Herkesin dediğini takarsan, bu hayatta yaşanmaz. Mühendislik okuyorum deyince '4 yıllık mı 2 yıllık mı?' denilen bir ülkedeyiz.
Bende ilk kazandığımda 'tüh hemşirelik tutmuyor muydu?' demişlerdi.
kızlar ben satış/pazarlama mezunuyum.
akrabalarım arkadaşlarım çevremde herkes bana küçümser gibi davranıyor.
lise arkadaşlarım üniversite okumadı.
çok güzel yerlerde çalışıyorlar doğru.
bana biz okumadık elimizde işimiz var sen okudun ne oldun saygınlığın yok dediler.
gpek çok yerde satıcılar giremez yazıyormuş.
ben bölümümü severek 0kudum işimi de severek yapacağım
şuan kpss hazırlanmaya karar verdim bu yılımı sınava ayırdım.
akrabalar daha çok beklersiniz çalışsın diye kızınızı diyorlar aileme.
çok moralim bozuldu.
dün gece misafirliğie gittik.
orda bi komşunun kızı gelmişti beni görmeye.
yengem çıktı o senden güzel dedi.
nası kötü oldum anlatamam.
kilolu bi kızım bunu hep yüzüme vuruyorlar:85:
muhabbet açıldı o dediğim kız hemşireliği kazanmıs bana sen naptın dedi.
dedim böyle böyle mezun oldum.
hıı tencere tava mı götürhen evlere dedi.
moralim 0.
gerçekten 0.
her yönden batık durumdayım :85::85:
bu insanlar bu kadar mı cahil olur
bizim şirkette pazarlama satış bölümünden mezun olup kendini
geliştiren insanlar pazarlama şefliğine kadar yükseliyorlar
o yengenin dediğine ne demeli senden güzel diye
etrafında bu kadar negatif insan varken Allah sabır versin sana.
bak tatlım böyle boş konuşan insanlar herzaman vardır etraflarda meslek sahibi olmak demek dr.öğrt.av.vs vs bunlardan ibaret değildir.sen mesleğinde ilerlemene bak.dışarda kendini daha çok geliştirebileceğin eğitimler var bu mesleğe yönelik 2 aylık süreleri fiyatlarıda uygun artı getirir sana hem sen o cahilere deki satış pazarlama tencere tava satmak değil canım sen şu dediğim eğitimi de alıp bide uzmanlık sıfatı kazanırsın ondan sonra şirketlerede cv ni bırakırsın bakmışsın bi kaçsene sonra müdür olmuşsun aranan satış pazarlama uzmanı ,perakende mağazalardaki şirketlerdeki aranan yönetici adayı olmuşsun.armut piş ağzıma düş olmuyor tatlım o arkadaşların güzel çalışıorlar ama bugün çıkarsalar işten napacaklar ama senin elinde mesleğin ve diplomaların varken her kapı açık merdivenler senin
valla güzel bölüm canım.sen canını sıkma.güzelse güzel.güzellik geçici.memur olup mesleğini eline al.onlar sana laf atmak için çırpınacaklar.bunun örneiğini yaşadık biz ailece.sen memur olmaya çalış.hiçbirini takma.ben açıköğretim okuyorum diye benide küçümsüyolar arkadaşlar komşular,annanemler dedem bile düşün yani.sakın moralini bozma.kilolusun diyede canını sıkma.kiloda verilir.herşeyin çaresi vardır.üzme o tatlı canını...
valla güzel bölüm canım.sen canını sıkma.güzelse güzel.güzellik geçici.memur olup mesleğini eline al.onlar sana laf atmak için çırpınacaklar.bunun örneiğini yaşadık biz ailece.sen memur olmaya çalış.hiçbirini takma.ben açıköğretim okuyorum diye benide küçümsüyolar arkadaşlar komşular,annanemler dedem bile düşün yani.sakın moralini bozma.kilolusun diyede canını sıkma.kiloda verilir.herşeyin çaresi vardır.üzme o tatlı canını...
işte benim de yakındığım durum bu.
sürekli - durumdalar.
nerden ne bulsam da canını sıksam.
of! gitsem şöyle ıssız bir adaya düşsem ya!
Herkesin dediğini takarsan, bu hayatta yaşanmaz. Mühendislik okuyorum deyince '4 yıllık mı 2 yıllık mı?' denilen bir ülkedeyiz.
Bende ilk kazandığımda 'tüh hemşirelik tutmuyor muydu?' demişlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?