Okul gönderip göndermemekte kararsızım

Bu hastalığı öyle ya da böyle herkes geçirecek. Hatta bilmeden semptomsuz bir dünya insan geçirdi. Hiç evden çıkmayan insanlara da bulaşıyor. Siz evde ne kadar mükemmel anlatırsanız anlatın okuldaki gibi olmaz. Okul sadece bilgi öğrenme yeri değil gizil işlevleri de var. Ayrıca Allah ömür versin çocuğunuzun önünde uzun bir hayat var. Tekrar farklı salgınların olmayacağı ne malum? Ne zamana, kaç yaşına kadar onu izole edeceksiniz? Her şeyin farkına varsın, bu da onun için bir tecrübe. Maske ve mesafeyi öğrensin, toplum içinde kendini korumayı öğrensin. Cam fanusa koyarak bir şey kazanmaz aksine kaybedersiniz. Sevgiler❤

siz de kronik hastalık ağır ameliyatlar yoksa anlamazsınız zaten bizi.en ünlü prpflardan doktorlarım 2 si de yakalanırsan yerin yoğun bakım dedi .eşimde aynı kalp ve tansiyon hastası ve kilolu.şansa mı bırakalım amannnnn yakalanırsak da olur herkes yakalanacak bir gün mü diyelim.biz herkes değiliz yakalanırsak öleceğiz .aşı bulunur zaten 1 yıl kaybetse ne olacak dünyanın sonumu .yıllarca kpss ile insanların seneleri ölmüyor mu

Konunuzda bunları yazmamışsınız, diğer sayfalarda bahsettiyseniz bilemem her sayfayı tek tek okumak zorunda da değiliz bence konunuzu güncelleyin bunları da ekleyin. Ben bunları en başta okusam size böyle yazmazdım, o zaman mesajim evde kronik hastası olmayanlara gelsin onlar üzerine alınsın. Bu arada bizde de kronik hasta var önlemimizi alarak dışarıya çıkıyoruz bizzat ben öğretmenim. Kpss ise farklı bir olay. E siz zaten kararınızı vermişsiniz konunuz neden hâlâ açık ya da güncellenmiş değil ki, ilk haliyle zannedip yazıyoruz Bu arada çok geçmiş olsun. Dediğim gibi bilsem böyle yazmazdım..

teşekkür ederim konu sahibi ben değilim.sadece bu konu beni de ilgilendirdiği için gün gün yazıyorum.ecburi market alışverişi dışında dışarı çıkmıyoruz çıksak da arabayla dolaşıyoruz eve kimseyi kabul etmiyoruz gitmiyoruz da.evde iş hayatı olan kimse yok idari izinli eşim ha bir de evde 70 i aşkın emekli öğretmen annem var nasıl göndereyim ben çocuğumu ve tek evladımm onu da ölümleri göze alarak dünyaya getirdim hocam.benim gibileri düşünmeyenlere kızıyorum size değil ki sitemim

Oldu olacak ilerde daha kötü salgınlar olur bu ne ki düyerek atalım kendimizi sokaklara hatta maskede takmayalım öle yada böyle geçircez diyerek.cam fanusa koymuyorum çocuğu dışarıda bahçemizde kardeşiyle oynıyo zaten.durumu iyi olanlar niye ozaman özel hoca tutuyo?tekrar tekrar söylüyorum yazıyorum yorumların hiçbirini okumadığınız belli yazayım birdaha ELBET HEPİMİZ YAKALANICAZ AMA NE KADAR GEÇ YAKALANIRSAK O KDAR İYİ SONUÇTA TÜM DÜNYA BU VİRÜS HAKKINDA ÜSTÜNDE ÇALIŞIYO UMUT SONUÇTA UMUT EDİYORUZ BELKİ AŞISI ÇIKICAK BELKİ KESİN Bİ İLACI OLUCAK GRİBİN Bİ İLACI YOK AMA BELKİ BU VİRÜS İÇİN Bİ AŞI OLUCAK YADA NE KADAR GEÇ YAKALANIRSAK OKADAR İYİ YÖNDE MUTASYONA UĞRUCAK.buarada çocuğum herşeyin farkında bahcede maske ile duruyo ben çıkartıyorum hele 3 yaşında bile henüz değiş kızım maskesiz dışarı çıkmıyo ağlıyo tak diye içeri girdikleri gibi üstlerini balkona atıyolar eller sabun ve kolonya hemen bilinçliler yani hatta kardeşinim ellerini yıkar oğlum.Allah sizi ve yakınlarınızı ciddi bi sağlıkla sınamasın umarım böyle sağlıklı kalırsınız çünkü bu hayatta kıskandığım tek şey sağlık olmuştr

