Okul gönderip göndermemekte kararsızım

çarşambaları mecburi mi 6 saat online ders.o zaman biz de niye yok

Bizim ogretmenimizde 6 ders yapiyor carsamba gunleri. Ana dersleri isliyor.

Sinavlar icin okula gidilecekmis bu arada oyle duydum . Suan okula gondermesekte bir sekilde gidecegiz galiba yine.
bir şey soracağım peki yüzyüze eğitim sonrası öğleden sonra ders oluyor mu pazartesi salı perşembe cuma günlerinden birinde

bir şey soracağım peki yüzyüze eğitim sonrası öğleden sonra ders oluyor mu pazartesi salı perşembe cuma günlerinden birinde
Bizde oluyor. Hatta bizim öğretmenler abarttı şimdi bile gruba link atan var. 20de ilk dersine başladı. 20.50de ikinci dersine. Ne azım be diyorum:)

Zorunlu olan var zaten oluyor derken. Bir de isteğe bağlı yapanlar var. Ben cumartesi yaptım mesela çünkü derslerin arasından zaman bulamadım. Haftasonuna bıraktım tekrar dersi

Zorunlu olan var zaten oluyor derken. Bir de isteğe bağlı yapanlar var. Ben cumartesi yaptım mesela çünkü derslerin arasından zaman bulamadım. Haftasonuna bıraktım tekrar dersi
ilokulda toplam kaç saat zorunlu peki haftada onu öğrenmek istiyorum.ingilizce 30 dakikaydı o da kaldırıldı artık online da

Carsamba hiç canli ders yok bizim.Siz yapiyor musunuz ? İki etkinlik müzik videosu atıyor hoca bitti.Onlari ben kendimde bulurum,canlı dersin yerini tutmazki.Resmiyette yapılması gerekmiyor mu?
Bu okulun uygulamasıdır muhtemelen. Bizde de resim, müzik canlı olarak yapılmıyor. Bir derse 1 gb internet gidiyor, bizim velilerin maddi durumu iyi olmadığı için bu dersleri whatsapp üzerinden ödev şeklinde yapma kararı aldık. Ama 3 ders de türkçe matematik ve hayat bilgisi yapıyoruz.

ilokulda toplam kaç saat zorunlu peki haftada onu öğrenmek istiyorum.ingilizce 30 dakikaydı o da kaldırıldı artık online da
İngilizce yok canlı ders çünkü öğretmen okulda girdiği dersler ile zaten tamamlıyor haftalık ders sayısını. Sınıf öğretmenleri de toplamda 6 ders yapmak zorunda. Bizde kimi 3 ders türkçe, matematik, hayat bilgisi yapıp kalanı diğer dersler yapıyor. Kimisi de tamamen resim, müzik, beden,serbest etkinlik tarzında yapıyor.

Çarşamba yapmak zorunlu değil bizde. Ama haftada 6 saat canlı ders yapmak zorundayız. Öğrencilerin ve öğretmenin uygun olduğu diğer günler ve saatlerde de yapılabiliyor. Mesela ben Pazartesi- perşembe ve cuma günleri 2 şer ders olarak yapıyorum.

yardımcı oldunuz teşekkürler son bir sorum daha olacak yüzyüze eğitime gitmediğimiz için eba tv dede saatleri tutturamadığımız için faydalanamıyoruz.morpa ya da okulistik almayı düşünüyorum hangisini alayım sizce ?geçen yıl derslerde bunlardan faydalanıyorlardı

Bu sene içeriklerini hiç bilmiyorum, önceki yıllarda ben moroa kullanıyordum daha işlevseldi.

Evet mecburi, ana dersleri işleyemeyebilir o öğretmenin tercihi ama beden eğitimi, müzik, görsel sanatlar yüzyüze verilmiyor, online verilmek zorunda. Ama ben Matematik yapıyorum
Şu an matematik ödevi yapıyoruz ata yayınlarının .bizim öğretmen de çoğunlukla matematik fen işliyor ama yetmiyor ki yarım saat

O her güne yaydı o zaman, ben her gün yapmıyorum, sadece çarşamba online yapıyorum
öğretmenden memnunum elinden gelenii yapıyor ama devam eden 5 öğrenciye her türlü ders olsun okula gitmeyen 21 ine ne halin varsa gör densin ben buna kızıyorum sadece.

Aa ben bunu bilmiyordum, bize çarşamba zorunlu dendi. Sizinki daha mantıklı olmuş, günün tekrarı gibi çok güzel olur. Müdürüme sorup ben de öyle yapayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…