ok zgnm ok.....

funda_ey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
1.357
1
116
İstanbul
çok üzgünüm çok test sonuçlarım negatif inşallah 2.denemede olur rabbim bahşeder banada ve tüm istiyenlere 2.deneme için nekadar geçmesi gerekiyor bilen varsa yazarmısınız arkadaşlar mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:sinifsinif::sinifsinif:

canım geçmiş olsun bitanem rabbim onun zamanını yazmış demekki üzülem desemde üzüleceksin ama 2. denemeyi yapmayı düşünüyosun sanırım hemen o yüzden kendini toplamalısın bitanem sanırım 3 ay sonra falan yapılıyo biliyorum doktorunla görüşmedinmi hem kan testi yaptın idtrarmı eğer idrarsa hemen çıkmayabilir biliyosun değilmi canım benim

rabbimden hayırlısı, ilk denemeni nerde yaptırmıştın. ben heriiki denememi aynı yerde yaptırdım negatif aldım. bence biraz araştırmadan 2.yi deneme.. naçizane benim görüşüm tabi. sevgilerimle.

çok teşekkürler evet rabbim nasıp etmedi hayırlısı ama aglamaktan gözlerim şişti hele hele sonuç için tel her çaldıgında dahada perişan oluyorum rabbim herkeze nasip eder inşallah . kan testi yaptırdım ve tam gününde canım dr konferansta oldugunda görüşemedim test sonuçlarıma göre kesin mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

hayırlısı neyse hakkında o olsun canım..en az üç ay geçmeli aradan ikinci deneme için

funda canım kolay değil o kadar emek verdin ama senin için hayırlısı buymuş.Bir daha ki sefer ınşallah olacak öyle düşün.

çok geçmiş olsun hayatım seni çok iyi anlıyorum allahım en yakın zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah:Saruboceqpuyorumnanaktan

canım çok geçmiş olsun üzülme demek boş çünkü hepimiz az çok yaşadık bu duyguları inşş. rabbim en kısa zamanda nasip eder bebişine kavuşmayı benim doktorum en az 3 ay geçerse iyi olur vücudunda biraz dinlenir demişti inşş.. bu sürede bakarsın kendiliğinden hamiş kalırsın canımmm opuyorumnanaktan

allah kolaylık versin hakkında hayırlısı olsun canım 2. deneme için 3 adet döneminin geçmesi yeterli.

üzülme cnm zamanı var demekki allah büyük inş sanada nasiptir annelik :Saruboceq:

canim ilk once canin sagolsun bende bugun negatif haber aldim ikinci denememdi ama yilmadim ve okadar kendimi parcalamadim cunku bundada bir hayir varr belki de ilerinde icimde buyudukce kaybedecektim yada baska seyler her ser in arkasinda bir hayir vardirrrr uzme kendini biran once kendini toplaaa canimm sloganim benim her zaman durmak yok yola devam catir catir dogurana kadar inatlaaaaaaaaaaa

çok teşekkür ederim arkadaşım rabbim sanada banada ve tüm istiyenler yavruları ile buluşturur inşallah tedevi sürecimi muhakkak azacagım lütfen sende yaz iyi haberde buluşana kadar inşallah

ins canim ins bende artik arastirma hastanesine devam edecegim bugun bir yazi okudum ilgimi cekti kadin 4 kere tup bebek yapiyorr isin icinden bir baska sey cikiyorr ve tedavi oluyor bebegi suan kucagindaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…