Okul gezisi...

Ahahaha çünkü 13 yaşında bir ergen olmak bunu gerektirir

O yaşta imaj her şey. Arkadaşları da acımasız daha dogrusu acımasız demeyeyim de gündemleri çok çabuk değişiyor, çok hızlı dışarıda bırakabilirler kızınızı. E tabi bi de büyümek istiyor, kendi kendine karar alabilme, bi karakter ortaya koyma arzusu var. Sınırların dogrudan onun bireyselligi önüne konuldugunu zannediyor her yapma, gitme dediginizde.

O da bunların kaygısıyla size çatıyor tabi, o yaşlarda kapı çarpmayan bizden değildir.

Siz ona küçük de olsa bi alan, bi seçim hakkı tanıdıgınızda da sizden iyisi olmuyor. Okulda dışlanma korkusu da gidince bi olgunluk, bi güleryüz, bi şirinlikler Masum yalakalıklar bunlar

Haklısınız ama kafamda artılarını ve eksikelirini oturmadım bir türlü her gün anne ne olur diyor ama benim kafam karıştı işte.

Henuz ildisina cocuk goturmedim ama ilkokullari gunubirlik cok goturdum.Ogretmenin gezi gunu ne kadar dikkatli,ozenli,stresli olduguna inanamazsiniz.Yani en azindan benim gibi pimpirik ve asiri hatta gereksiz sorumluluk duygusu olanlarda.Kiziniz icinse,tam herseyi kendi ve digerleriyle kiyasladigi bir yas araligindayken,arkadaslariyla aileden bagimsiz biryerlere gitme hayali kurarken bundan mahrum kalmasin.Hem bir tane ogretmenle de gitmiyorlardir.En az 2 -3 ogretmendirler ve cocuklari paylasirlar.Kiziniz gitsin ve guzel vakit gecirsin.

40 öğrenciden 35i gidiyormuş. daha önce de geziye gidilmiş. öğretmenler de illa ki başlarında olacak. bence gönderin.

ben hiç bi geziye gidemedim kah izinden kah parasızlıktan. içimde ukte kaldı valla
Çocukluğumun en büyük kabusunu hatirladim sayenizde :)) bizde maddiyat yüzünden hiç gidemedk zamanında gezilere falan .. Sınıfca en uzak yere okul bahçesine resim çizmek için gitmistik bana piknik gibi gelmişti :)))

kıyamam sizeee :)) çocuğunuz aynı şeyleri yaşamaz umarrrrımmmmm. çok güler çok gezer.

O yaşta tek başıma 15 saat süren otobüs yolculuğu yapmıştım, uçakla seyehat de ettim.
Kaldı ki okul gezisi...
3-4 günlük gezilere de katıldım.
İyi ki yapmışım, ailem birey olmam için müsade etmiş ki, başıma bir şey geldiğinde her zaman tek başıma halledebilmeyi, arkamda aileme güvenmeden tüm sorumluluklarımı alıp hayatımı yoluna koymayı öğrenmişim.
Siz de şans verin çocuğunuza, büyümesi ve karakterini oluşturabilmesi için.

Ben olsam göndermem herhalde.Hadi 16 17 deseniz neyse ama 13 küçük geldi.

kıyamam sizeee :)) çocuğunuz aynı şeyleri yaşamaz umarrrrımmmmm. çok güler çok gezer.
Ama annemi babamı hiç uzmedik bu konu yuzunden,belimiz dogruldu okulca olmasa da ablamla istediğimiz yere gidip istediğimiz tatili yaptık zamaninda :) amin inşallah,esimle elimizden geldiğince hiçbir çocuğa ozenmeden eksiksiz yaşatmak nasıp olur inşallah.. Her düşmenin bir kalkışı mutlaka vardır ve güvenilir birileriyle gidilecekse her çocuğun günü birlik tatil yapmasından yanayım çünkü özgüven oluşuyor çocuklarda.. Ama şu durumda gitmesine izin vermezdim çünkü ortalık çok karışık :/

şu zamandan sonra ortalığın düzeleceği yok ki. herkes kendine göre haklı ama. ben anne olmadığım için çocuk gözünden bakıyorum olaya.

şu zamandan sonra ortalığın düzeleceği yok ki. herkes kendine göre haklı ama. ben anne olmadığım için çocuk gözünden bakıyorum olaya.
Nereye gidileceğine bağlı :) bunun en güzel kararını annesi verecektir zaten :)

Çocuğum olsa gönderirdim. Gittiğim okul gezilerinin tadı hala damağımda. Okulla bittiğimiz yerlere sonradan da gittim bir çok kez ama ı ıh o tat yok. Gönderin bence.

Eninde sonunda çocuğunuzu yalnız başına biyerlere göndermek zorunda kalacaksınız.illaki çok zordu eminim.ama herşeyin bir ilki vardır...öğretmenlerine güveniniz varsa gönderin...

İşlerine geldimi melek oluyorlar.Bizde de aynı durum babası kesin birşey isteyecek diyor hatta :)

Konunuza yorumum yok maalesef öğretmenlerini ve arkadaşlarını siz daha iyi bilirsiniz .Eğer gönlünüz razı değilse göndermeyin derim..

Ben ortaokuldayken ailem göndermişti. Ki o zaman telefon falan da yoktu. Şimdi yanına telefon verebilirsiniz, öğretmeninin de telefonu vardır mutlaka.
Güvendiğiniz bi öğretmense gönderebilirsiniz bence.
Ben o gezide oldukça eğlenmiştim.

Annem çok yapardı okul gezisi. Bütün ogrencilerde katilirdi çok güzel olurdu. Emekli olana kadar bir sürü yere gezi düzenledi. Ben bir kere gittim ogrencilerle; emin olun bir sorun çıkmıyor ki ben endustri meslekteyken yaptim bunu;-) Bence gönderin çünkü o anılar hiç unutulmuyor hep hatirlaniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…