ok zgnm ok.....

canım gecmıs olsun umudunu kaybetme sakın ınsallah bu defa basaırılı olursun

funda cım canımçok geçmiş olsun ben de 3 gün önce negatif sonuç aldım. Hatırlarsan seninle sancılar için yazıştık benim de çok sancım vardı. ne yazık ki adet sancısıymış. benim bu 3. denemeydi. Zor bir i mtihandan geçiyoruz . Rabbim bunu unutturacak acılar vermesin. ben ilk 2 denemeyi fazla tecrübeli olduğunu sanmadığım bir yerde yaptırmıştım.çok pişmanım diyebilirim. lütfen bu konuda başarılı tecrübeli bir yere git de benim gibi yıpranma.sen bana göre daha yolun başındasın.

Sabriyacım sana da çok geçmiş olsun canım. sizleri çok iyi anlıyorum benim durumumu üstte fundaya yazdım biraz işte. Kimbilir belki de bir gün kendiliğnden hamile kalırız. Allah tan umut kesilmez.

funda canım süha sönmeze gittim demissin ..canım bence doktorunu değiştir..bir arkadaş tavsiyesi olarak söylüyoum..

Canım hıc uzulme bende ılk denememde 6 haftalık dusuk yaptım, Suan 2, denememde cok sukur hamıleyım. Sakın ol panık yapma Rabbım hakkımızda hayırlısını verır. Sakın olmak cok onemlı ben 2. denememde oyle yaptım herseye ve herkese kulagımı kapattım. Rabbım cok sukur verdı sende oyle yap. Moralını yuksek tut.

çok teşekkürler inşallah 2. denemed başarıya ulaşırım rabbim her isteyene evledıyla buluşturur inşallah

funda canım süha sönmeze gittim demissin ..canım bence doktorunu değiştir..bir arkadaş tavsiyesi olarak söylüyoum..

çok teşekkür ederim arkadaşım bana tavsiyede buluna bilecegin bir yer var varmı sen yada çevrende birimi gitti suha beye bende tel konuştum 2. denem için pazartesi gel dedi fikire okada ihtiyacim varki anlatamam

çok teşekkürler arkadaşım sanada çok geçmiş olsun inşallah rabbim bizleri biran öncce kavuşturur yavrularımıza sen nerde yaptırdın

çok teşekkürler arkadaşım sanada çok geçmiş olsun inşallah rabbim bizleri biran öncce kavuşturur yavrularımıza sen nerde yaptırdın

amin canım.ben bu kez bahçeci kliniğine gittim.Daha önce gttiğim yerin ne kadar eksikleri varmış, belki de iki kez boşuna yıpratıldım dedim.

geçmiş olsun funda
inşallah kendiliğinden allahım evladını verir sana tedaviye gerek kalmaz
bu arada 2.ci için merkez bakıyormuşsun
süha bey çok iyi bir doktor
benim 1 ci tüp denememdede değerim vardı 2.ci tüp bebektede zaten hamile kalmıştım ama olmadı şu anda onun hastalarından ikisi bu siteden ve görüşüyoruz biri dondurulmuşlarla hamile diğeri tüp bebekle 3 üz bekliyor bende dondurulmuşları deneyeceğim daha öncede 1 dondurulmuş denemiştim süha beyle sonuç negatif bakalım bu sefer ne olacak hakkımızda hayırlısı inşallah

arkadaşım ne bileyim kafam karışık aslından ne yapacagımı bende bilmiyorum sanırım daha çok korkuyorum artık rabbimden hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…