- 12 Nisan 2012
- 5.362
- 8.128
- 398
- Konu Sahibi ozgurruzgar
-
Allah korusun ins bir çözüm bulunur diye umit edelim. Biz yasayanlar olarak daha cok çözüm uretebiliyoruz ama dinleyen yok.sınavlar başlayacakmış peki ona nasıl gideceğiz en çok bu canımı sıkıyor.bir temasla yakalansa kızım hopppp ben de direkt yoğun bakımaaa
Merhaba kaynak kitap olarak ne kullanıyorsunuz?Sınıf öğretmeni yüzyüze yaptığı dersler haricinde 6 saat online ders yapmak zorunda. Çünkü bu derslerin ek dersini alıyor. Ha çarşamba 6 saat birden yapmaz da pazartesi 2 ders çarşamba 2 ders cumartesi 2 ders yapar ya da haftaiçine yayar. Ama 6 saat online dersi verir hem de istediği dersi işler. Ben ilkokulda İngilizce öğretmeniyim. Yüzyüze derslerde haftalık ders saatimi tamamladığım için online ders yapmıyorum. Yüzyüze derse katılamayan öğrenciler için bakanlığın tavsiyesi eba TV izlemeleri oldu. Eğer işinize yarayacaksa öğrencilerime hazırladığım notlardan yollayayım size, dersten önce yazıp çalışıyor çocuklarım, kaynak kitap da kullanıyoruz. Çok şükür canlı ders olsun yüzyüze ders olsun verimli ilerliyoruz. Siz de veli olarak böyle bir sistem oturtabilirsiniz her ders için, yorucu olur ama bir süre böyle devam etmek zorunda
teşekkür ediyorum ingilizce öğretmenliği ben de yaptım 4 yıl devlet ortaokulunda onu hallederim kendim ama matematik fen türkçe hatta diğer dersler bile düşündürüyor.din kültürü bile o kadar ağır ki biz o konuları ortaokulda bile görmüyorduk eskiden.Sınıf öğretmeni yüzyüze yaptığı dersler haricinde 6 saat online ders yapmak zorunda. Çünkü bu derslerin ek dersini alıyor. Ha çarşamba 6 saat birden yapmaz da pazartesi 2 ders çarşamba 2 ders cumartesi 2 ders yapar ya da haftaiçine yayar. Ama 6 saat online dersi verir hem de istediği dersi işler. Ben ilkokulda İngilizce öğretmeniyim. Yüzyüze derslerde haftalık ders saatimi tamamladığım için online ders yapmıyorum. Yüzyüze derse katılamayan öğrenciler için bakanlığın tavsiyesi eba TV izlemeleri oldu. Eğer işinize yarayacaksa öğrencilerime hazırladığım notlardan yollayayım size, dersten önce yazıp çalışıyor çocuklarım, kaynak kitap da kullanıyoruz. Çok şükür canlı ders olsun yüzyüze ders olsun verimli ilerliyoruz. Siz de veli olarak böyle bir sistem oturtabilirsiniz her ders için, yorucu olur ama bir süre böyle devam etmek zorunda
Yani online yapılabilirdi. Her şey yapılırken dicem ama zaten 5 leri ve 9 ları da açıyorlar zaten. Sınava göndermedim herhalde öyle bi konumda olsam.4. sınıf ama doktorum kaparsan hastalığı yerin yoğun bakım dedi .eşim de memur o da idari izinli nisandan beri .bir de bakıma muhtaç emekli öğretmen annem benimle yaşıyor 70 in üstünde .bize nasıl diyebilir okul sınava gönder çocuğunu diye
Geçen gün bir veliye yazarken oğlum telefonu elimden alıp fırlattı bırak diye. Ondan beri ciddi bir şey olmadıkça cevap yazmıyorum.Aynen şu an bir velim ısrarla hocam bunlar doğru mu diye ödev sorularını atıyorBu saatte bile her gün bir şey bahane edip yazıyor, arıyor veliler. Ben de fazladan ders yapmazdım, imkansız.
e nabızda bilgilerimiz var raporlarımız var hasta olduğumuza dair dikkate alınır galiba teşekkür ediyorum tüm öğretmenlere.burdan çok yardımcı oldular biz velilere sorularımıza bıkmadan cevap verdiler iyi ki varlarrrrYani online yapılabilirdi. Her şey yapılırken dicem ama zaten 5 leri ve 9 ları da açıyorlar zaten. Sınava göndermedim herhalde öyle bi konumda olsam.
Sorunuza içtenlikle cevap verdim ama bu yorumunuzu okuyunca harcadığım zamana üzüldüm.. Oradan bakınca dilenci gibi mi gözüküyoruz önümüze 1000 lira daha atsalar canlı ders yaparız 2000 atarlarsa amuda kalkarak ders işleriz falanöğretmenlerimize 1000 er lira ek ders daha verseler online da seve seve fazla ders verirlerdi.yeni öğretmen atamaktan çok daha da uyguna gelirdi.canlı derse ayrı öğretmen ütopya zaten bizim için.Ama bu şekilde de olmalıydı.biraz devlet biraz da öğretmen fedakarlığıyla pekala da çözülürdü
ayrı grup kursunlar biz öyle yaptık canlı ders ne zaman başlayacak hangi ödevler atıldı sınıf temizliği sorunu vs. her türlü iletişimi oradan sağlıyoruz kaynak bile atılıyor faydalı hem de öğretmen rahatsız edilmiyor gereksizGeçen gün bir veliye yazarken oğlum telefonu elimden alıp fırlattı bırak diye. Ondan beri ciddi bir şey olmadıkça cevap yazmıyorum.
