Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam 20 gün sonra evleniyorum evleneceğim insanı çok seviyorum ama evliliği yürütebilir miyim biilmiyorum görevim haftada 3 gün sabah 6 akşam 8, diğer günlerde 8.30 ve akşam 6 olduğundan ev işlerini nasıl yetiştiririm diye düşünüyorum benim gibi olupta evinin işini halleden ve kocasına bakan var mı? :a015:
-sabah 9 akşam 18:00 rası çalışıyorum.c.tesi pazar tatil..
evt yetiştiriyorum...pazar gününden yapmam gereken yemekleri yapıyorum çorba gibi o anlık yapılması gerekenleri gelince yapıyorum..yemek yedikten bulaşıkları yıkadıktan sonra patlıcan yapacaksam iki dk soğan sarımsak salça patlıcanlar yıkarım doğrarım hemen ocağa yatana kadar pişer soğur doğru dolaba
-evimin temizliğini perşembeden çamaşırları yıkayarak başlıyorum..perşembe bu işi hallederim..
-cuma günü evin sadece tozunu alırım.wc banyo temizlerim ciflerim ç.sularından geçiririmmm.
-c.tesi elektirk süpergesi açılır yerler silinir...tozlar alınmıştı çamaşırlar yıkanmıştı..c.tesi günü birde ütü yaparım..
-erken kalkarım kocam kalkana kadar bir tencere yaprak sarması yaparım doğru ocağa kahvaltıda bile yer..çayı demler kaldırırım...hatta kocama ağdasını bile yaparım k.altı sırtı vs.vs..:)
ben heryere yetişiyorum ama eşimde ben yapacam diyor oda yapıyor hatta bana nasıl yetiştirdiğimi soruyor seni göremiyorum der evet atom karınca gibiyim çok hızlı hareket ederim..sonra c.tesi öğleden sonra ve pazar bana ait oluyor..pazar günü 3-4 adette korku ve macera filmi izleyerek geçirmem gerek çünkü...
herşeyi aynı anda yapamazsın eşinde yardım etmeli