ok sinirliyim, paylamam lazm..

mwm

kocasına aşık..
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
304
1
118
Bursa
sinirliyim kötükedihüso hemde çoookk gece nişanlım tarafından allah tarafından yanlışlıkla bana gelen bir mesajla resmen dellendimm
ve halada atamadım sinirimi dışarı ona bi kaç msj yazmak dışında çok doluyum hiç bi arkadaşımda anlatamadım

sevgilime güvenim sonsuz sadıktır , yanlış olan , beni üzcek ilişkimize yakışmıcak bişi yapmaz bilirim
ama msj ı görünce birden alt üst oldu sinirlerim öle çok kötü bişi yazmıodu
esprisine sadece bi ortak arkadaşımızın kardeşi ve arkadaşına
( bunlar 17 yaşlarında kardeşi gibi gördüğü 2 deli çağlarındaki kız arkadaşlar) canları sıkılmışmış msj yazmışlar benimkide siz takılın sexy bebişlerim yazmış :) gülerek ben sadece ??? yazdım gönderdim ama resmen şok oldum
uykudan uyanıp o msj gördüğümdeki içimdeki hissettiklerimi anlatamam böle bişi şaka olduğundan eminim
ama nası kullanır yaaa şok oldum resmen ve bu tarz laubalilikten hoşlanmadımı bildiğini söledim
ki bi kaç kerede uyarmıştım şimdi kızlar çok fena yaşları küçük ama bilmedikleri yok maş
o tarz bi kelime nişanlı bi insana hiç yakışmadı bunu söledim ve suç bastırma yöntemine geçti
her zmnki gibi alttan alcağına bide ben bilmiyodum hayatım saol fln die ukalaca cvp yazmış bende dedimki
ben bildiğini sanıyodum ama şok oldum dedim tam sahur vaktiydi daha çok sinirimi bozmamak için
kapadım konuyu şimdilikkkk o yine bi kılıf bulup benim abarttığımı sölicek ama
ben böle bi kelimeye şakasına diyip gülüp geçemem içim içimi yiyo düşündükçe deli oluorum
dedim bu lafı kim olursa olsun birine nası kullanaibilirisn aklım almıo diyebildim şimdide
kendi kendimi yiyip duruyorum aramadım bilirim o da aramaz ztn ama görüşelim
sölicek bi kaç lafım war ya tavrını koymayı bilip kendini çekcek yada bunun kavgasını
daha çok edicez çünkü böle bişi kardeşi gibi de görse asla bişi olmaamış gibi dawranıp hiçe sayamamm ben bu tarz şakalar yapmam bilir onunda yapmaması lasımdı belki çoğu kişiye normal gelir ben abartıo gibi olabilirim ama ben buyum kıskançlıktan farklı bişi rahatsız edici bi durum ne desem buna bilemedim akşamdan beri susuyorum:umursamaz:

valla bana kalirsa da hic hos bir tavir degil..
ama iki laf icin de bu kadar kavga cikarmaniza deger mi onu bilmiyorum.
karsiniza alin konusun ve daha dikatli davranmaisni isteyin cok buyutmeyin bence.

17 yaşındaki bebelere "siz takılın sexy bebişlerim" yazmış öyle mi....
böyle geyik anlayışına tükürür,o mesajı da telefonla beraber yediririm o herife kimse kusura bakmasın

valla bana kalirsa da hic hos bir tavir degil..
ama iki laf icin de bu kadar kavga cikarmaniza deger mi onu bilmiyorum.
karsiniza alin konusun ve daha dikatli davranmaisni isteyin cok buyutmeyin bence.

bende onu yapmaktan yanayım konuşup sölicem o da anlıcaktır elbet ama bana haklı oldumu hayatta sölemez inatçı boğa işte umarım bu ilk ve son olur çünkü gerçekten saygımız sonsuzdur birbirimize allah bozmasın hiç bi zmn

Hoş bir mesaj değil tabiki, bence çirkin bir mesaj. Ehhh haddini bildirmek lazım nişanlınıza. Bence hiç alttan almayın, anasından emdiği süt burnundan gelsin. İyi bir cezayı hak etmiş artık.

