kızlar ben satış/pazarlama mezunuyum.
akrabalarım arkadaşlarım çevremde herkes bana küçümser gibi davranıyor.
lise arkadaşlarım üniversite okumadı.
çok güzel yerlerde çalışıyorlar doğru.
bana biz okumadık elimizde işimiz var sen okudun ne oldun saygınlığın yok dediler.
gpek çok yerde satıcılar giremez yazıyormuş.
ben bölümümü severek 0kudum işimi de severek yapacağım
şuan kpss hazırlanmaya karar verdim bu yılımı sınava ayırdım.
akrabalar daha çok beklersiniz çalışsın diye kızınızı diyorlar aileme.
çok moralim bozuldu.
dün gece misafirliğie gittik.
orda bi komşunun kızı gelmişti beni görmeye.
yengem çıktı o senden güzel dedi.
nası kötü oldum anlatamam.
kilolu bi kızım bunu hep yüzüme vuruyorlar:85:
muhabbet açıldı o dediğim kız hemşireliği kazanmıs bana sen naptın dedi.
dedim böyle böyle mezun oldum.
hıı tencere tava mı götürcen evlere dedi.
moralim 0.
gerçekten 0.
her yönden batık durumdayım :85::85:
kızlar ben satış/pazarlama mezunuyum.
akrabalarım arkadaşlarım çevremde herkes bana küçümser gibi davranıyor.
lise arkadaşlarım üniversite okumadı.
çok güzel yerlerde çalışıyorlar doğru.
bana biz okumadık elimizde işimiz var sen okudun ne oldun saygınlığın yok dediler.
gpek çok yerde satıcılar giremez yazıyormuş.
ben bölümümü severek 0kudum işimi de severek yapacağım
şuan kpss hazırlanmaya karar verdim bu yılımı sınava ayırdım.
akrabalar daha çok beklersiniz çalışsın diye kızınızı diyorlar aileme.
çok moralim bozuldu.
dün gece misafirliğie gittik.
orda bi komşunun kızı gelmişti beni görmeye.
yengem çıktı o senden güzel dedi.
nası kötü oldum anlatamam.
kilolu bi kızım bunu hep yüzüme vuruyorlar:85:
muhabbet açıldı o dediğim kız hemşireliği kazanmıs bana sen naptın dedi.
dedim böyle böyle mezun oldum.
hıı tencere tava mı götürcen evlere dedi.
moralim 0.
gerçekten 0.
her yönden batık durumdayım :85::85:
Canım insanlar her koşulda her şartta söyleyecek bişeyler mutlaka bulurlar bunun için ilk şart kimseyi önemsememktir..Zayıf olsanda çok zayıfsın kilo al derler.
Önlisans btirsen neden lisans yapmadın, lisans bitirsen nedn yüksek lisans değil vs.vs bu hiç bi zaman bitmez..
İnsanları takmayacaksın kendi mutluluguna bakacaksın.Onları önemsemeyeceksinki seni ezmeye çalışmasınlar..
Bende pazarlama mezunuyum .Bu sene kpss ye hazılanıyorum..Ama umudum çok kırıldı çünkü bölümümüzden atama çok az..Çok yüksek puan almamız gerekiyor 90 üstü
Ben işletmeyle 4 yıllıga tamalamayı düşünüyorum bu sene a.ö.f den kayıt yaptırıcam.Böylelikle bu sene kpss yi kazanamazsam önümüzdeki sene işletmeden tercih yapma şansım olur ..sende bunu bi düşün..
Azmin için tebrik ederim. isteyince neden olmasın. zayıflamak gibi birşeyi başarmışsın dersler vız gelir :)bende aynı sorundan muzdarip sayılırım ama birazını atlattım şöyle anlatayım:ben özel bir üniversitede okuyorum bölümüm iyi.ama gel gör ki kapasite meselesi mi nedir bilmiyorum ben okulu 1.5 yıl uzattım ki yaz okuluna da gidiyorum.ben her yaz okuluna gittiğimde sizin kız tembel zaten özelde okuyor yok şöyle yok böyle diyorlar özel olduğu halde tembellikten geçemiyormuşum.sanki not dağıtıyorlar havadan! benim annem babam da evet biraz kapasitesi yetmedi galliba diyor.bende ne yapıyorum tatillerde gitmiyorum anneanneme fln gidiyorum senelerdir.bu yaz babam tutturdu geleceksin diye bende anlattım ben 4 senedir heryerde bunu duymaktan bıktım.sizinde duymanızı istemiyorum diye.çünkü bittimi okul? diye kinayeli bakışlardan da bıktım.kendi çocukları okullarını bitirmiş de kpssye gireceklermiş de bilmemne.yahu ben onlarla aynı okulda aynı bölümde olsam hadi neyse zaten 6 kişi mezu oldu 30 kişiden.demekki ben o kadar iyi değilim bunu yüzüme vurunca eline ne geçiyor?neyse işte onlarda artık pek üzerime gelmiyorlar.çünkü bazı derslere gerçekten çok çalışıyorum.ama olmuyor.psikolojimi yıllardır bozdum kendimi herşeyden mahrum ettim.ama artık bunu yapmıyorum.sende ailenle bu tarz şeyleri paylaşmalısın.onlar göremiyor olabilirler ama sen söyle,en azından kendin rahatlamış olursun.
kilo problemine gelince benim boyum 160cm kilomda 76ydı.ben bundan aşırı rahatsızdım.zaten çirkin betty gibi gözlüklü ve diş tellerimde vardı.neyse teller çıktı gözümede lens taktım.ama kilolar verilmiyor.bende her öğünümü yarıya indirdim.yarısını yiyip karşımdakine veriyordum.yada yarım olmazmı diye soruyordum.az az sık sık yiye yiye şimdi 48 kiloyum.ilk etapta 10 ayda 60 kiloya indim.sonra devam ettim bir 10 ayda daha 50 oldum.kendini sürekli telkin et.bence ben yaptıysam herkes yapabilir çünkü genetik mirasım çok berbat annem tarafı aşırı basenlidir babam tarafıda aşırı göbeklidir.bende tam ikisnden de almışım:) sana diyeceğim şu ki ekmeğini yediğin suyunu içtiğin insanlarda dahil kimseyi takma kimsenin seni yargılamasına izin verme..
Kimsenin sana bir şeyi yapamayacağını söylemesine izin verme.. Bir hayalin varsa onu korumalısın... Bir şeyi istiyorsan, git ve al.(the pursuit of happiness filminden) bunuda canın sıkılınca bi yerlere yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?