Asil amac kir pislik degil ya sana gecerse olayiBence insanın boş vakti çok olunca daha çok oluyor.
Havuza girmiyorum şahsen
Hijyenin alaası olsun sevmıyorum.
Dışarda bırının kolu koluma carpsa deyse rahatsız oluyorum bana kalsa otobuste de oturmamda hepsi abarti işte kirden kimse ölmedi
İşte mesela ne gececek acaba işte karsıdakı hastaysa dıye dusunuyoruz hep bişey bulaşacakmış gibiAsil amac kir pislik degil ya sana gecerse olayi
Benim sorunum ordan oraya ordan baska yere bulasmasi iste mantiksiz sacma glio biliyorum ama engelleyemiyrmİşte mesela ne gececek acaba işte karsıdakı hastaysa dıye dusunuyoruz hep bişey bulaşacakmış gibi
İstersen başarırsın biraz sıkacaksın sigara bırakmak gibi bişey vallaBenim sorunum ordan oraya ordan baska yere bulasmasi iste mantiksiz sacma glio biliyorum ama engelleyemiyrm
Simdiki halime sukrediyorum ben ellerimi dakikalarca yikardim surekli sabunla tabi artik tahris oluyodu egzama tipi o bittiİstersen başarırsın biraz sıkacaksın sigara bırakmak gibi bişey valla
O kadar degilim sukur kiTv de gördum .Kadın hergün 6 da cam silip tum gün temizlik yapiyordu .Enerji dayanmaz buna .Ölü gibi yatar kalır insan .
Rahatsiz etmiyorsa yasantini engellemiyorsa sorun degil zatenSürekli temizlik yapma hissi var bende
Mikrop pislik olayı değil
Ev temiz ve düzenli olmak zorunda içim rahat etmiyor
O gün bakkala mı gidilecek evi temizlemeden asla çıkmam
Kıyafetler temiz ütülü jilet gibi olmalı
Mutfak dolapların içi asla dağınık olmamalı rafda bardak simetrik yamuk olsa içimi huzursuzluk kaplıyor
Toz görmek ev dağınık pis demek benim için
Halı kullanmıyorum sadece salonda var
Ve kesinlikle üstüne gittikçe büyüyor bu durum
Ama bu durum beni rahatsız etmiyor
Evet canim maalesef bunlarda okbye giriyor bendede vardi cunku ocaga tekrar tekrar bakmakBnde temizlik degilde farkli seyler var bunlarda okbye giriyor mu acaba .
Mesela gece yatarken telefonun alarmini defalarca kurarim tekrar tekrar tekrar .. bazen yoruluyorum ama engel olamiyorum.
Lavaboya gittim diyelim lavaboda bişey unuttugumu düşünüp girer tekrar bakarim olmadigini gordugum halde tekrar ve sonra tekrar
Ocağı kapatınca kapattığıma bi turlu kendimi inandiramam surekli kontrol ederim bazen iyice kapatmaya calisirken ocagin düğmeleri elimde kalıyor
Kapali oldugunu bildigim halde bakiyorum bazen kendimi sakinlestirmek icin kapali az once baktin diyorum ama yok engelleyemiyorum.Evet canim maalesef bunlarda okbye giriyor bendede vardi cunku ocaga tekrar tekrar bakmak
Maalesef sende de var benimde ocak, ütü ve el yikamayla basladi tekrar tekrar yapiodumKapali oldugunu bildigim halde bakiyorum bazen kendimi sakinlestirmek icin kapali az once baktin diyorum ama yok engelleyemiyorum.
Birde bazen mesela yere bisey dustu gibi olacak o dusmemeli duserse su kisiye bisi olsun gibi sacmasapan bir dusunce geçiyor icimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?