Benim oğlum da 2 ye geçti göndermedim.bence göndermek hastalığın bulaşmasını göze almak demek.tabi çocuğumu dışarı da göndermiyorum.annemler dışında kimseyle de görüşmüyoruz.elimizden geldiğince önlem alıyoruz.bence hastalığınız da varsa göndermeyin

Yahu benim sağlıklı olduğumu, bizim sağlıkla sinanmadigimizi nerden biliyorsunuz da umarimli mumarimli konuşuyorsunuz? Ben nerede maske takmayın demişim? Yazdiklarimdan bunu nasıl çıkardınız? Bu nasıl bi üslup? Sizin diğer sayfada yazdıklarınızı okumak zorunda mıyız? Naparsaniz yapın ya cidden bilsem laf anlatmazdim hem fikri kararı net olmasına rağmen konu açmış hem de farklı yazanları linç ediyor caps lock açıyor. Sanki virüsü ben çıkarmışım gibi tepki veriyor. Gerçekten naparsaniz yapın ben de saf saf nazik yorum yapıyorum kadının tepkisine kabaligina bak harcadığım zamana yazık öff

Son düzenleme:
Bizim okulda hicbir zorlama yok. Dilekceyi bütün cocuklara vermisler ben gitmesini istiyorum olarak imzaladım. Biz covid geçirdik cok hafif atlattik Allah a cok şükür. Belki bu yüzden rahatim tekrarinin olmayacaginin garantisi yok tabii. Rabbim herkese bizim gibi gecirmeyi nasip etsin kimseye birsey olmasin inş. Bütün hayatımız değişti geleceğe umutla bakamıyorum artık herşey kabus gibi geliyor. Arada diyorum ya uyanalım ya bitsin bu virüs.

Kronik rahatsizliginiz varmis,gondermeyin. Cok gecmis olsun. Sizin gibi ozel durumlu aileler icin zaten ucu acik birakilan bir konu. İstemeyen gondermesin dediler,benim cevremde de 10 yil surse 10 yil gondermem diyenler var. Herkes kendince bir karar veriyor iste

Malesef ne olcak ne bitcek bilmiyoruz bian önce eski hayatımıza dönmek istiyoruz.

Çok geçmiş olsun keske herkes hafif atlatsa

yazdığını şimdi tekrar okudum haklısınız ağır yazmış ama konu sahibi doldu size patladı sanırım .ben sınıfta kalmasını bile göze aldım ki bizim ailede neredeyse kedinin bile üniversite diploması vardır eğitime çok önem veririz. şartlar şu an göndermeme engelse göndermem hayatıma bakarım dünyanın sonu değil.üniversitede yurt arkadaşım ilkokul dahil hiç okula gitmemiş her dışardan okumuş ama önce boğaziçi psikoloji ordan da odtü psikolojiye geçiş yapmış muhteşem bir kızdı .ouyormuş yani okula gitmeden ki bizim kaybımız olsa olsa 1 yıl olur.öğretmenler iyi ki varlarrrr

