Okul gönderip göndermemekte kararsızım

burada yazdiklarinizin hicbiri hollanda icin gecerli degil,
sinif mevcudu oglumun sinifinda 25,
maske takilmiyor,
dediginiz test sistemi yok,
sadece okullari ilk actiklari donem haftada bir gun ozel temizlik icin okulu kapattilar, sanirim 2-3 hafta surdu, suan normal eski duzende temizlik yapiliyor, haftada bir.

cocuklara daha fazla el yikatiyorlar,
velileri okul sinirlarina almiyorlar,
gibi gibi Turkiyede de uygulanabilecek basit onlemleri uyguluyorlar suanda.

ben gonderiyorum ama sizin ozel bir durumunuz var.

cevrenizde sizin gibi izole yasayan tanidiklariniz varsa belki onlarin cocuklari ile sosyallesmesini saglayabilirsiniz cocugunuzun, az da olsa kendi yasitlari ile iletisimde olmasi cok onemli.

Peki ya çok ciddi bi sağlık sıkıntınız olsa bu hastalığı olduğu için salgının başında bu zamana kadar bu hastalık yüzünden öldüğünü duysanız inanın zor durumdayım
Kronik rahatsizliginiz mi var? Yani koronanin daha cok tetikleyecegi bir hastalik mi?
Tabi ki siz de haklısınız. Ben kendime göre yaptım yorumumu. Ama şu da bir gerçek ki önümüzdeki yıl da bu virüs bitmis olmayacak. O zaman da yine göndermeyeceğim diyemeyiz.

Allah razı olsun canim çok sağol

Şöyle söyleyim daha öncede yazdım immun yetmezliği bağışıklığım yok kan pıhtılaşmam var geçen ay bilirsiniz bi tıp öğrencimiz vefat etti immun yetmezliği olduğu için bide virüs başladığı dönem ilk vefat eden bi gnç kızımız vardı korona olup vefat etmişti immun yetmezliği olduğu için buarda 7 yıldır tedavi görüyorum yaşadığım sürecede görmek zorundayım.tekrar söylüyorum ne kadr geç yakalanırsak okadar iyi çünkü tedavi ve aşılar geliştikçe daha ii olucağını düşünüyorum

Cok gecmis olsun.
Haklisiniz insan korkuyor. En iyi olacagini dusundugunuz sekilde hareket edin tabi ki.
2.sinif derslerini cocugunuza pek tabii ogretebilirsiniz evde.

Ben gondermiycem cocuklarimi.okullarda normal zamanlarda bile temizlik 0.tuvaletlerin onunden gecilmiyor kokudan.onlam alip temiz olacaklarini krsinlikle dusunmuyorum.bazi aileler de hasta olan cocuklarini gonderir okula.onceki yillarda cocugunun antibiyotigini surubunu yanina verip okula gonderenleri biliyorum.oyle ince dusunse keske herkes.

Bizim okulda öyle idi gecen sene şimdi bilmiyorum dış kapıya kadar bi koku öğrürdük çocukları bırakırken bi müdür çok uyarıyodu afedersiniz ama mahşapanın içine tuvaletini yapan vardı. Sürekli tuvaletini tutuyodu eve geldiği gibi wc ye koşuyodu yanına sürekli ıslak mendil kağıt havlu sıvı sabun koyuyodum

Göndermeyin. Youtube da veya paralı morpa kampüs gibi sitelerde çok güzel ders videoları var. Her gün 2 3 saat vakit ayriin. Renkli okuma kitapları alın onlardan her gün okuma yaptırın kitap seti alin oradan çalıştırın. Kaybı olmaz hatta diğerlerinden ileri bile geçer. okula giden çocuk zaten haftada 2 gun gidecek. Kalablaik sınıfta öğretmen birebir ilgilenemeyecek siz evde birebir ilgileneceksiniz daha iyi olur bence.
Öğretmenim boyle düşünüyorum

Bir öğretmen olarak söylüyorum çocuklarınızı okula gönderin. Bu işin sonu yok çünkü nereye kadar. Tarihte aşıların bulunuş tarihlerine bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Evet risk ama uzaktan eğitimle falan olavak iş değil. Çocuklarımız kendini korumayı öğrenmek zorunda çünkü biz onlatı sadece bir yere kadar koruyabilitiz. Özdenetim kazanmaları sorumluluk almaları için ayrıca bir fırsat.

Çok haklısınız cevabınız için teşekkürler en çok ta 2. Sınıf olmasına güveniyorum konuların kolay olmasına

benim çevremdeki tüm veliler okula gönderiyor çocukları

Hastalığımı yazdım ama sanırım farketmemişsiniz çok haklısınız ama mecburiyetim var

Sizin durumunuz çok farklıymış. Tabi ki göndermeyin. Çocuk için zor ama siz kendinizi de düşünmrk zorundasınız.

Ben göndermezdim önce bir izlerdim. Önümüz kış. Bakalım kış zamanı virüs okullarda ne durumda olacak. Bu kışı gayet iyi bir şekilde atlatırsa okullar o zaman gönderirdim.

Benimde kızımın 1 ıncı sınıfa gitmesi lazımdı ama göndermedim gerekirse sınıf tekrarı yaptırırım çünkü kimse dikkat etmiyor okulun rehber öğretmeniyle de konuştum hiç bişey kaybetmez dedi

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bütün okul ihtiyaçlarını aldım zavallı kızcaz gelip gidip oynuyor tekrar topluyor inşallah okuldan soğumaz

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bütün okul ihtiyaçlarını aldım zavallı kızcaz gelip gidip oynuyor tekrar topluyor inşallah okuldan soğumaz
Inşallah ben alfabeyi öğretmeye başladım her gün bir sayfa harf yazdiriyorum seneye hazırlanmış olur bence sizde başlayın zannetmiyorum soğusun

Hastalığınız çok ciddi.
Asla riske atmayın. Bu hastalığa sahip öğretmenler bile izinliler şu an.
Sizsiz kalma ihtimali, sınıfta kalma ihtimalinden daha korkunç.
Evet çok ciddi malesef yoksa bende istemezmiyim oğlum arkadaşlarına öğretmenine kavuşsun.kendimi göstermek gibi olmasın tabiki ama çok ilgili veliyim hocada farknda oyüzden kendime güveniyorum öğretim açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…