- Konu Sahibi ozgurruzgar
-
Bugun ben velilere taahhutname imzalattim.Siz google "cocugunu okula gonderme/gondermeme veli bilgilendirme izin ve taahhutnamesi yazin.Orda cikan taahhutnamenin ciktisini alip imzalayip teslim edin idarenizeBirde arkadaşlar bu dilekçe olayı nasıl olcak bilen varmı okuşa gittim dilekçeler nasıl olcağını bile bilmiyolar neyi imzalıcaz içeriği ne yazcak mesela benim hastalığım dolayısıylamı yada istemiyorum diye bi dilekçemi bilmiyorum
Burası Türkiye :) 15 Ekim’de gerçek vakaları açıklayacaklar. Bekliyorum.Günlük 3bin
Buranin nüfusu 11milyon
30bin gunlukmu ya one oyle
3 gün sonra hayırlısıBurası Türkiye :) 15 Ekim’de gerçek vakaları açıklayacaklar. Bekliyorum.
Ben bugun gidip imzaladim . Hazir dilekce zaten. Gondermiyorum u isaretledim. Sebep olarak , kronik rahatsizlik, endise duyuyorum ,diger gibi secekler vardi. Endise duyuyorumu isaretledim. Ogrenci bilgilerini dolduruyorsun. Verdim ogretmenimize . Ogretmenimizde dahil, olumsuz bir sey demediler.Birde arkadaşlar bu dilekçe olayı nasıl olcak bilen varmı okuşa gittim dilekçeler nasıl olcağını bile bilmiyolar neyi imzalıcaz içeriği ne yazcak mesela benim hastalığım dolayısıylamı yada istemiyorum diye bi dilekçemi bilmiyorum
Teşekkür ederimBugun ben velilere taahhutname imzalattim.Siz google "cocugunu okula gonderme/gondermeme veli bilgilendirme izin ve taahhutnamesi yazin.Orda cikan taahhutnamenin ciktisini alip imzalayip teslim edin idarenize
Bizim arkadaslar söledi resmen tıklım tıklım maskesi olan olmayan küçük çocuklar var dediler müdür bayağı bağrınmış ama işe yaramamışBugün okula gönderen arkadaş var mı aceba nasıl geçti çıkışta sıkıntı oldu mu merak ettim .Ben bu hafta göndermeyecegim . Haftaya Allah Kerim herkes gönderiyor bizim sınıfta benim de göndermem gerekiyor .
Aynen, müdür çok istiyor okulların açılmasınımüdür kabul etmiyor mu ona neymiş ki devlet bu kararı velilere bıraktı sizin müdür kendini devletler üstü sanıyor galiba hocammm
Teşekkürler bende öyle işaretlicem ama oraya hastalığıda belirtcekmiyim peki işaretledikten sonra yani bikaç bişeyde işaretleyip yazabilirmiyimBen bugun gidip imzaladim . Hazir dilekce zaten. Gondermiyorum u isaretledim. Sebep olarak , kronik rahatsizlik, endise duyuyorum ,diger gibi secekler vardi. Endise duyuyorumu isaretledim. Ogrenci bilgilerini dolduruyorsun. Verdim ogretmenimize . Ogretmenimizde dahil, olumsuz bir sey demediler.
Bugun sinifta maskesini cikaran çocuklar varmis , ogretmenimiz uyarmis. 6 ders surekli maske ile cok zor gercekten .
Hastaligi belirtmenize gerek yok bence. Kronik rahatsizlik yazan yeri isaretlemeniz yeterli. Ekstra ne yazmak istiyorsunuz mesela . Diger sikki da vardi. Yani gondermeme nedeniniz cok onemli degil . Formaliteden bir dilekce, resmilestirmek icin.Teşekkürler bende öyle işaretlicem ama oraya hastalığıda belirtcekmiyim peki işaretledikten sonra yani bikaç bişeyde işaretleyip yazabilirmiyim
özele ayrıntılı yazdım.buraya sadece müdür bize mecbur geleceksiniz gelmezseniz öğretmeninizi filyasyona vereceğim dedi diye yazarım gerisi facia çünkü konuşmalarınınAynen, müdür çok istiyor okulların açılmasınıçok mutlu oldu bizi görünce. Siz ne yaptınız?
