Okuduğum şehre bir türlü sevemedim:(((

malesef.. yoksa depresyona girersiniz. aslında arkadaş ortamı falan çok eğlebilirsiniz.. ama bunu yapmak için bile pes etmişiniz
Çok çabuk pes ediyorum kendim de savaşacak gücü bulamıyorum bir türlü.Evet depresyondayım zaten bunun ilerisi şizofreniye giden bir süreç geçirdim ama allaha şükür önceki halime göre kendimi birazda olsa düzelttim

Sayılı zaman çabuk geçiyor.bende istanbul da okucam diye ölmüştüm resmen ama hiç sevemedim istanbulu.bende baya kötü olmuştum.bide 5senelik üniversiteyi 6 senede bitirince iyice koymuştu.yaz okuluna kalmıştım hep ki istanbul yazın hiç çekilmez bir hal alıyordu.biton arkadaşım olmasına rağmen.size tavsiyem durumun geçici olduğunu aklınızdan çıkarmayın.arkadaşınız yoksa gezecek yerde yoksa evde kumaş boyama,kitap okuma,cam boyama vs gibi hobiler edinin.
Açıkçası bende korkuyorum dönem uzatırım diye alttan derslerimde de var bide yaz okulu yok okuduğum bölümde :(

Bende küçük bi şehirde okudum. Arkadaşlarım çok iyiydi, önemli olan da bu. Bizim tv bile yoktu. Sıkıntıdan körebe bile oynuyorduk:KK70: inanılmaz eğlenceli oluyordu. Şimdi o günler geldi aklıma yine gülüyorum :KK70::KK70::KK70:
Ne güzel arkadaşlıklarınız varmış allah ağlatmasın sizi :) Benimde can dostu dediğim atkadaşlarım vardı geçen sene bu yıl o kadar görüşemiyoruz maalesef :(

Bence de okulu dondurabilirsin. Veya direkt gitmeyedebiliyorsun sanırım devlet okulunda. En azından seneye ilk dönem ile yazı birleştir. Ailenin yanında arkadaşlarının yanında moral topla. Doktor da kendisine vaka arıyor da küçük şehirde bulamıyor gibi geldi bana, iyi bir doktor olsa da kararlarına saygı duyması lazım. Belki ailen devreye girebilir.
İnşallah bir an önce daha iyi olursun.
Eğer hiç gidemiyorsan okulu hemen bitirmen gerekiyorsa da mutlaka part time çalış bir kafede vs olabilir hem çevren olur arkadaş edinirsin hem sıkılmazsın. Okulda böyle herhangi bir kulübe girip onu kendine iş edinebilirsin. Mesela sinema seviyormuşsun yok mu sinema kulübü:) Her okulda vardır

Bence de okulu dondurabilirsin. Veya direkt gitmeyedebiliyorsun sanırım devlet okulunda. En azından seneye ilk dönem ile yazı birleştir. Ailenin yanında arkadaşlarının yanında moral topla. Doktor da kendisine vaka arıyor da küçük şehirde bulamıyor gibi geldi bana, iyi bir doktor olsa da kararlarına saygı duyması lazım. Belki ailen devreye girebilir.
İnşallah bir an önce daha iyi olursun.
Eğer hiç gidemiyorsan okulu hemen bitirmen gerekiyorsa da mutlaka part time çalış bir kafede vs olabilir hem çevren olur arkadaş edinirsin hem sıkılmazsın. Okulda böyle herhangi bir kulübe girip onu kendine iş edinebilirsin. Mesela sinema seviyormuşsun yok mu sinema kulübü:) Her okulda vardır
Sinemaya bayılırım:) olabildiğince sinema filmlerine gitmeye çalışıyorum yakında çıkacak bir sinema filmi var arkadaşlarla kısmet olursa gideceğiz bakalım tavsiyeleriniz için teşekkür ederim :)

Bak , sen baştan "zaten mutsuz olacağım" diye düşünüyorsun.Neden kabulleniyorsun?
Mutlu olmak senin elinde ,sen mutluluğa hazır değilsen istersen 100 tane psikolağa git ,gene de mutlu olamazsın.
Önce kilolarından kurtulmaya çalış,bence mutsuzluğunun büyük kısmı bu .Spor yap ,en basit tak kulaklığını yürü 1-2 saat.
Havalar da güneşli zaten,kilo verdikçe ve spor yaptıkça daha çok düzeleceğine inanıyorum.
Sanırım biraz kendine güvenin gitmiş ,önce kendine güven ,bak gerçekten spor yaptıkça insan kendine daha çok güveniyor ve mutlu oluyor.
Böyle güzel hareketli müzikler dinle.Depresyon mode on takılma.
Sevgilerrrrr:KK28:

