ohss belirtileri neler ne zaman ortaya cıkıyor

kızlar ben araştırdım ohss yaşı küçük zayıf ve pkolu olanlarda daha sıkmış bu tarif aynı ben inş böle bi durumla karşılaşmam çok korkuyorum aşılamada bile toplam 60 yumurta vardı küçük küçük gerçi 1 tanesi büyüdü

Nazcım çok geçmiş olsun...Karnından su alınması işleminden hiç korkma , aksine kendini çok iyi hissetmeni sağlıyacağı için sevin...İşlem yapılırken İğne sokacakları yeri bölgesel olarak uyuşturuyorlar iğnenin girdiğini hissetmiyorsun...Bu akşam ve sonraki günlerde Bol protein almaya çalış...

saol canım doktorum alttan alıcanı soyledı ordan nasıl alcakkı anlamadım

Onu bilmiyorum nazcım.Korkma işlemden sonra çok rahatlamış olacaksın.Bu işlemin bir an önce akciğerlere su gitmeden yapılıyor olması çok iyi olmuş.

Ay badem baŞın saĞolsun....
KeŞke bunu demeseydın.....
Şımdı ben o ısmı koyamam.....

Naz benim karından 3 defa su alındı, toplamda 10 litre, 2 litrede akciğerden alınmıştı.Seni kesin bayıltırlar bence benim ilki genel anesteziyle diğer 3 operasyonda lokal yapılmıştı

ben de birisi bişi dese hemen o oldum sanırım eskiden beri:sinifsinif:
kedi .....ötünü görmüş yara sanmış hesabı hep böyleyim:sinifsinif:
acaba ben ondan mı oldum diye ha bire karnımı dinliyom:gitme:

Geldim nazcım , benim 3 yıl önce ollmuştu ne kadar ödedik hatırlamıyorum.Çuvaldız gibi iğneyi karnına batırıyorlarlar bir şişeye su çekiyorlar 45 dakika kadar sürmüştü bu işlem.korkma naz canın az acıyor ama çok rahatlıyacaksın.nefes almaya başlayacaksın, yemek yemeye başlıyacaksın...albimin protein vericekler sana sonra serumla zira karında ki suda çok fazla protein varmış , o alınınca vücut proteinsiz kalıyormuş.çok geçmiş olsun naz...yarın bu kötü günler gececek ...

altımda şort var
ayağımda bi çorap bi de patik
sıcak tutmak iyidir demi:sinifsinif:

Ay badem baŞın saĞolsun....
KeŞke bunu demeseydın.....
Şımdı ben o ısmı koyamam.....

Sağol canım ama senin nasıl gelecekte kızına koymayı düşündüğün ismi söyleme hakkın varsa benim de geleceğimde kızıma koymayı düşündüğüm ismi söylemeye hakkım var..Ki benim bebeğim melek oldu..Bundan rahatsız olma ...Meleğimin kaderi buymuş..Çok hayal etmiştim bir gün kızım olursa Ada olsun diye..Allah nasib etti..Ama büyütmeyi nasib etmedi..Artık aynı ismi koymam bir daha kızım olursa..ınşallah senin tatlı güzel bir kızın olur,sağlıkla dünyaya gelir...

estağfurullah rahatsız olmak değil
sadece çok üzüldüm.....
bir bebeğin ölmesi dünyadaki en ağır durum bence.....
ismi de benim koymak istediğim bir isim olunca üzüntüm daha da arttı o kadar.....
yoksa tabiki paylaşırsın....:gitme:

umarım en yakın sürede bebeklerine kavuşur ve upuzun sağlıklı mutluluk dolu bir yaşamınız olur......bir daha hiç üzülmezsiniz canım....mafoldumben

estağfurullah rahatsız olmak değil
sadece çok üzüldüm.....
bir bebeğin ölmesi dünyadaki en ağır durum bence.....
ismi de benim koymak istediğim bir isim olunca üzüntüm daha da arttı o kadar.....
yoksa tabiki paylaşırsın....:gitme:

Aynen işte,benim koymayı çok istediğim bir isim olunca ve sen de kızıma koymak istediğim isim deyince bende çağrışım yaptı ve ben de kendimi tutamadım..Daha çok yeni..3 buçuk ay oldu onlar mezara gireli....Şimdi melek kızım Ada ve melek oğlum Ege ye kardeş getirmek için çabalıyorum...

Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...:Saruboceq:

Back
X