- Konu Sahibi serenityjane
-
Bu durumu okb hastası olmanızla ilişkilendirmemeyi denemelisiniz. Hormonal bir durum gibi geldi bana değilse bile bu durumun geçici olduğunu ve her kadının bu süreçte bu kdar telaşlı olduğunu biliyorum. Sakin kalmalısınız her telaşı hastalığa bağlamak yerine kendinizi anlayıp herkesin bu süreçlerden geçtiğini bilmelisiniz zamanla telaş azalıcaktırMerhaba arkadaşlar. Okb hastasıyım, çalışıyorum, yakında bir bebeğim olacak. Bu hastalıkla ona nasıl bakacağım diye çok dert ediyorum. Bu titizlik hastalığıyla yaşamak çok zor. Eve ne getirsem yıkıyorum. Eşimin ailesi hastalığımı bilmiyor, bilse de anlamaz. Bebeğim olunca herkes ziyarete gelecek diye bile takıyorum şimdiden. Nasıl temizliycem evi. Bebeğimi her tuttuklarında bunalıcam. Her gün yıkamak istiycem. Lütfen ters şeyler yazmayın alınıyorum. Benim gibi olanlar varsa dertleşmek istiyorum.
Ama insanların yorumlarını kanalize edemezsiniz..Lütfen eleştiri ve kötü yorumlarınızı kendinize saklayın.
Lütfen bebeğinizin sağlığı ve mutluluğu için yeterli tedaviyi alın.Lütfen eleştiri ve kötü yorumlarınızı kendinize saklayın.
Ben de OKB yim. Gebelikte ilaç kullanmadım. Bebek doğunca o telaşla okb kalmıyor. Tabi lohusalığın iyi geçmesi lazım. Eşinizden bu konuda destek isteyebilirsiniz.Merhaba arkadaşlar. Okb hastasıyım, çalışıyorum, yakında bir bebeğim olacak. Bu hastalıkla ona nasıl bakacağım diye çok dert ediyorum. Bu titizlik hastalığıyla yaşamak çok zor. Eve ne getirsem yıkıyorum. Eşimin ailesi hastalığımı bilmiyor, bilse de anlamaz. Bebeğim olunca herkes ziyarete gelecek diye bile takıyorum şimdiden. Nasıl temizliycem evi. Bebeğimi her tuttuklarında bunalıcam. Her gün yıkamak istiycem. Lütfen ters şeyler yazmayın alınıyorum. Benim gibi olanlar varsa dertleşmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?