Okuduğum şehre bir türlü sevemedim:(((

Insomnia21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2014
213
174
103
Herkese iyi günler
Ben iç anadolunun küçük bir şehrinde üniversite okuyorum.Üniye başlayalı. 2 yıl oldu ama okuduğum şehri bi türlü sevemedim ısınamadım bundan dolayı psikolojik tedavi görüyorum canım çok sıkılıyor ki depresyona girdim kilo aldım (neredeyse 100 kilo olacağım) şehir çok küçük yarım saatte bütün şehri gezebilirsiniz o derece.yüzme kursuna gidecektim saatleri uyuşmadı bi türlü başka aktivitelere katılıcam ama bi türlü içimden gelmiyor yurtta öylece oturup arkadaşlarımla vakit geçiriyorum kızlar nolur bana bi akıl verin kafayı yiyeceğim artık:KK43:

İLLAki birşey yapmak gerekiyormu ki ?
Nebilim dersler şu bu geriye 1-2 gününüz olsa insan dilenmek ister.
Ortak arkadaşlarınızla piknik falan yapın,sinemeya gidin,yürüyüş yapın falan iyi gelir

Yüzme olmuyorsa spor salonuna yazıl.
Pahalıysa yürüyüş yap.
Havalar ısındı,parklarda bile spor aletleri var,onları kullan.
Part time çalış.
Ahhh öğrencilik ne güzeldir.
İnanın ağlayasım geldi bu yazdıklarınızdan dolayı en güzel yıllarımı psikolojik tedavi görerek ve haplarla geçiriyorum tedavim çok ağır(şifozreni tedavisi) g0n geçtikçe çöküyorum içime kapanıyorum halbuki ne hayalerle gelmiştim üniversiteye bir bilseniz :KK61::KK43:

İLLAki birşey yapmak gerekiyormu ki ?
Nebilim dersler şu bu geriye 1-2 gününüz olsa insan dilenmek ister.
Ortak arkadaşlarınızla piknik falan yapın,sinemeya gidin,yürüyüş yapın falan iyi gelir
Arkadaşlarım geziyorum ama para konusu bazen çok sıkıntı oluyor :(

arkadaşlarınla gezsenize
Geziyorum ama arkadaş çevrem çok kısıtlı bir türlü açılamadım sınıfla da aram geçen sene limoni oldu başka bölümlerde arkadaşlarım var ama nereye kadar diyorum bir türlü kabuğumu kıramıyorum ben böyle değildim ya nolcak bana :KK61:

Geziyorum ama arkadaş çevrem çok kısıtlı bir türlü açılamadım sınıfla da aram geçen sene limoni oldu başka bölümlerde arkadaşlarım var ama nereye kadar diyorum bir türlü kabuğumu kıramıyorum ben böyle değildim ya nolcak bana :KK61:
bu yıl il değiştirsene başka üniye geç madem

Okulunu dondur,tedavini ailenin yanında tamamla ve sonra okula dön ...
Bu şekilde derslerinde de başarılı olamazsın ..
Kolayca rapor alabilirsin bu hastalıkla ..
Ailen nasıl izin veriyor ?

ortalamanızı yüksek tutup büyük şehirlere geçiş yapamıyor musunuz?

Şizofreni tedavisinin bulunduğunuz yerle ne ilgisi olabilir anlamadım.

ahh ahh ben de büyük şehirden küçük şehire okumaya gitmiştim ve hiç ısınamamıştım..

ama son sene kıymete bindi sevdim. mezun oldum şimdi de ara ara özlüyorum anılar biriktikçe güzelleşiyor mekanlar...

Okulunu dondur,tedavini ailenin yanında tamamla ve sonra okula dön ...
Bu şekilde derslerinde de başarılı olamazsın ..
Kolayca rapor alabilirsin bu hastalıkla ..
Ailen nasıl izin veriyor ?
Tedavimi okuduğum şehirde görüyorum doktoruma ailemin olduğu şehirde devam edebilir miyim dedim doktorum izin vermedi tedavi sürecini ben izliyorum diye

Peki part time bir işe girseniz derslerinizi etkilemeden hem sizede değişiklik olur.
Bi iş yerinde çalışmaya başladım fakat beni bütün şehri afiş dağıttırdı sonra bıraktım hem derslerim düşük iyice not ortalamam geriler

Alahım o kelimeyi bana söylemyin lüften geçen sene kendi kendime telkin ediyordum kabullenmeyi kabullenmeyeceğim diye ki en zayıf noktam bu konum :KK61:
malesef.. yoksa depresyona girersiniz. aslında arkadaş ortamı falan çok eğlebilirsiniz.. ama bunu yapmak için bile pes etmişiniz

Sayılı zaman çabuk geçiyor.bende istanbul da okucam diye ölmüştüm resmen ama hiç sevemedim istanbulu.bende baya kötü olmuştum.bide 5senelik üniversiteyi 6 senede bitirince iyice koymuştu.yaz okuluna kalmıştım hep ki istanbul yazın hiç çekilmez bir hal alıyordu.biton arkadaşım olmasına rağmen.size tavsiyem durumun geçici olduğunu aklınızdan çıkarmayın.arkadaşınız yoksa gezecek yerde yoksa evde kumaş boyama,kitap okuma,cam boyama vs gibi hobiler edinin.

ortalamanızı yüksek tutup büyük şehirlere geçiş yapamıyor musunuz?

Şizofreni tedavisinin bulunduğunuz yerle ne ilgisi olabilir anlamadım.
Ben şehri geldiğimde anlamıştım sevemeyeceğimi sonra geçiş yapmak istedim not ortalamam düşük geldiği için isteğim üniversite olmadı maalesef.Şizofreni meseleside önceki konularımda var

Bende küçük bi şehirde okudum. Arkadaşlarım çok iyiydi, önemli olan da bu. Bizim tv bile yoktu. Sıkıntıdan körebe bile oynuyorduk:KK70: inanılmaz eğlenceli oluyordu. Şimdi o günler geldi aklıma yine gülüyorum :KK70::KK70::KK70:

Back
X