Seninle muhatap olmaması daha da sinir bozucu ama yüzyüze konuştuğunda şöyle de diyebilir 'ben o mesajı yanlışlıkla göndermedim bilerek gönderdim tepkini ölçmek için'
Yani uzatıp da bakalım kıskanıyor musun gibilerden havaya girmek de istemiş olabilir.
Bence hiç peşine düşme artık kendi ayağına gelip yalvarsın.klava:
Hiç cevap vermemesi böyle bir planı olduğunu düşündürüyor.
arkadasim sizin probleminiz halloladumu? yani mesajlari falan acikladimi nisanliniz?? merak ettim yani de..(her seyi de pek merak etmem ama, nasil bir aciklama yapti gercekten merak ettim)..
Bu açıklaması olamayacak bi durum. Benimde açıkcası hiç hoşuma gitmezdi 6 ay bile olsa tribimi yapardım kardeş dedikleriyle nasıl konuşulması gerektiğini öğrenene ve hatasını kabul edene kadar.
Evet o cevabı neye göre vermiş. Siz takılın gibi. Bilmiyorum umarım bu işin sonu kötu olmaz. Çünkü gerçekten sinir bozucu. siz takılın sexy bebişlerim diyecek neymiş. Neye istinaden bunu söylemiş. Düşünüce daha kötü şeyler gelir çünkü akla. Bi de bunu sordugunu söylüyor ancak nişanlısından cevap alamaması daha da kötü.
ya şu kızlara takıldı benim kafam
bu kızlar nasıl bişey ki abi dediklerine neler yamışlar ki seninkide bu cevabı yazmış
bence olaya bide böle bak
ya kızların abilerikimin arkadaşı seninse söle
yesinşler zılgıtı yapmasınlar bi daha
geçen yine böle bi arkadaş kardeşi yüzünden bi kız sevgilisinden ayrılıyodu
aa ne bu yeni yetmeler böle şımarık
gece vakti ne mesajıymış o ölee terbiyesizlerklava:
canim bence ortada buyutulecek bir sey yok. sakin ol biraz..bunlar bir oyun sitesine falan giriyorlasa ve nickleride sexy bebis ise ki bence buyuk ihtimalle olay bu..kizlar bunu oyuna falan cagirmislardir..nisanlinda siz takilin diye cvp vermistir. benim dusuncem bu.buyutulecek bir sey yok. kendini bu kadar yipratma..
telefonda atılmış bir mesaj ise bu kesinlikle alttan almayın...bırakın mesaj yazmayı, asla telefonuna bile çıkmayın...sürtün burnunu... ayrıca 17 yaş küçük müüü...koskoca halis ağanın karısı bilem 17 yaşındaaasengözlerimebaksanab
sudem. kullanıcısından alıntı
canim bence ortada buyutulecek bir sey yok. sakin ol biraz..bunlar bir oyun sitesine falan giriyorlasa ve nickleride sexy bebis ise ki bence buyuk ihtimalle olay bu..kizlar bunu oyuna falan cagirmislardir..nisanlinda siz takilin diye cvp vermistir. benim dusuncem bu.buyutulecek bir sey yok. kendini bu kadar yipratma
Sizler gibi düşünmüyorum ben. üzerine gidilmesi gereken bir konu. Neden bu şekilde onlara msj attın die soruldugunda cevap verebilirdi suden arkadasın varsaydıgı gibi. ama cevap vermeye dahi yanaşmamış. Aralarındaki bu samimiyeti açıklayamadığı içinde üzerine gidilip bu tarz hareketlere bu tarz laflara bir daha kalkışmaması söylenmeli bence. Zaten arkadasımızda bu tarz sexy bebişler gibi laflara tahammul edemediğini söylemişti keza bende öyle. Karşısındaki evleneceği insan onun davranışlarını bir kere daha tartıp ölçmeli arkadaşımız bence.