Okul gönderip göndermemekte kararsızım

Yani inşallah geri kapanır okullar ama sanmıyorum bizde geri dönüş olucagını

çok sevindim umarım bizde de aynısı olur zaten yüz yüzeye giden kimse yok boş sınıfa mı ders anlatacak öğretmenn

çok sevindim umarım bizde de aynısı olur zaten yüz yüzeye giden kimse yok boş sınıfa mı ders anlatacak öğretmenn
İnşallah sizin de gönlünüze göre olur.
Yalnız bu durum sadece birinci dönem için mi geçerli yoksa sene sonuna kadar mı, bu konuda öğretmenin de bir bilgisi yok.
Dilekçe verdiğimde idareye sorarım artık

yarın ben de dilekçe vereceğim öğretmende okula gidecek ona da bilgi verir idare .ben çocuğuma her türlü yeterim zaten başarılı ama velisi yardımcı olamayacak çocukların da hakkı eğitimmm

yarın ben de dilekçe vereceğim öğretmende okula gidecek ona da bilgi verir idare .ben çocuğuma her türlü yeterim zaten başarılı ama velisi yardımcı olamayacak çocukların da hakkı eğitimmm
Evet gerçekten her öğrencinin eşit şartlarda olmayışı beni çok üzüyor
Bu zor günler bitsin gitsin artık ya, hayatlarımız arap saçına döndü.
Benim eşim iş seyahatinde kaptı koronayi, çok şükür hafif geçirdi, bana da çocuklara da bulaşmadı.
Ama ohh çok şükür diyemedim, bu illet yüzünden sonlanan hayatlar içimi yakıyor

Benim sınıf velilerim de aynı şekilde istedi ama müdür bunu kabul etmiyor veliler de o zaman gönderelim bari dediler. Bir kaçı dışında hepsi mecburen gönderecek.

Benim sınıf velilerim de aynı şekilde istedi ama müdür bunu kabul etmiyor veliler de o zaman gönderelim bari dediler. Bir kaçı dışında hepsi mecburen gönderecek.
müdür kabul etmiyor mu ona neymiş ki devlet bu kararı velilere bıraktı sizin müdür kendini devletler üstü sanıyor galiba hocammm

Özel okul mu? Bize diğer grubun online bağlanacağı söylenmedi, okulda öyle bir altyapı da yok. 6 saat online ders vereceğiz sadece çarşamba günü.
Devlet okulu.
Altyapı var demek ki, ben de bu sene başladım buraya bilmiyorum ama online derslerin bir kısmı okulda olacak mecburen, iki yüzyüze arası zoom dersim var mesela.
Etrafımda başka duymadım aynı anda hem yüzyüze hem online yapacak okul.

Benimki hiç dinlemiyor beni...yada belki ben anlatamıyorum...bu yüzden benim için alternatif yoktu...birde tabi bu virüsün kolay kolay gideceği yok ne yazık ki..

Simdi soyle bi durumda var rabbim size saglik sifa versin insallah yorumumu lütfen yanlis anlamayin.
Bir seyi nekadar sakinirsan basina gelirmis, tabiki onlem alin elinizden geldigi kadar ama bu virus geldi diye hayat durmucak devam edicez yasamaya.
Cocugunuzun egitimini elinizden geldigince uzaktan verin yardim edin ama eninde sonunda gidecek o okula
Bakin ornek verim, annem bir suruu kronik hastaligi olan birisi covid oldu cok sukur evde normal sekilde atlatti.
Annanem hem yasli hemde nefed darligi var oda cok sukur iyi atlatti
Bunlar covidken teyzemede bulasmadi mesela, onlarla ic ice olmasina ragmen.
Korkmayin tedbirinizi alin Takdiri Allaha birakin.
Rabbim sizi cocuklariniza bagislasin

Aminn Allah razı olsun niye yanlış anlayım tabiki doğru sölüosunuz ama riskli olduğum için dikkat etmek zorundayım tedbirimizi alalım takdiri Allaha bırakalım

Birde arkadaşlar bu dilekçe olayı nasıl olcak bilen varmı okuşa gittim dilekçeler nasıl olcağını bile bilmiyolar neyi imzalıcaz içeriği ne yazcak mesela benim hastalığım dolayısıylamı yada istemiyorum diye bi dilekçemi bilmiyorum

idare nasıl bilmeyebilir? veli muvafakatname yazarsanız çıkar karşınıza

Bize imzalattilar. İki tane biri sağlık bakanlığina aitti "korono olursa yollamayacagim, idareye bilgi vereceğim" yazıyordu.

İkincisinde de " çocuğumun kovid 19 önlemleri kapsamında gitmesine izin veriyorum" yazıyordu. Buda milli eğitim bakanlığina aitti. Bu kadar kısa değillerdi,özeti bu.

Göndermemek için bahane sunmanız gerekmiyor sanırım. Öğretmen arkadaşlar daha iyi bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…