bak ne güsel sevgilin tarafından da bakabiliosun olaya bende bunu istedim ondan kıskançtır her zmn ki gibi belli etmez her zmn ama çok dikkatlidir ben o saatte öle bişi yapsam acaip tavır yapar şuan bana kızgın bi msjı bu kadar büyütüyorum die beni tanıyosun yanlış bişi yapmıcamı biliosun ne die bu kadar laf söylüosun die düşünüo
orda yanlış kullandığını farkında ama başka şeylerle olayı çevirio sen bana bi liste yap neleri yapıp yapmıcamı ben bilemem tabe fln dio ya tam çıldırıorumm yaaa üzerine gelinmesine hiç gelemez bende giderim üstüne içim rahat etmez çünkü demem lasım bilir çok küçük şeylere bile takılıp kırılırım çok hassasım bunu bilir ama inatçılığını yenemz aslaa sevgisinden adım gibi eminim ama şuan aşkım bile demio gayet soğuk ve net konuşuo nie çünkü ben boktan bi msj için ona neler demişim inatçı keçiiiiii nolcakkk
bak boğa burçları çok sadıktır önüne bi kız koy bak bu nekadar güzel bak bu nekadar alımlı isterki kız senden güzel olsun dönüp bakmaz çünkü okadar güzel bir sadıklık yönleri vardırki bütün bayanlar bütün erkekler boğa kadınıyla boğa erkeğine o yönden hayrandır çünkü senin kalbini senin yüreğini sevmiştir senden başkasını gözü görmez oda bundan kızıyor ya diyor bunları biliyorsun yanlış yaptığının kendisi kesinlikle farkında ama bunu ona kabul ettiremessin ondan özür dilemesini bekleyebilirsin ama dilemez zorda kalmadıkça dara gelmedikçe o sözcğüa hayatta kullanmaz ya ben kusura bakma sözcüğünü bile nadir kullanırım sana kızdığı nokta seni aldatmayacağımı sana yalnış yapmayacağımı biliyosun az çok beni tanıyosun tanımasan bunca sene beraber olmazdık sana olan sadıklığımı biliyorsun daha küçücük mesaj için beni yargılıyorsun bayan olarak yargılamaya tabiki hakkın var o olsa burnundan getirir fitil fitil kanser eder öylede bir özellğği vardır sana haklısın böyle yapmamalıydım yalnış bir mesaj ama seni sevdiğimi sana değer verdiğimi bil bu mesajın seni üzmesine ilişkimizi yıprakmasına izin verme özürdilerim demek içinden geliyor harfiyen bu sözcükler dilinin ucuna gelir o inadı engeller ben kaçkere kavga ettiğimde seni seviyorum beni affet sözcüğü dilimin ucuna geldi hayır söylemeyecem dedim sınırları zorlamayı çok severim oda öyle ama insanların bir bardak vardır bunun taşma noktası vardır biz onu hayatta bilmeyiz taşarlarsa tırsarız ama taşırmamaya çalışmamak içinde hiç uğraş vermeyiz üzgünüm inşallah söylettirirsin canım ona bu sözcükleri ama biraz zor şunu söyleyim kendisinin haksız olduğunu biliyor dile getirmekten korkuyor bende öyleyimdir 20 yaşındayım bugünüme kadar belki inanmassınız haksızım dediğim şey 10 geçmemiştir söylememek içinde kolay kolayda kırmam insanları o kelimeyi bana söyletmesinler
aynen yaa aynen bende bişey diyorum mesela dio ki:)
tmm emredersin birdaha yapmam neler, yapıp yapmıcamı soyle:))))))))
deli ediyor beni yaaaaaaa:))))))))))keretaaaaaaaaa,:))))))))
Burçla falan ilgisi yok bu işlerin..
yok tabii.. o zaman hangi burcun erkeğinin çapkın olduğunu bilir ona göre uzak yaşardık
yaa ben anlayamadım canım az saf gördüm kendimi ama laelaelaelaelae
O mesajı nişanlın sanamı yollamış yanlışlıkla ??
gercekten sinir bozucu bir durum canim CADIARZU
acaip sinir küpü halindeyim şuan ama bide olayın dışına çıkıp öle bi hal alıo ki sanki ben hatalıyım gibi o dahada delirtio insanı
akrep burcu kıskanırmış...boğa sadıkmış..oğlak evcimenmiş...
fasafiso burçlar dedince aklıma hep şu söz geliyo
-erkeğin burcu ne olursa olsun yükseleni ÖKÜZ dür-
efet el alışkanlığı olur ya benim noya atıo allahın işi iştee gösterio bi şekildee
Gerçekten çok çelişkili bir durum canım.
Ayrıca siz takılın sexy bebeklerimi ne manayla söylemiş buda önemli tabi.yani o sözde küçük kızlar gecenin bir vakti ne demişte.nişanlın siz takılın demiş.bunu sordunmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?