- Konu Sahibi pembekalpp
-
merhaba kızlar ;
ben de okul öncesi öğretmeniyim.
4+4+4 Eğitim sistemi biz öğretmenleri mağdur edip norm fazlası yaptığı gibi, öğrencilerimizin geleceğini de mahvedecek gibi!
4+4+4 Eğitim sistemi biz öğretmenleri mağdur edip norm fazlası yaptığı gibi, öğrencilerimizin geleceğini de mahvedecek gibi!
Sabah 7 de bi ogrencinin okula gelmesi icin 5 te kalkmasi lazim istanbul icin soyluyorum
Meslek ogretmeniyim sinif sorunu oldugunda inanin kantinde bazende bahcede ders yapiyoruz
Hem güzel hem gelişmiş hem daha sakin hem antepe yakın uçakla gidiş geliş açısından daha kolay olurdu.
Kaldık bir sene daha eylülde gidiyorum bakalım nasıl olacak.
Suanda haberturk te ahmet ozer sacma sapan konusuyor
Bende istanbul da Grafik ogretmeniyim
tercih yapacak arkadaşlar iyi araştırın okulları her yönüyle gidiş gelişi mutlaka sorun kira kalacak yer basit gibi duruyor ama size inanın çok sıkıntı çıkartıyor.
tercih yapacak arkadaşlar iyi araştırın okulları her yönüyle gidiş gelişi mutlaka sorun kira kalacak yer basit gibi duruyor ama size inanın çok sıkıntı çıkartıyor.
meslek liseleri gerçekten çok sıkıntılı oluyor ben de ilk atamam endüstri meslek lisesiydi ve çok sıkıntı çekmiştim.
hmm aklımda bulunsunya eşinle ayrı nasıl olcak anlamıyorumki nasıl devlet bu
hoşgeldin canım hengi şehirdesin
canım grafik öğretmeni tam olarak ne yapıyor cahilliğimin ksuruna bakma[/
Grafik fotograf tam adi bolumun canim afisti brosurdu kitap kapagi amblem logo gibi kurumsal kimlik calismalari ve daha bicok sey
selam kızlar bende 2 yıllık beden eğitimi öğretmeniyim Antalya da görev yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?