- 10 Nisan 2014
- 43.426
- 115.738
- 798
- Konu Sahibi ozgurruzgar
-
vallahi yapıyoruzzzBeden ,müzik önemli tabi (!). Eşofmanları giyip geçmek lazım bilgisayar karşısına.
çarşambaları mecburi mi 6 saat online ders.o zaman biz de niye yokŞimdi gördüm okula gidiyorsanız haftada iki gündür değil mi? Çarşamba evdesiniz yani? 6 saat online eğitim olacak, öğretmeninizle konuştunuz mu? Bizim çok işimize yarıyor o 6 saat. İki grubu birleştirip tekrar yapıyoruz.
bir şey soracağım peki yüzyüze eğitim sonrası öğleden sonra ders oluyor mu pazartesi salı perşembe cuma günlerinden birindeBizim ogretmenimizde 6 ders yapiyor carsamba gunleri. Ana dersleri isliyor.
Sinavlar icin okula gidilecekmis bu arada oyle duydum . Suan okula gondermesekte bir sekilde gidecegiz galiba yine.
Bizde oluyor. Hatta bizim öğretmenler abarttı şimdi bile gruba link atan var. 20de ilk dersine başladı. 20.50de ikinci dersine. Ne azım be diyorum:)bir şey soracağım peki yüzyüze eğitim sonrası öğleden sonra ders oluyor mu pazartesi salı perşembe cuma günlerinden birinde
Zorunlu olan var zaten oluyor derken. Bir de isteğe bağlı yapanlar var. Ben cumartesi yaptım mesela çünkü derslerin arasından zaman bulamadım. Haftasonuna bıraktım tekrar dersibir şey soracağım peki yüzyüze eğitim sonrası öğleden sonra ders oluyor mu pazartesi salı perşembe cuma günlerinden birinde
ilokulda toplam kaç saat zorunlu peki haftada onu öğrenmek istiyorum.ingilizce 30 dakikaydı o da kaldırıldı artık online daZorunlu olan var zaten oluyor derken. Bir de isteğe bağlı yapanlar var. Ben cumartesi yaptım mesela çünkü derslerin arasından zaman bulamadım. Haftasonuna bıraktım tekrar dersi
Bu okulun uygulamasıdır muhtemelen. Bizde de resim, müzik canlı olarak yapılmıyor. Bir derse 1 gb internet gidiyor, bizim velilerin maddi durumu iyi olmadığı için bu dersleri whatsapp üzerinden ödev şeklinde yapma kararı aldık. Ama 3 ders de türkçe matematik ve hayat bilgisi yapıyoruz.Carsamba hiç canli ders yok bizim.Siz yapiyor musunuz ? İki etkinlik müzik videosu atıyor hoca bitti.Onlari ben kendimde bulurum,canlı dersin yerini tutmazki.Resmiyette yapılması gerekmiyor mu?
İngilizce yok canlı ders çünkü öğretmen okulda girdiği dersler ile zaten tamamlıyor haftalık ders sayısını. Sınıf öğretmenleri de toplamda 6 ders yapmak zorunda. Bizde kimi 3 ders türkçe, matematik, hayat bilgisi yapıp kalanı diğer dersler yapıyor. Kimisi de tamamen resim, müzik, beden,serbest etkinlik tarzında yapıyor.ilokulda toplam kaç saat zorunlu peki haftada onu öğrenmek istiyorum.ingilizce 30 dakikaydı o da kaldırıldı artık online da
Çarşamba yapmak zorunlu değil bizde. Ama haftada 6 saat canlı ders yapmak zorundayız. Öğrencilerin ve öğretmenin uygun olduğu diğer günler ve saatlerde de yapılabiliyor. Mesela ben Pazartesi- perşembe ve cuma günleri 2 şer ders olarak yapıyorum.bir şey soracağım peki yüzyüze eğitim sonrası öğleden sonra ders oluyor mu pazartesi salı perşembe cuma günlerinden birinde
yardımcı oldunuz teşekkürler son bir sorum daha olacak yüzyüze eğitime gitmediğimiz için eba tv dede saatleri tutturamadığımız için faydalanamıyoruz.morpa ya da okulistik almayı düşünüyorum hangisini alayım sizce ?geçen yıl derslerde bunlardan faydalanıyorlardıİngilizce yok canlı ders çünkü öğretmen okulda girdiği dersler ile zaten tamamlıyor haftalık ders sayısını. Sınıf öğretmenleri de toplamda 6 ders yapmak zorunda. Bizde kimi 3 ders türkçe, matematik, hayat bilgisi yapıp kalanı diğer dersler yapıyor. Kimisi de tamamen resim, müzik, beden,serbest etkinlik tarzında yapıyor.
6 saat diye biliyorum ben.ilokulda toplam kaç saat zorunlu peki haftada onu öğrenmek istiyorum.ingilizce 30 dakikaydı o da kaldırıldı artık online da
morpa mı okulistik mi alayımmm pekiii 4. sınıfta kızım6 saat diye biliyorum ben.
Bu sene içeriklerini hiç bilmiyorum, önceki yıllarda ben moroa kullanıyordum daha işlevseldi.yardımcı oldunuz teşekkürler son bir sorum daha olacak yüzyüze eğitime gitmediğimiz için eba tv dede saatleri tutturamadığımız için faydalanamıyoruz.morpa ya da okulistik almayı düşünüyorum hangisini alayım sizce ?geçen yıl derslerde bunlardan faydalanıyorlardı
Evet mecburi, ana dersleri işleyemeyebilir o öğretmenin tercihi ama beden eğitimi, müzik, görsel sanatlar yüzyüze verilmiyor, online verilmek zorunda. Ama ben Matematik yapıyorumçarşambaları mecburi mi 6 saat online ders.o zaman biz de niye yok
Şu an matematik ödevi yapıyoruz ata yayınlarının .bizim öğretmen de çoğunlukla matematik fen işliyor ama yetmiyor ki yarım saatEvet mecburi, ana dersleri işleyemeyebilir o öğretmenin tercihi ama beden eğitimi, müzik, görsel sanatlar yüzyüze verilmiyor, online verilmek zorunda. Ama ben Matematik yapıyorum
Okulistik hic kullanmadım. Ben morpadan yararlanıyorum.morpa mı okulistik mi alayımmm pekiii 4. sınıfta kızım
O her güne yaydı o zaman, ben her gün yapmıyorum, sadece çarşamba online yapıyorumŞu an matematik ödevi yapıyoruz ata yayınlarının .bizim öğretmen de çoğunlukla matematik fen işliyor ama yetmiyor ki yarım saat
Ben morpayı daha çok seviyordum, ama bu sene içerikler değişti mi, nasıl bilmiyorum.morpa mı okulistik mi alayımmm pekiii 4. sınıfta kızım
öğretmenden memnunum elinden gelenii yapıyor ama devam eden 5 öğrenciye her türlü ders olsun okula gitmeyen 21 ine ne halin varsa gör densin ben buna kızıyorum sadece.O her güne yaydı o zaman, ben her gün yapmıyorum, sadece çarşamba online yapıyorum
Aa ben bunu bilmiyordum, bize çarşamba zorunlu dendi. Sizinki daha mantıklı olmuş, günün tekrarı gibi çok güzel olur. Müdürüme sorup ben de öyle yapayım.Çarşamba yapmak zorunlu değil bizde. Ama haftada 6 saat canlı ders yapmak zorundayız. Öğrencilerin ve öğretmenin uygun olduğu diğer günler ve saatlerde de yapılabiliyor. Mesela ben Pazartesi- perşembe ve cuma günleri 2 şer ders olarak yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?