- Konu Sahibi pembekalpp
-
diyelim ki ben 2011 de de sınava girdim ve 2012 de mezun oldum ama önceki sınav puanım yani 3. sınıftaki puanım daha yüksekti onu kullanmak istedim yani böyle birşey yok mu söylemek istediğiniz şey bu mu?
ne kadar mutlu oldum bayan bir idareci:)benim bildiğim 10yıldan sonra idareci görevinde çalışma yapılıyor ama yanlışta biliyor olabilirim beni bilgilendirir misiniz hocam ben daha yeni mezunum ama sadece öğretmen olmak istemiyorum bu arada nasıl zor mu sorumlulukları okula göre değişiyor mu biraz anlatırsanız memnun olurum:)Merhabalar,
Ben de İngilizce öğretmeniyim 12 yıllık. 7 yıldır da müdür yardımcılığı yapıyorum.
Atanacaklara şimdiden hayırlısı olur, atanmışlara da kolay gelsin diyorum.
Merhabalar,
Ben de İngilizce öğretmeniyim 12 yıllık. 7 yıldır da müdür yardımcılığı yapıyorum.
Atanacaklara şimdiden hayırlısı olur, atanmışlara da kolay gelsin diyorum.
işte aradığım ilk elden bilgi :)
ben de müdür yardımcılığı sınavlarına girmek istiyorum ama çevremdeki bir çok idareci, öğretmen arkadaşlarım; bayanlar için idareciliğin pek doğru seçim olmadığını söylüyorlar. evlenmek istemiyorsan çocuk istemiyorsan başvur ama aile kuracaksan öğretmenlikten şaşma diyorlar. siz memnun musunuz idareci olmaktan?
bu düşünceye çok karşıyım sonrada niye kadın idareci yok çünkü başaramıyor kadınlar idare edemiyor oluyor!!!evet eminimki zordur ama zor diye yapılamaz anlamına gelmez, sırf evine daha çok vakit ayırmalı(!) kadın düşüncesine katılmıyorum,çünkü onunda çalışma saatleri belli yani sorumluluğu daha fazla sadece bu da bir kadının idarecilik yapmamasına engel değil bence
ben kaçmam şekerim haydi edelim sohbet
fen bilgisi öğretmenliğini bitirdim yeni mezun oldum 23 yaşındayım, sen ya da siz mi deyim şimdi bilemedim
ne kadar mutlu oldum bayan bir idareci:)benim bildiğim 10yıldan sonra idareci görevinde çalışma yapılıyor ama yanlışta biliyor olabilirim beni bilgilendirir misiniz hocam ben daha yeni mezunum ama sadece öğretmen olmak istemiyorum bu arada nasıl zor mu sorumlulukları okula göre değişiyor mu biraz anlatırsanız memnun olurum:)
kadın erkek farkını gözeterek imalı bir söylem değil söyledikleri, öyle olsa ben de aynı sizin gibi tepki verirdim :) öğretmenlerin tatili daha fazla oluyor malum, idareciler daha yoğunlar yazları da okuldalar. nişanlım da ev konusunda kadının işi diye düşünmüyor, o konuda sıkıntı yaşamam ama yine de kendimce çekincelerim var. arkadaşımız da yaşadığı sıkıntıları, güzellikleri paylaşırsa belki bendeki soru işaretlerine çözüm olur
eve tyaş farkımız varmış abla de o zaman
Ben de bilemedim şimdi ne diyeceğimi aramızda yaş farkı varmış hocam:)
Ben 19 yaşındayım resim öğretmenliği okuyorum 2. sınıf öğrencisiyim bu kadar
halk eğitim merkezi ne hocam tam olarak?şimdi siz anadolu lisesinde öğretmenlik yaptım dediniz sizin lisansta alanınız ne hocam ben orayı merak ettim anadolu lisesinden sonra halk eğitim merkezi yani cahilliğime verin öğrenmek için soruyorum ama kötü bir niyetim yokmüdür yardımcılığı sınavına girmek için 3 yıl şartı yetiyor. Gerçi yönetmelik değişikliği olabiliyor. Bir ara stajerliğin kalkmış olması yeterli deniliyordu. Şu anda 3 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra başvuru yapılabiliyor. Ben Halk eğitim merkezinde çalışıyorum derse girmiyorum hiç o konuda rahatım. okuldaki arkadaşların ne gibi sıkıntısı var bilmiyorum ama biz direk yetişkin insanlarla muhatap oluyoruz. İyi mi diye sorarsanız ne yalan söyleyeyim öğrenciye laf anlatmak daha kolay. Ağustosata gel dediğimiz kişi o kaçıncı ay diye bile sorabiliyor. Boş gününüz ya da yarım gününz gibi bir seçeneğiniz yok sabah 8 akşam 5 okuldasınız hiç işiniz olmasa bile yani vakit gidiyor e malum ev çocuklar ancak hafta sonu temizlik yapabiliyorum. Bazen kursların ilk açıldığı gün akşam başlayan kurslar olduğunda okulda kalmam gerekiyor. Ama özetle bu devirde öğretmenlik yapmaktan çok çoook çoook kolay. Hele bu bakandan sonra ne diyeyim artık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?