Y yaslikiz Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Haziran 2013 740 442 73 22 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi yaslikiz #1 Sohbet alanı bulamadım buraya yazayım dedim çok fena gıcık var şuanda boğazımda. Faranjitim var benim. Sabaha sağ kalırsam doktora gidicem ama şuan çok fenayım uyuyamıyorum sürekli öksürüyorum. Biraz konuşursam kafam dağılır belki
Sohbet alanı bulamadım buraya yazayım dedim çok fena gıcık var şuanda boğazımda. Faranjitim var benim. Sabaha sağ kalırsam doktora gidicem ama şuan çok fenayım uyuyamıyorum sürekli öksürüyorum. Biraz konuşursam kafam dağılır belki
zafergamze Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2008 602 2 116 Iğdır 22 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi yaslikiz #2 evde pekmezin varsa karabiberle az karısdır ye gece rahat yatarsın
Y yaslikiz Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Haziran 2013 740 442 73 22 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi yaslikiz #3 hala yatamadım yarın halsizlikle nasıl hastaneye gitcem ya ballı zencefil içtim biraz kesti gibi oldu yine başladı.
hala yatamadım yarın halsizlikle nasıl hastaneye gitcem ya ballı zencefil içtim biraz kesti gibi oldu yine başladı.