O profun asistanın egosunu okşamayı tıp eğitiminde yapmicak mısın sanki? Mezun olduktan sonra şartlar değişiyor. Annem hemşire, doktorlarla arkadaş daha genç olanlar kendisine .... abla olarak hitap ediyor.
Ben de takım lideri egosundan muzdaribim ama he he diyip geçmeyi öğrendim. Geçende bana ben yapsam süper olurdu ama pffff sen yapıyorsun işte dedi

Ben de güldüm geçtim bu herif yüzünden neden yaptığım işten soğuyayım ki? Öte beri egosuna yaw he he diyip geçiceksin bu kadar. Türkiyede diğer sistemler süper bir tek sağlık sistemi mi kötü sanki? Sağlık sistemi b.k gibi kabul de, geriye kalan yerler güllük gülistanlık değil.
Benim bahsettiğim stres mesleki stres değil, iş ortamı stresi. İş ortamı stresi bazen diğer her şeyi bastırıyor, çalışamayıp işi bırakacak hale geliyorsun. Hastaneler ciddi işyerleri, kimse kimseyi çalışırken rahatsız edemez. Hem iş stresi hem ortam stresi ölüyorsun bir noktadan sonra.
Mesleki stres doktorlukta da var onu ne yapacaksın? Ben de 1 kez, 1 milli savunma projesinde çalıştım hayatımın en stresli projesiydi tabi. İnsan hayatı olan her işte extra stres var ona katılıyorum tabi de, o stres tıpta da çokça var onu napcaksın?