valla bana kalirsa da hic hos bir tavir degil..
ama iki laf icin de bu kadar kavga cikarmaniza deger mi onu bilmiyorum.
karsiniza alin konusun ve daha dikatli davranmaisni isteyin cok buyutmeyin bence.
17 yaşındaki bebelere "siz takılın sexy bebişlerim" yazmış öyle mi....
böyle geyik anlayışına tükürür,o mesajı da telefonla beraber yediririm o herife kimse kusura bakmasın
17 yaşındaki bebelere "siz takılın sexy bebişlerim" yazmış öyle mi....
böyle geyik anlayışına tükürür,o mesajı da telefonla beraber yediririm o herife kimse kusura bakmasın
Hoş bir mesaj değil tabiki, bence çirkin bir mesaj. Ehhh haddini bildirmek lazım nişanlınıza. Bence hiç alttan almayın, anasından emdiği süt burnundan gelsin. İyi bir cezayı hak etmiş artık.
Hiç hoş değil,hiç hemde ..
17 yaşa sexy kelimesi hiç yakışmıyor,çocuk onlar daha,ciddi bir ayar verin derim,üste çıkmasına da izin vermeyin.
ben fazla hassas old sadece sinirlenme ve kırılmayla kalabildim şluan hiç bişi diyemedim olgun biridir böle bişi hiç ihtiamal vermezdim ama bakalım ne açıklıcak açıklancak bi yanı yok ama sen kestirip atar mıydın düğüne 8 ay kalmış bi ilişkiyi
gurba prenses heryerde böyle fevri mesajların var tamam iyi güzel diyorsun da öyle pek yedirilmiyor insan bu durumda hüngür hüngür ağlamak istiyor sadece -tatlicadiarzu-
Ayrıca arkadaşım ne demek 17 yaşındaki kız küçük. bi de sexy diyor. hadi bebişlerim dese alttan alsan. olmaz olmaz bu iş olamaz.lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?