ok sinirliyim, paylamam lazm..

bak boğa burçları çok sadıktır önüne bi kız koy bak bu nekadar güzel bak bu nekadar alımlı isterki kız senden güzel olsun dönüp bakmaz çünkü okadar güzel bir sadıklık yönleri vardırki bütün bayanlar bütün erkekler boğa kadınıyla boğa erkeğine o yönden hayrandır çünkü senin kalbini senin yüreğini sevmiştir senden başkasını gözü görmez oda bundan kızıyor ya diyor bunları biliyorsun yanlış yaptığının kendisi kesinlikle farkında ama bunu ona kabul ettiremessin ondan özür dilemesini bekleyebilirsin ama dilemez zorda kalmadıkça dara gelmedikçe o sözcğüa hayatta kullanmaz ya ben kusura bakma sözcüğünü bile nadir kullanırım sana kızdığı nokta seni aldatmayacağımı sana yalnış yapmayacağımı biliyosun az çok beni tanıyosun tanımasan bunca sene beraber olmazdık sana olan sadıklığımı biliyorsun daha küçücük mesaj için beni yargılıyorsun bayan olarak yargılamaya tabiki hakkın var o olsa burnundan getirir fitil fitil kanser eder öylede bir özellğği vardır sana haklısın böyle yapmamalıydım yalnış bir mesaj ama seni sevdiğimi sana değer verdiğimi bil bu mesajın seni üzmesine ilişkimizi yıprakmasına izin verme özürdilerim demek içinden geliyor harfiyen bu sözcükler dilinin ucuna gelir o inadı engeller ben kaçkere kavga ettiğimde seni seviyorum beni affet sözcüğü dilimin ucuna geldi hayır söylemeyecem dedim sınırları zorlamayı çok severim oda öyle ama insanların bir bardak vardır bunun taşma noktası vardır biz onu hayatta bilmeyiz taşarlarsa tırsarız ama taşırmamaya çalışmamak içinde hiç uğraş vermeyiz üzgünüm inşallah söylettirirsin canım ona bu sözcükleri ama biraz zor şunu söyleyim kendisinin haksız olduğunu biliyor dile getirmekten korkuyor bende öyleyimdir 20 yaşındayım bugünüme kadar belki inanmassınız haksızım dediğim şey 10 geçmemiştir söylememek içinde kolay kolayda kırmam insanları o kelimeyi bana söyletmesinler

Heheh ne var canım gayet abisel duygularla yazmış, ne kadar da fesatsın sen?

Bak canım her erkek gibi, ilk önce zeytinyağ yöntemini kullanacaktır.
Bu aşamada sakın vazgeçme, üstüne git, alttan da alma..

Seksii bebişş haaa...

Son düzenleme:

bak sende aynı onun gibi düşündün işte sadık olduğunu biliorum sonsuz inanıorum ama benimde neden sorusu da çıkmıo aklımdan neden böle çocukca bişi yapar ki ben onu hep olgun görürüm dikkatlidir nerde ne yapcanı bilir ailemin yanında ne saygısız ne soğuktur dengelidir ama işte kalkıp bu tarz bişin içinde bulmak insanı sinir edio amann boşver salla dicek bi yapım yok benim malesef çok takarım özür dilemez önemlide diil bende egomu tatmin etmek istediğimden diil sadece ortada bi olay war bunu ben kendi kendime kurmadım olay açık net neden böle bişi yaptı onu açıklıcak mantıklı bi açıklması yok eminimde beni hiç sayar gibi dawranıo kalkıp ayrılık lafını sinirle sölesem war ya hayatta geri yapmaz ve üzüntüden mahvolsada kılını kıpırdatmaz bilirim o yüzden bize yanlış olcak bişi yapıp ilişkimizi harcayamam çünkü gerçten ölesine bi ilişki diil bu silip atamam o da atamaz ama adımda atmaz nası bi inatsa

