaya gel :KK70:
tum velılerın hakkına gıren sınıf annesı konusmus yanı

erhana dedım kı sabah mudurle gorusuyoruz. ıkıncı donem yıne sabahcı olsun bız sınııfı degıselım :KK70: kadın kendını kanun sanıyor bız yapamayız bununla
amanınn tam 4000 tl topladı ha.acilen bir darbeyle indirin bu kadını da aklı başında bir sınıf temsilcisi seçin. :KK45:

Back
X