tedbir çocuk yanımdayken alınır okulda neler yapacak ne risklere girecek nasıl takip edeyim.bu haftada 2. yakınımız öldü 3 ayda biri 36 biri 43 iki arkadaş dost.kronik hastada değiller .ölüm saatimiz belli diye ne yapayım arabamı ters yolda 150 km hızla süreyim o zaman ne farkı var.bağışıklığı zayıflayanı ve kronik hastayı direkt öldürüyor bu virüsSimdi soyle bi durumda var rabbim size saglik sifa versin insallah yorumumu lütfen yanlis anlamayin.
Bir seyi nekadar sakinirsan basina gelirmis, tabiki onlem alin elinizden geldigi kadar ama bu virus geldi diye hayat durmucak devam edicez yasamaya.
Cocugunuzun egitimini elinizden geldigince uzaktan verin yardim edin ama eninde sonunda gidecek o okula
Bakin ornek verim, annem bir suruu kronik hastaligi olan birisi covid oldu cok sukur evde normal sekilde atlatti.
Annanem hem yasli hemde nefed darligi var oda cok sukur iyi atlatti
Bunlar covidken teyzemede bulasmadi mesela, onlarla ic ice olmasina ragmen.
Korkmayin tedbirinizi alin Takdiri Allaha birakin.
Rabbim sizi cocuklariniza bagislasin
Nedene bakmıyolar yani sonuca bakıyolarHastaligi belirtmenize gerek yok bence. Kronik rahatsizlik yazan yeri isaretlemeniz yeterli. Ekstra ne yazmak istiyorsunuz mesela . Diger sikki da vardi. Yani gondermeme nedeniniz cok onemli degil . Formaliteden bir dilekce, resmilestirmek icin.
Nasıl yani, müdür mecbur geleceksiniz mi dediözele ayrıntılı yazdım.buraya sadece müdür bize mecbur geleceksiniz gelmezseniz öğretmeninizi filyasyona vereceğim dedi diye yazarım gerisi facia çünkü konuşmalarının
göndermedim ama okula gittim okulun önü ana baba günüydü mesafe hakgetire herkes yakın yakın sohbet ediyordu ve bu daha ilk gün ve ortada çocuk ta yok denecek kadar azkennBugün okula gönderen arkadaş var mı aceba nasıl geçti çıkışta sıkıntı oldu mu merak ettim .Ben bu hafta göndermeyecegim . Haftaya Allah Kerim herkes gönderiyor bizim sınıfta benim de göndermem gerekiyor .
aynen tartışma çıktı ben göndermiyorum imzaladım göndermeyeceğim kağıdı gerisi beni ilgilendirmiyor artık ne halleri varsa görsünlerNasıl yani, müdür mecbur geleceksiniz mi dedi
Gerçekten çok acayip bir müdüre denk gelmişsiniz, Allah sabır versinaynen tartışma çıktı ben göndermiyorum imzaladım göndermeyeceğim kağıdı gerisi beni ilgilendirmiyor artık ne halleri varsa görsünler
Aynen onemli degil onlar icinNedene bakmıyolar yani sonuca bakıyolarkendim için bağışıklığım olmadığını belirtmek için dedim
isteğe şöyle bağlı istemeyen göndermiyor ama derste alamıyor online .tüm sınıf gitmeme kararımıza kızdı zaten o zaman online da öğretmen devam edecekti .yarın bir kaç çocuk gidecek karar değiştirdiler ha herkes gitmese de öğretmeni alacak sınıftan .bu da eğitimci işte ülkemin gülsem mi ağlasam mı halleriGerçekten çok acayip bir müdüre denk gelmişsiniz, Allah sabır versin
Kızımın okulunda bizim sınıf da dahil ortak kararla göndermeyen birkaç sınıf varmış, bugün ben de dilekçe verdim, bir sıkıntı çıkarmadılar.
Hani isteğe bağlıydı bu durum, zorlamak nedir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?