- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.912
- 248
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
-
Ahahaha çünkü 13 yaşında bir ergen olmak bunu gerektirirÖyle ki o kapıları çarpan kız gitti sanki bambaşka biri geldi yerine öylesine istekli. Hatta az önce eşimle konuştum o beden önce gidiyor eve, kapıyı açmış kızım hoşgeldin baba nasılsın demiş daha babası ayakkabılarını dahi çıkarmadan, eşimde bana soruyor bizim kıza ne oldu böyle hiç böyle şeyler yapmazdı son zamanlarda gezi olabilir mi dedim gülmeye başladı.
Haklısınız ama kafamda artılarını ve eksikelirini oturmadım bir türlü her gün anne ne olur diyor ama benim kafam karıştı işte.
Çocukluğumun en büyük kabusunu hatirladim sayenizde :)) bizde maddiyat yüzünden hiç gidemedk zamanında gezilere falan .. Sınıfca en uzak yere okul bahçesine resim çizmek için gitmistik bana piknik gibi gelmişti :)))40 öğrenciden 35i gidiyormuş. daha önce de geziye gidilmiş. öğretmenler de illa ki başlarında olacak. bence gönderin.
ben hiç bi geziye gidemedim kah izinden kah parasızlıktan. içimde ukte kaldı valla
Çocukluğumun en büyük kabusunu hatirladim sayenizde :)) bizde maddiyat yüzünden hiç gidemedk zamanında gezilere falan .. Sınıfca en uzak yere okul bahçesine resim çizmek için gitmistik bana piknik gibi gelmişti :)))
Ben olsam göndermem herhalde.Hadi 16 17 deseniz neyse ama 13 küçük geldi.Merhaba arkadaşlar, 13 yaşındaki kızımın okulunda gezi düzenleniyormuş. Bunda sıkıntı yok fakat gezi il dışına olacak günü birlik gidip gelecekler. Okul olarak gidiliyor kızımın sınıfı sınıfı 40 kişilik ve 35 arkadışı geziye katılıyor. Gece saat 2,30'da okulun bahçesinden servisler kalkacak ertesi gün akşam 8-9 gibi evde olacaklar. Daha önce okul gezilerine gitti kızım ama hep yakın yerlerdi ilk kez il dışına bir gezi oluyor ve kızım çok istiyor gitmeyi ama ben ilk olmasından dolayı biraz tedirginim galiba. Siz olsanız gönderir misiniz ya da gönderen arkadaşlar var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ama annemi babamı hiç uzmedik bu konu yuzunden,belimiz dogruldu okulca olmasa da ablamla istediğimiz yere gidip istediğimiz tatili yaptık zamaninda :) amin inşallah,esimle elimizden geldiğince hiçbir çocuğa ozenmeden eksiksiz yaşatmak nasıp olur inşallah.. Her düşmenin bir kalkışı mutlaka vardır ve güvenilir birileriyle gidilecekse her çocuğun günü birlik tatil yapmasından yanayım çünkü özgüven oluşuyor çocuklarda.. Ama şu durumda gitmesine izin vermezdim çünkü ortalık çok karışık :/kıyamam sizeee :)) çocuğunuz aynı şeyleri yaşamaz umarrrrımmmmm. çok güler çok gezer.
Ayyy canım görüyoruz hocalarada güven olmuyo ne hale geldik toplumcaİyi anlaşabildiği arkadaşları varsa gitmesinde sorun yok bence ve tabi güvenilirlerse.
Birlikte güzelce vakit geçirirler
Hocaları başlarında olacak nasılsa
Ama annemi babamı hiç uzmedik bu konu yuzunden,belimiz dogruldu okulca olmasa da ablamla istediğimiz yere gidip istediğimiz tatili yaptık zamaninda :) amin inşallah,esimle elimizden geldiğince hiçbir çocuğa ozenmeden eksiksiz yaşatmak nasıp olur inşallah.. Her düşmenin bir kalkışı mutlaka vardır ve güvenilir birileriyle gidilecekse her çocuğun günü birlik tatil yapmasından yanayım çünkü özgüven oluşuyor çocuklarda.. Ama şu durumda gitmesine izin vermezdim çünkü ortalık çok karışık :/
Nereye gidileceğine bağlı :) bunun en güzel kararını annesi verecektir zaten :)şu zamandan sonra ortalığın düzeleceği yok ki. herkes kendine göre haklı ama. ben anne olmadığım için çocuk gözünden bakıyorum olaya.
Merhaba arkadaşlar, 13 yaşındaki kızımın okulunda gezi düzenleniyormuş. Bunda sıkıntı yok fakat gezi il dışına olacak günü birlik gidip gelecekler. Okul olarak gidiliyor kızımın sınıfı sınıfı 40 kişilik ve 35 arkadışı geziye katılıyor. Gece saat 2,30'da okulun bahçesinden servisler kalkacak ertesi gün akşam 8-9 gibi evde olacaklar. Daha önce okul gezilerine gitti kızım ama hep yakın yerlerdi ilk kez il dışına bir gezi oluyor ve kızım çok istiyor gitmeyi ama ben ilk olmasından dolayı biraz tedirginim galiba. Siz olsanız gönderir misiniz ya da gönderen arkadaşlar var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
hiç aklıma gelmemişti sonuçta kalabalık olacaklar bi sıkıntı olacağını zannetmemAyyy canım görüyoruz hocalarada güven olmuyo ne hale geldik toplumca
İşlerine geldimi melek oluyorlar.Bizde de aynı durum babası kesin birşey isteyecek diyor hatta :)Öyle ki o kapıları çarpan kız gitti sanki bambaşka biri geldi yerine öylesine istekli. Hatta az önce eşimle konuştum o beden önce gidiyor eve, kapıyı açmış kızım hoşgeldin baba nasılsın demiş daha babası ayakkabılarını dahi çıkarmadan, eşimde bana soruyor bizim kıza ne oldu böyle hiç böyle şeyler yapmazdı son zamanlarda gezi olabilir mi dedim gülmeye başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?