canım geçmiş olsun bitanem rabbim onun zamanını yazmış demekki üzülem desemde üzüleceksin ama 2. denemeyi yapmayı düşünüyosun sanırım hemen o yüzden kendini toplamalısın bitanem sanırım 3 ay sonra falan yapılıyo biliyorum doktorunla görüşmedinmi hem kan testi yaptın idtrarmı eğer idrarsa hemen çıkmayabilir biliyosun değilmi canım benim
rabbimden hayırlısı, ilk denemeni nerde yaptırmıştın. ben heriiki denememi aynı yerde yaptırdım negatif aldım. bence biraz araştırmadan 2.yi deneme.. naçizane benim görüşüm tabi. sevgilerimle.[/QUO
ben medikana bahçelievlerde suha sönmez adlı bir dr yaptırdım aslına bakarsan değiştirsem diye düşündümde ama nerden başlasam bilmiyorum rabbimden hayırlısı rabbim inşalla hepimize verir
canım bu arada kan değerin kaç çıkmış bugün 12.gününmüydü?..yerimseniben
çok üzgünüm çok test sonuçlarım negatif inşallah 2.denemede olur rabbim bahşeder banada ve tüm istiyenlere 2.deneme için nekadar geçmesi gerekiyor bilen varsa yazarmısınız arkadaşlar mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:sinifsinif::sinifsinif:
canim ilk once canin sagolsun bende bugun negatif haber aldim ikinci denememdi ama yilmadim ve okadar kendimi parcalamadim cunku bundada bir hayir varr belki de ilerinde icimde buyudukce kaybedecektim yada baska seyler her ser in arkasinda bir hayir vardirrrr uzme kendini biran once kendini toplaaa canimm sloganim benim her zaman durmak yok yola devam catir catir dogurana kadar inatlaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?