Arkadaşlarım geziyorum ama para konusu bazen çok sıkıntı oluyor :KK43:
canım buyuk sehirde olsa ayni sikintilar olacakti. nigdede misin? bence kendine hedef koy . Okul bitince kpss olayı varsa ona basla yoksa dil ogren. bir de enneagram kacsin? bi test yapsana google yaz ennegaram testi tipler alemi diye. ona gore bi seyler soyleyebilirim

Y
Bak , sen baştan "zaten mutsuz olacağım" diye düşünüyorsun.Neden kabulleniyorsun?
Mutlu olmak senin elinde ,sen mutluluğa hazır değilsen istersen 100 tane psikolağa git ,gene de mutlu olamazsın.
Önce kilolarından kurtulmaya çalış,bence mutsuzluğunun büyük kısmı bu .Spor yap ,en basit tak kulaklığını yürü 1-2 saat.
Havalar da güneşli zaten,kilo verdikçe ve spor yaptıkça daha çok düzeleceğine inanıyorum.
Sanırım biraz kendine güvenin gitmiş ,önce kendine güven ,bak gerçekten spor yaptıkça insan kendine daha çok güveniyor ve mutlu oluyor.
Böyle güzel hareketli müzikler dinle.Depresyon mode on takılma.
Sevgilerrrrr:KK28:
Yaz geldi artık evde de pek durulmuyor açıkcası.Dediğiniz gibi özgüvenim pek yok aşmaya çalışıyorum şu özgüven meselesini dediğimiz psikolog nereye kadar iş kendimi düzeltmekten geçiyor ama başlasam bile devamını getiremiyorum bir türlü =(

Herhald
canım buyuk sehirde olsa ayni sikintilar olacakti. nigdede misin? bence kendine hedef koy . Okul bitince kpss olayı varsa ona basla yoksa dil ogren. bir de enneagram kacsin? bi test yapsana google yaz ennegaram testi tipler alemi diye. ona gore bi seyler soyleyebilirim
Herhalde kişilik testi=)psikoloğumla kişilik konusunda konuşmuştuk şuan mobilden giriyorum yurda gidince internetten bi bakayım şu teste sonra geri döneceğim size =)

Herhald

Herhalde kişilik testi=)psikoloğumla kişilik konusunda konuşmuştuk şuan mobilden giriyorum yurda gidince internetten bi bakayım şu teste sonra geri döneceğim size =)
canim evet. :)
bu testle hangi aktiviteler seni sana degerli.hissettirio o cikio

Herkese iyi günler
Ben iç anadolunun küçük bir şehrinde üniversite okuyorum.Üniye başlayalı. 2 yıl oldu ama okuduğum şehri bi türlü sevemedim ısınamadım bundan dolayı psikolojik tedavi görüyorum canım çok sıkılıyor ki depresyona girdim kilo aldım (neredeyse 100 kilo olacağım) şehir çok küçük yarım saatte bütün şehri gezebilirsiniz o derece.yüzme kursuna gidecektim saatleri uyuşmadı bi türlü başka aktivitelere katılıcam ama bi türlü içimden gelmiyor yurtta öylece oturup arkadaşlarımla vakit geçiriyorum kızlar nolur bana bi akıl verin kafayı yiyeceğim artık:KK43:
Okul bitince kıymetini anlarsın. Ben de adım atmam diyordum şimdi tekrar gidebilsem diyorum

Aynı durumu bende yaşadım iğrenç bir duygu herşeyden iğreniyorsun.Ve bu ruh hali ileriki yaşamını çok fazla olumsuz yönde etkiliyor.
Sana tavsiyem ya psikolojik destek al yada ordan ayrıl akıl sağlığını seviyorsan.!!

Aynı durumu bende yaşadım iğrenç bir duygu herşeyden iğreniyorsun.Ve bu ruh hali ileriki yaşamını çok fazla olumsuz yönde etkiliyor.
Sana tavsiyem ya psikolojik destek al yada ordan ayrıl akıl sağlığını seviyorsan.!!
Evet öyle iğrenç bir duygu ki canım hiçbir şey yapmak istemiyor bazen insan kendine soruyor ben bunları hakedecek ne yaptım diye :(

Evet gelecekte öyle derim belki ama şuan tek derdim şu halimden ve şehirden kurtulmak
Gerçekten en güzel zamanlar belki klişe oldu bu söz ama yerinde olsam kıymetini bilirdim . Evet küçük yer sıkıcı ama elinde imkan varsa yakın yerlere gidebilirsiniz arkadaşlarınızla

Back
X