- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi bebekpatigi
-
Nasıl anlatsamki bilemiyorum.
Nişanlıyım ve evlenicem 16 haziranda.
Damatlık almamız gerektiğini damatlığın kız tarafının alması gerektiğini söyledi nişanlım.Anneme sordum ve zaten çok fazla harcadık yatak odası şudur budur derken çok para gitti kızım alamayız dedi.Babam zaten memur evimiz kira ablam üni.okuyor bukadarını bile yapmamız mucizeyken nişanlıma alamıyacağımızı durumumuzun iyi olmadığını söyledim.
Bana dediki sen benden 1500 1000 milyarlık gelinliği isteyebiliyorsun ama demi! dedi beynimden vuruldum okadar ağırıma gittiki.
Durumları yok dedim bunun üstüne tekrar yineledim ama istemeye gelince istiyorsunuz demi dedi düğün şudur buduru bunuda söyleyince artık dayanamadım ve ağladım kaçtım koşarak konuşmasına daha fazla fırsat vermedim gururuma yediremedim...Ben çalışan bir bayan olsaydım bu lafları duymazdım biliyorum.Nişanlım polis ve bütün eşyaları ailesi aldı.Kendisi şuzamana kadar elini cebine bile atmadı.Neyapacağımı bilemiyorum artık maddi durumlar beni boğuyor soğudum.İnsan kendi düğününü heycanla beklemezmi elbette bekler ama ben hiç birşey hissedemiyorum artık hiç birşey
öncelikle allah yardımcın olsun arkadasım.bence erkek tarafı kızdan bıse beklyemez.damatlık mı alıncak solemıcekler kız tarafı alıbılırse alıcak .sonucta hedıyedır bu damada gonlunden gecıyosa alırlar.almıyosada erkek ıkı kurusun lafını etmıcek bence bunu nısanlının dillendırmesı bıle ayıp .bı takımını alamıyosa evlenmesın.nısanlılık cok zor bır donem sımdı agırlıgını koyacaksınkı evlenıncede agzına gelenı solemesın. Allah yardımcınız olsun
benim gelinlerim evlerini istedikleri fiyata istedikleri gibi döşeyebilir,istedikleri gibi düğün de yapabilir...........ortak ödemek şartıyla
peki bu ortaklığın içine kız ailesinin yaptığı, yapacağı çeyiz harcamasını da ekliyor musunuz?
sonuçta kız ailesinin aldığı yemek takımları, çatal bıçak setleri,tencereler, daha göze görünmeyen bir sürü ıvır zıvır kimbilir kaç koltuk takımı eder
eğer bunlarında ortak ödenmesi taraftarıysanız tebrik ederim...
ben her şeyi ortak yaptım da ne oldu."gelin ne getirdi ne getirdi" dediler.
karnında sıpasıyla geliyor diyeceksin böylelerine.salak kocam işte cevabını verememiş.
dediğin gibi kocanın hatası.hiç söylememiş demek ki ortak yaptığınızı
orası da ilginç egem uzun uzun anlatmış her şeyi ama yetmemiş ve " geç bunları geç" demiş KP. yat kat uçak felan istiyormuş heralde.
babam bana demişti.ceyize felan para harcama altına bir araba çek diye.çekecektim altıma arabamı havam olacaktı.onun dışında hiç bir şeye karışmayacaktım.
çokkkkkkkkkkkkkk pişmanımmmmmmmmmmmmmmmmm
kim ne söylerse söylesin takmayacaksın.evi ortak kurdunuz,ortak kullanıyorsunuz.gerisi boş
evet damatligi normalde sizin almaniz lazim ama bunlar gelenek
yani illa öyle olmasi gerekmiyor
ama nisanlinizin karakteri berbat
ben bu evliligi gözden gecirirdim
Nisanlaniz gercek bir hanzo bence..sen calismiyorsan evlendikten sonra sana gelip, ben seni besliyorum bakiyorum diye basina kakmayacagi ne malum?
Sen bu isi tekrar dusun derim.
Nisanlaniz gercek bir hanzo bence..sen calismiyorsan evlendikten sonra sana gelip, ben seni besliyorum bakiyorum diye basina kakmayacagi ne malum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?