Seminerin ilk günü 1 Eylül Çarşamba. Çok geç olur.En kısa zamanda söyleyin ki plan program yapılsın , sonuçta siz bir anda gidince ücretli öğretmen şu bu yazık cocuklara hocam . Ya da seminerin ilk günü söyleyin
Genelde okullarda smeiner döneminde ayarlanıyor hocam , öncesinde çalışma yapılan okul görmedim benSeminerin ilk günü 1 Eylül Çarşamba. Çok geç olur.
3 devlet okulunda çalıştım üçününde taslak programları yazın hazırlanırdı. Hatta bir tanesinde direkt seminerin ilk günü programımız verilirdi elimize.Genelde okullarda smeiner döneminde ayarlanıyor hocam , öncesinde çalışma yapılan okul görmedim ben
Hocam eskiden seminerler 2 hafta olurdu da o yüzden. Bu sene 3 gün seminer var. O 3 günde de ana sınıfı ve 1.sınıfların uyum eğitimi var.Genelde okullarda smeiner döneminde ayarlanıyor hocam , öncesinde çalışma yapılan okul görmedim ben
31 agustosta soyleyın bence, 19 haftalık olmus, ona gore plan program yapılır..Herkese merhaba. Daha önce gebe kalamıyorum diye derdimi paylaşmıştım burda. Çok şükür Allah nasip etti. 19. haftamız bitmek üzere. Öğretmenim ve kısa zaman sonra okul açılacak. Eylülün son haftası 24. Haftam dolacağı için idari izin hakkımı kullanarak işten ayrılacağım. İdareye hamile olduğumu ve bu durumu söylemeli miyim? Evetse ne zaman bildirmem gerekir?Yoksa o gün geldiğinde direkt raporumu ve dilekçemi mi vermeliyim? Tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum. Çok tesekkür ederim şimdiden
Benim idarem bu hafta benim yerime öğretmen istediGenelde okullarda smeiner döneminde ayarlanıyor hocam , öncesinde çalışma yapılan okul görmedim ben
Ne çalıskan bir idare, bu sene programları pazar gece gonderdıklerı bile oldu, gece 1 de sınıf grubuna program attığımı biliyorum3 devlet okulunda çalıştım üçününde taslak programları yazın hazırlanırdı. Hatta bir tanesinde direkt seminerin ilk günü programımız verilirdi elimize.
Doğru hocam haklısınız :)Hocam eskiden seminerler 2 hafta olurdu da o yüzden. Bu sene 3 gün seminer var. O 3 günde de ana sınıfı ve 1.sınıfların uyum eğitimi var.
Hocam 31 Agustos değil mi?Seminerin ilk günü 1 Eylül Çarşamba. Çok geç olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?