Okul gönderip göndermemekte kararsızım

Bugun ben velilere taahhutname imzalattim.Siz google "cocugunu okula gonderme/gondermeme veli bilgilendirme izin ve taahhutnamesi yazin.Orda cikan taahhutnamenin ciktisini alip imzalayip teslim edin idarenize

Bugün okula gönderen arkadaş var mı aceba nasıl geçti çıkışta sıkıntı oldu mu merak ettim .Ben bu hafta göndermeyecegim . Haftaya Allah Kerim herkes gönderiyor bizim sınıfta benim de göndermem gerekiyor .

Tanıdığa sordum bugün maskeyle zorlanmış çocuk alırken de bazı anlayışsız kişiler vardı kapının önünde pek sıkıntı olmadı ama biraz daha dikkatli olmaları lazım dedi.

Ben bugun gidip imzaladim . Hazir dilekce zaten. Gondermiyorum u isaretledim. Sebep olarak , kronik rahatsizlik, endise duyuyorum ,diger gibi secekler vardi. Endise duyuyorumu isaretledim. Ogrenci bilgilerini dolduruyorsun. Verdim ogretmenimize . Ogretmenimizde dahil, olumsuz bir sey demediler.
Bugun sinifta maskesini cikaran çocuklar varmis , ogretmenimiz uyarmis. 6 ders surekli maske ile cok zor gercekten .

Bizim arkadaslar söledi resmen tıklım tıklım maskesi olan olmayan küçük çocuklar var dediler müdür bayağı bağrınmış ama işe yaramamış

Teşekkürler bende öyle işaretlicem ama oraya hastalığıda belirtcekmiyim peki işaretledikten sonra yani bikaç bişeyde işaretleyip yazabilirmiyim

Teşekkürler bende öyle işaretlicem ama oraya hastalığıda belirtcekmiyim peki işaretledikten sonra yani bikaç bişeyde işaretleyip yazabilirmiyim
Hastaligi belirtmenize gerek yok bence. Kronik rahatsizlik yazan yeri isaretlemeniz yeterli. Ekstra ne yazmak istiyorsunuz mesela . Diger sikki da vardi. Yani gondermeme nedeniniz cok onemli degil . Formaliteden bir dilekce, resmilestirmek icin.

Aynen, müdür çok istiyor okulların açılmasını çok mutlu oldu bizi görünce. Siz ne yaptınız?
özele ayrıntılı yazdım.buraya sadece müdür bize mecbur geleceksiniz gelmezseniz öğretmeninizi filyasyona vereceğim dedi diye yazarım gerisi facia çünkü konuşmalarının

tedbir çocuk yanımdayken alınır okulda neler yapacak ne risklere girecek nasıl takip edeyim.bu haftada 2. yakınımız öldü 3 ayda biri 36 biri 43 iki arkadaş dost.kronik hastada değiller .ölüm saatimiz belli diye ne yapayım arabamı ters yolda 150 km hızla süreyim o zaman ne farkı var.bağışıklığı zayıflayanı ve kronik hastayı direkt öldürüyor bu virüs

Hastaligi belirtmenize gerek yok bence. Kronik rahatsizlik yazan yeri isaretlemeniz yeterli. Ekstra ne yazmak istiyorsunuz mesela . Diger sikki da vardi. Yani gondermeme nedeniniz cok onemli degil . Formaliteden bir dilekce, resmilestirmek icin.
Nedene bakmıyolar yani sonuca bakıyolar kendim için bağışıklığım olmadığını belirtmek için dedim

göndermedim ama okula gittim okulun önü ana baba günüydü mesafe hakgetire herkes yakın yakın sohbet ediyordu ve bu daha ilk gün ve ortada çocuk ta yok denecek kadar azkenn

aynen tartışma çıktı ben göndermiyorum imzaladım göndermeyeceğim kağıdı gerisi beni ilgilendirmiyor artık ne halleri varsa görsünler
Gerçekten çok acayip bir müdüre denk gelmişsiniz, Allah sabır versin
Kızımın okulunda bizim sınıf da dahil ortak kararla göndermeyen birkaç sınıf varmış, bugün ben de dilekçe verdim, bir sıkıntı çıkarmadılar.
Hani isteğe bağlıydı bu durum, zorlamak nedir yani

isteğe şöyle bağlı istemeyen göndermiyor ama derste alamıyor online .tüm sınıf gitmeme kararımıza kızdı zaten o zaman online da öğretmen devam edecekti .yarın bir kaç çocuk gidecek karar değiştirdiler ha herkes gitmese de öğretmeni alacak sınıftan .bu da eğitimci işte ülkemin gülsem mi ağlasam mı halleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…