Okumdan boş yere yorum yapmayın ozaman ki zaten okumakta zornda da değilsiniz.asıl bi ilk önce siz tepkinize bakın çocuğumu cam fanusa kapatıyomuşum siz ne biliyosunuz biz ne yaşadık neler yaşıyoruz nasıl bi riskte olduğumuzu bu hastalığı olduğu için covide yakalanıp attamayan 3 kişi biliyorum.çocuğumuz olanların farkına varsın diye annesiz mi kalsım

Caps lock açmış hırsından Belli ki kaba saba, elini beline koymuş kavgaya yatkın biri başka açıklaması yok Kibarca yazılmış karşı fikre bile tahammülü yok çünkü ben evde çocuğa ders anlaticam siz de beni destekleyin konusu açmış. Bdv'ye uygun olsun diye de soruyomus gibi yapmış Dediğim gibi kim ne yaparsa yapsın mesleki bilgiyi paylaşan da kabahat hâlâ vaktimi boşa harcıyorum he. Desteğiniz için sağolun

O zaman konunuza risk durumlarınızı, hastalıklarınızı ekleyeceksiniz biz de ona göre yorum yaparız. Nerden bilelim ne riskiniz var siz yazmadıkça? Pardon sizin konunuza yazmak için her sayfayı okuma zorunluluğu mu var? Eğer öyleyse onu da yazacaksınız.Ben okuyunca hiçbir sıkıntınız riskiniz yok sanmıştım çünkü bahsetmemistiniz. Ya göndermeyin Allah aşkına göndermeyin ya naparsaniz yapın ya. Usluba bak korkunçDaha fazla bu çirkeflikle saldirganlikla muhatap olmayacağım.

Öğretmendiniz galiba benim uslubum için yazıyosunuz ama emojilerinize ve hakaretlerinize bakın dediğiniz gibi muhattap olmayınız mecburiyetiniz yok hayırlı geceler

öğretmen ekmeğiyle büyüdüm kendim de naçizane 4 yıl öğretmenlik yaptım .öğretmenlerin elinde değil ki kararlar onlarda aynen diğer memurlar gibi verilen kararlara uymak zorunda maalesef.geçen yıldan beri verilen kararlar 500 kere değişti gene değişir neler olurr neler pandemi bitene kadarr bekleyip görelim.iyi geceler

Basiniz sagolsun
Bende covid atlattim cok sukur suan iyiyim annem kronik hasta ve annanem yasli hepimiz ayni anda olduk binlerce sukurler olsun iyiyiz
Allah yardimcimiz olsun ne diyelim

Sizin yapmak istediğinizi de anlamadım açıkçası. Caps lock a bu kadar takılıyorsunuz ama kusmuk emojisi, çirkef hakareti edecek kadar ne yaşadınız bilmiyorum? Bdv ye uysun diye soru sorar gibi yapmış diyorsunuz da, bence bu gerçek bir dert. Ben de öğretmenim, entübe edilmiş velim var, bu velinin yazdıkları bana sizin gibi uzaydan yazılıyormuş ya da dalga geçilecekmiş gibi gelmiyor. Mesleki bilgi hakaret etmek değil bence. Belki bir nebze içlerini rahatlatmak konular ve süreç hakkında. Siz çok dolmuşsunuz bir cevaba patladınız gibi geliyor bana. Tabi ki ne yaparlarsa yapacaklar, bdv de herkes kendi bildiğini yapıyor en sonunda zaten, ama fikir alışverişi önemli olan. Eşimin anneannesi de uyutuldu bugün, ben okula gittiğimde 6 ders boyunca acaba nefes alabiliyor mu diye düşündüm. Her şey çok taze ve hassas bence. Ve evet cam fanusta yaşatırdım şu an çocuğum olsaydı. Elimde olsa yıllarca da evden çıkmam. Bilimsel bir gerçeklik var, hiç bir salgın 2 yıldan fazla sürmemiş, buna bile dayanarak azıcık sabredilebilir. Siz şimdi bana da saldıracaksınız ama cevap vermeyeceğim, cidden uzun uzun yazacak takatim yok, başedemem sanırım kusmuk emojisiyle vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…