annem bazen der gönlünün olduğunu seve seve yaparsın gönlün olmayıncada şu inadın yokmu yerinde kaldıramaz kimse sürüselerde kalkmam ben bu inadı fazla ortaya çıkarmamaya çalışıyorum ama ilişkimde arkadaşlıklarımda inadım ağır basar ben tam yatkın bir boğa burcuyum senin herif benim erkek modelim seni sever hemde çok sadıklıkta vardır aşırı hiçbi erkek boğa erkeği kadar sadık olamaz kadınıda öyle ben bunu bilir bunu konuşurum ama sen ona açıklatmak için sınırları geçtiğini farkettireceksin yoksa ona bu tavizi verirsen ardı arkası kesilmez taviz verme anam vur masaya yumrunu böyleyken böyle kırıldım ya de ne yapmaya çalışıyosun bana bi açıklama yap te üzüldüm incindim de bu ilişki tek taraflı değilki benim omuzlarıma yüklüyosun de birazda destek çıkta mutlu huzurlu olalım de anam ya ne endişeleniyon sen bunu dersen eşşek gibi kabul eder o eşşeğinin kafasına vurman lazımki anlasın yoksa kabul etmez bişi olmaz de sen ama azından bitti lafı çıkmadan de

sıkma canını vur masaya bak nasıl yola geliyor bardağı taşırdığını anlasın eşşek kafalı sen yapsan azına sıçar kusura bakma ağır oldu ama ben ne diyorum kendimden örnek veriyorum bunu yapan erkek arkadaşım olsaydı karşıma alıp konuşmamda çekeceği var burnundan getirrim sınırları zorluyor eşşek kafalı

aynen yaa aynen bende bişey diyorum mesela dio ki:)
tmm emredersin birdaha yapmam neler, yapıp yapmıcamı soyle:))))))))
deli ediyor beni yaaaaaaa:))))))))))keretaaaaaaaaa,:))))))))

aynen yaa aynen bende bişey diyorum mesela dio ki:)
tmm emredersin birdaha yapmam neler, yapıp yapmıcamı soyle:))))))))
deli ediyor beni yaaaaaaa:))))))))))keretaaaaaaaaa,:))))))))

bide ukalaca tavırlar dimiii sen o kadar ciddiyetle geçiosun karşısına onun yaptığına bak sinir olmamak içten bile diilkötükedihüso

yok tabii.. o zaman hangi burcun erkeğinin çapkın olduğunu bilir ona göre uzak yaşardık

elbet hayatı burçlara bağlayıp yaşanmaz ama bazı yerlerde de uyum sağlıo insanlar burçlarıyla burdan yola çıkarak paylaşım yapıyoruz sadece kalkıp burca göre insan seçcek halimiz yok tabe ki

yaa ben anlayamadım canım az saf gördüm kendimi ama laelaelaelaelae

O mesajı nişanlın sanamı yollamış yanlışlıkla ??

acaip sinir küpü halindeyim şuan ama bide olayın dışına çıkıp öle bi hal alıo ki sanki ben hatalıyım gibi o dahada delirtio insanı

aa sakın kendini hatalı duruma koydurtma.. sen hakllısın ve zeytinyağı gibe üste çıkmasına izin verme..

akrep burcu kıskanırmış...boğa sadıkmış..oğlak evcimenmiş...
fasafiso burçlar dedince aklıma hep şu söz geliyo
-erkeğin burcu ne olursa olsun yükseleni ÖKÜZ dür-

akrep burcu kıskanırmış...boğa sadıkmış..oğlak evcimenmiş...
fasafiso burçlar dedince aklıma hep şu söz geliyo
-erkeğin burcu ne olursa olsun yükseleni ÖKÜZ dür-

ha bak bu tescilli doğru bi laf benceee vereliniortak

çözülmesi çok zor varlıklar

efet el alışkanlığı olur ya benim noya atıo allahın işi iştee gösterio bi şekildee

Gerçekten çok çelişkili bir durum canım.

Ayrıca siz takılın sexy bebeklerimi ne manayla söylemiş buda önemli tabi.yani o sözde küçük kızlar gecenin bir vakti ne demişte.nişanlın siz takılın demiş.bunu sordunmu?

sordum dedim muabbet nası bu yere geldi ne die bi msjlaşma içine girdiniz die ama tepkisiz durumda şuan msjlarla anlatılmıo bazı şeyler elbet yüzyüze görüşelim bi hepsini sorucam tekrar

canım geçmiş olsun bu olay öle hemen örtbas edilecek gibi değil ilerde bunun gibi sorunlarla karşılaşılmamasıiçin tepkini verip iyice uyarmalısın anlasın hatasını...
ben evlenmeden önce bu tür konuşmaları çok yaptım eşimle şimdi istemediğim davranışları yapmıyo çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…