Öğretmenlik alan bilgisi sınavına hazırlanıyoruz (!)

2 hafta sonra açıklayacağız dediler oldu 2 ay şimdide 3 soru örneği verip çooook güzel açıklamışlar bu kadar konuyu nasıl yetiştireceğiz Allah belalarını versin bu arada arkadaşlar alan eğitimi dedikleri eğitim soruları tarzında bir şey anlamadım anlayan varsa açıklar mı lütfen

sıkıntı olmaz mı ? fenciyim. konulara fizik kimya biyoloji demiş. ayrıntı vermemiş. hangi birine çalışayım. :43: depresyona girdim sıkıntıdan. sürekli ağlama modundayım. bize bunları çektirenlerin Allah belasını versin. dertler derya gibi yağıyor.

ingilizceciler yok mu? linguistik olmasaydı iyiydi sırf dil sınavı gibi olur diye düşünmüştüm.

linguistic neyse dilciyiz sonuçta ama edebiyatı merak ediyorum :53: allah aşkına bizim edebiyatla ne işimiz var onu anlamış değilim hala :44: ben seneye girecem ama allah bu seneki gariplerime yardımcı olsun vala bi karmaşanın içine atıyolar herkesi :50:

bence ingilizce bu sene yapılan yds formatında olucak bu seneki alese ve yds ye girdim kardeşimde üniversite sınavlarına girdi bu sene ösymnin yaptığı sınavlar hep zor ingilizceci olduğum halde ydsden 85 alabildim bence zordu alanda böyle olursa puanlar çok düşer

bütün öğretmen adaylarına geçmiş olsun. ben de ingilizceciyim, bu sene ilk defa kpss ye girdim, çok çok ilginç bir deneyim oldu...

Back
X