Öğretmenler hamileliğini idareye ne zaman bildirmeli?

Öncelikle konu sahibinden özür dileyerek hamile olan öğretmen arkadaşlarıma bir soru sormak istiyorum. Dün açıklanan kararlardan sonra aşı olacak mısınız?
Bana doktorum mutlaka olmamı söyledi
Bu akşam sinovac olacağım artık

Ben tayin dönemi diye ve kendi branşımla alakalı konuştuğum için gerek görmedim. Zaten tayin istiyorum oldu da geldi diyelim boşuna planlamış olacaklar. O yüzden de gerek görmedim. Benim branşımda online dersler devam edebilir bile hatta. Öyle olursa idari izin de kullanmayacağım. Herkesin okul durumu, branşı, ders saati farklı. Bende böyle. Böyle diye de iş etiğini ihlal etmiş lanet bir öğretmen değilim.

Biz de bilip bilmeden boş konuşmuş öğretmenler değildik işte
Herkes kendi okul durumuna göre yorumluyor sonuçta

Biz de bilip bilmeden boş konuşmuş öğretmenler değildik işte
Herkes kendi okul durumuna göre yorumluyor sonuçta
İşte sizden başka bir sürü yorum yapan varken sizi kastettiğimi niye düşündünüz o zaman ben de onu anlamadım. Öğretmen olmayıp gelip linç imkanı bulmaya çalışanlaraydı lafım.

İşte sizden başka bir sürü yorum yapan varken sizi kastettiğimi niye düşündünüz o zaman ben de onu anlamadım. Öğretmen olmayıp gelip linç imkanı bulmaya çalışanlaraydı lafım.
Son yorumum olsun da konu polemiğe dönmesin
Bilip bilmeden konuşulmuş deyince burda yorum yapan herkesi zan altında bırakıyorsunuz
Haliyle fikir belirten biri olarak üstüme alındım
Ki tek ben alınmamışım mesela
Öğretmen olmayan herkes yorum yapmış deseydiniz ona göre öğretmen olanlar da üstüne alınmazdı büyük ihtimalle ✌

Eleştirinize katılıyorum. İfadede hatam var demek ki.

Hayırlısı olsun. Gerçekten bazen öğretmen yetersizliği öğrenci fazlalığı programı dağıtıyor; ama bazen de program hazırlayamıyorlar gerçekten o ayrı bir beceri istiyor bence. Bu sene ihşallah daha güzel bir sene olur hepimiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…