böyle geyik anlayışına tükürür,o mesajı da telefonla beraber yediririm o herife kimse kusura bakmasın

ben fazla hassas old sadece sinirlenme ve kırılmayla kalabildim şluan hiç bişi diyemedim olgun biridir böle bişi hiç ihtiamal vermezdim ama bakalım ne açıklıcak açıklancak bi yanı yok ama sen kestirip atar mıydın düğüne 8 ay kalmış bi ilişkiyi

gurba prenses heryerde böyle fevri mesajların var tamam iyi güzel diyorsun da öyle pek yedirilmiyor insan bu durumda hüngür hüngür ağlamak istiyor sadece -tatlicadiarzu-

Ayrıca arkadaşım ne demek 17 yaşındaki kız küçük. bi de sexy diyor. hadi bebişlerim dese alttan alsan. olmaz olmaz bu iş olamaz. lmaz:

Hiç hoş değil,hiç hemde ..

17 yaşa sexy kelimesi hiç yakışmıyor,çocuk onlar daha,ciddi bir ayar verin derim,üste çıkmasına da izin vermeyin.

Hoş bir mesaj değil tabiki, bence çirkin bir mesaj. Ehhh haddini bildirmek lazım nişanlınıza. Bence hiç alttan almayın, anasından emdiği süt burnundan gelsin. İyi bir cezayı hak etmiş artık.

biras çektirmem lasım dimi kendine gelmesi için ama neden ben bunu yapamayorum ya hemen yelkenleri suya indiriorum ama çok sinirlendirdi beni bi kaç gün karşıma çıkmasa ii klava:

anlamadimki mesaj i msn denmi cepdenmi yazmis benneyaptımki
gerci nerden yazarsa yazin senden baska kimseye sexi, bebisim falan dememesi gereki
17 yas kücümsenecek bi yasda deel, ohooo 17 yasimda ben neler neler -tatlicadiarzu-neyse konu ben diilim:kedi:
koy tepkini

kusura bakma canım ama 17 yaşındaki kızlara sexy bebişlerim yazmak bana da hiç doğru gelmedi. bir de arkadaşınızın kardeşiymiş. ben bir erkek olsam benim erkek arkadaşım kız kardeşime sexy bebişim dese önce ben bir ağzının payını verirdim. bir de gece gece yamış ne alaka mesajlaşmaları. bence sen de konuyu kolay kolay kapatma. yanlışını iyice anlasın. bu ne laubalilik canım Allah Allah

insan kardesine sexi bebis dermiki kardesi gibi gördügü birisine desin
cok vahim bir durum valla kiskirtmak gibi olmasin

Hiç hoş değil,hiç hemde ..

17 yaşa sexy kelimesi hiç yakışmıyor,çocuk onlar daha,ciddi bir ayar verin derim,üste çıkmasına da izin vermeyin.

doğru sölüosun yanlış old kendi sölylemesi lasım bana o kelimeyi ne şekilde söledi ne konuda hiç aklım ermedi benimki hatalı tmm da o yaştaki kızlar gecenin o saati ne die msj yazarlar bilmiom anlamıorum çok bilioalr herşeyi çook

Valla bende katılıyorum arkadaşlara. durum hafife alıncak bir durum değil bencede.. yani şaka sayılıp kulak arkası edilebilecek bir durum değil. 17 çocuk değil genç kız yaşıı ve en tehlikeli yaşlardır.

kızları bilmem ama senin nişanlında az diilmiş hani...tam dayaklık.....
kızları hiç sölemiorum bile..

düğünüme 1 aydan az var
ama böyle birşey yasamak varsa kaderimde aynen dedigim gibi yapar fitil fitil getirirdim burnundan
yok öyle yalandan "yok onlar benim kardeşim gibi, yok sen kötü niyetlisin nası böyle düşünürsün" tarzı açıklamalarla zeytinyağlıgı yapmak...
insan kardeşine sexy bebek der mi? CADIARZU

bende yedircek potansiyel var ki konusuyorum
yediremeyenlere özel ders verilir itinayla :smiley-cool:

17 yasındakı kıza mı demişş walla hiç de çocuk değil
ÇOCUĞUN YANINA ÇOCUK KOYSAM ÇOCUĞU OLUR...
gerisini de sen düşün gari....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…