Bir tanesi bana şöyle yazmış whatsapptan mesela son nokta artık.
öyle anladysanız özür dilerim.ben de öğretmen kızıyım .isteyen öğretmenler olabilir demek istedim aslında.mesela pandemiden önce kurs verenler vardı isteyen veriyordu okulda onun gibi düşündüm.uygun olan öğretmene isteyene 2 sınıf bile birden verilebilir canlı için.böylesi daha mı iyi eğitimsiz .onu demek istedim asıl.para miktarı temsiliydi bu arada .Sorunuza içtenlikle cevap verdim ama bu yorumunuzu okuyunca harcadığım zamana üzüldüm.. Oradan bakınca dilenci gibi mi gözüküyoruz önümüze 1000 lira daha atsalar canlı ders yaparız 2000 atarlarsa amuda kalkarak ders işleriz falan
Merhaba isim açık açık yazamam sanırım, B.. ny isimli kitabı aldırdım, ek olarak m. re and m. re isimli kitabın akıllı tahta versiyonunu yapıyoruz. İki kitabın da z kitap hali var ve çok kullanışlılar tavsiye ederim.Merhaba kaynak kitap olarak ne kullanıyorsunuz?
Teşekkür ederimMerhaba isim açık açık yazamam sanırım, B.. ny isimli kitabı aldırdım, ek olarak m. re and m. re isimli kitabın akıllı tahta versiyonunu yapıyoruz. İki kitabın da z kitap hali var ve çok kullanışlılar tavsiye ederim.
ilk kitabı biz de aldık okulun kendi kitabı zaten değil mi devletinMerhaba isim açık açık yazamam sanırım, B.. ny isimli kitabı aldırdım, ek olarak m. re and m. re isimli kitabın akıllı tahta versiyonunu yapıyoruz. İki kitabın da z kitap hali var ve çok kullanışlılar tavsiye ederim.
Canlı dersin ne zaman başlayacağını öğretmen yazıyor zaten, sınıfla ilgili diğer konular hakkında ds bilgilendiriyorlardır. Bunun dışında gruba falan gerek yok, sorulmasına da.ayrı grup kursunlar biz öyle yaptık canlı ders ne zaman başlayacak hangi ödevler atıldı sınıf temizliği sorunu vs. her türlü iletişimi oradan sağlıyoruz kaynak bile atılıyor faydalı hem de öğretmen rahatsız edilmiyor gereksiz
Yok devletin verdiği kitap Bouncy, benim yazdığım farklı bir kitap. Ama Bouncy de güzeldir benim ilimde Bouncy dağıtılmadı maalesefilk kitabı biz de aldık okulun kendi kitabı zaten değil mi devletin
bizde more more 4de var öğretmeni tavsiye etti aldıkYok devletin verdiği kitap Bouncy, benim yazdığım farklı bir kitap. Ama Bouncy de güzeldir benim ilimde Bouncy dağıtılmadı maalesef
para isteniyor o verdi bu vermedi muhabbeti dönüyor .size komik bir şey anlatayım .yüzyüze eğitime giden çocukların velileri temizlik parası vermeyiz dediğimiz için bize köpürdülerr.bizim için gidiyorlarmış okula çocukları vermek zorundaymışız .tüm çocuklar gitmezse müdür öğretmenimizi filyasyona verecekmiş.buna da inanmışlar nasıl verecekse.tuhaf tuhaf şeylerrrCanlı dersin ne zaman başlayacağını öğretmen yazıyor zaten, sınıfla ilgili diğer konular hakkında ds bilgilendiriyorlardır. Bunun dışında gruba falan gerek yok, sorulmasına da.
Benim oğlum 22 aylık, öğretmenin telefonu yok. Bir çok özel okul öğretmenin telefonunu vermiyor.
Öğretmen ödev verdikten sonra velilerin grupta yaptığı ödev şöyle mi böyle mi diye tartışmak, ödev fotoğrafı falan atmak. Sonra içten içe çocuk kıyaslamasına girilmesi, benimki geride kaldı diye stres olunması falan. Oldukça gereksiz şeyler.
yüz yüze ye gidemeyen çocuklar başlarının çaresine bakacaklar bu sene onu anladım .Ne yapalım kaynakları çoğaltır daha iyi planlama yapar evden de hallederiz eğitimi2 saat canli ders yapan varmis cok sasirdim.Ben yarin icin 6 ders tanimladim 2 insan haklari ,1 trafik ,1 muzik,1 resim,1 beden seklinde.2 grubum var yuzyuze ve gruplarimla 10'ar saatten 20 ders yapiyorum 6'da canli ders 26 saatimi tamamliyorum 4. Sinif ogretmeni olarak.Ingilizceci ve din hocalari da 2 ser saatlerini yuzyuze yapiyorlar bizde.Ogrenci canli derse katilirsa tam olarak 18 saat ders yapmis oluyor.Her yerde farkli demekki.
Allah razı olsun sizin gibi eğitimcilerden bilşyosunuz konuyu acan bendim evet yollamıyorum oğlumu ve hocamız çarşamba günü 6 saat ders veriyo.dediğiniz gibi oda matematik türkçe hayatbilgisi müzk resim işliyoHatta çarşamba günleri de sadece beden eğitimi, müzik, görsel sanatlar verilecek dendi bize, ama evdeki çocukları düşünerek matematik ve Türkçe yapıyorum online derste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?