Merhaba arkadaşlar bunları yazarken çok çekiniyorum ama belki birisi bana yardımcı olur aynı sıkıntıları yaşayan birilerini bulurum umuduyla yazıyorum çok uzun zamandır takıntılı düşüncelerim var 10.sınıfta başlamıştı nefes alma takıntısı yutkunma kalbimin atışını hissetme sabahları uyanasım gelmiyordu ne olduğunu da anlamıyordum daha anlamsız çok takıntım oldu üniversite sınavına hazırlanırken ya ders çalışamazsam dedim ve ezber yapamamaya okudugumu bazen anlamamaya başladım her gün cehennemdi benim için sabahları bu takıntıyla uyanıyordum yaşamak istemiyordum ama sınavda fena yapmamıştım mezuna kaldıgım için o ilk seneki bilgilerimle birşeyler yaptım ve iyi bir bölüm kazandım yurttayken bir gün çok kötü bir şekilde nefesim daralıyormuş gibi hissettim ya geçmezse dedim ve sürekli bunu düşüntüm fenalaştım sanki eve dönmezsem bitmeyecekmiş gibi evim de çok uzaktı ama dönmek zorunda kaldım şimdi tatildeyiz ve konuşma takıntım başladı bir takıntım çıkınca insanlarla konuşunca bir şekilde geçiyordu ama bu seferki geçmiyor konuşurken konuştugumun farkındayım sabahları bu hisle uyanıyorum hiç birşeyden keyif almıyorum benim gözümde en tehlikeli takıntım bu artık bu takıntı olmadan normal nasıl yaşanır bilmiyorum kafamdan atabilirmişim unutabilirmişim gibiyim ama sanki buna ben izin vermiyorum kafayı yiyeceğim yemek yemek istemiyorum üniversiteye gittiğimde de sosyalliğimi etkileyecek diye çok korkuyorum gitmek istemiyorum söylemek istemiyorum ama her gün aglıyorum intihar bile etmek istedim dayanamıyorum artık üniyi bırakmak istemiyorum aileme de yük oluyormuşum gibi hissediyorum çünkü yaşıtlarım bu şeyleri yaşamıyor yaşasa bile bu kadar şiddetli oldugunu düşünmüyorum psikiyatriste gittim devlette ama o zaman bu takıntım yoktu yurttaki yaşadıgım nefes takıntım yüzünden gittim kaygı atagı yaşamıssın dedi çok ilgilenmedi okb de demedi ama oyle oldugunu düşünüyorum lütfen benzer durum yaşayan varsa yardımcı olsun