Okul gönderip göndermemekte kararsızım

ne güzel yazmışsınız aynen devlet yüzyüze eğitime istemeyen gelmesin dedi ama pratikde psikolojik şiddet görüyoruz.sınıf 2 ye bölündü 25 kişiden sadece 5 kişi devam ediyor buna rağmen gitmeyenlere ders yok .ingilizce 1 saatti haftada onu da bu hafta kaldırdı.okullar öğrenciler için mi eğitim için mi yoksa müdürlerin rahatıı için mi? tüm velileri de saf sanıyorlar azarlayıp gönderiyorlarmış okuldan beğenmiyorsan başka okula git diyormuş.herkes kafasına göre işlem mi yapacak bunun bir kanunu genelgesi yok mu.biz tüm sınıf gitmeme kararı almıştık bizi tehdit etti sınıfça gelemzseniz öğretmeninizi filyasyonaveririm dedi.öğretmenin 1 yaşına yeni girmiş bebği var nasıl verecek.resmen kandırmış velileri utanmadan
Şöyle.. olayinizi ayrıntılı bilmiyorum ama sınıf ikiye bölünduyse öğretmen 24 saat yüzyüze eğitim yapıp 1 gün de uzaktan dersleri yapar. Olay müdürlük değil. Üsttekiler düşünmedi bunu. Gitmeme hakkı verdiler ama gitmeyen ne şekilde eğitim yapcak sağlıklı olmadı.

Hatta çarşamba günleri de sadece beden eğitimi, müzik, görsel sanatlar verilecek dendi bize, ama evdeki çocukları düşünerek matematik ve Türkçe yapıyorum online derste.
Hocam bize beden müzik te verilmiyor.O gün uzaktan 6 ders yapma zorunluluğu yok mu ? Bedenin müziğin peşinde değilim ama sizin gibi ana dersler işlenir diye düşünmüştüm.

Biz de çarşamba 6 ders yapıyoruz ama 3ü müzik resim beden. Bunları da whatsapp üzerinden ödev şeklinde gönderiyoruz.
Carsamba hiç canli ders yok bizim.Siz yapiyor musunuz ? İki etkinlik müzik videosu atıyor hoca bitti.Onlari ben kendimde bulurum,canlı dersin yerini tutmazki.Resmiyette yapılması gerekmiyor mu?

Carsamba hiç canli ders yok bizim.Siz yapiyor musunuz ? İki etkinlik müzik videosu atıyor hoca bitti.Onlari ben kendimde bulurum,canlı dersin yerini tutmazki.Resmiyette yapılması gerekmiyor mu?
Okula gelmeyen öğrenciler için yüz yüze derslerin canlı ders şeklinde verilmeyeceği açıkça belirtilmiş gelen yazıda.

Temaslilarin her zaman gelmiyor haberi.
Esim 12 ekim oncesi zumre toplantisinda baska bir subeden covidli cocugun adi soyadi soylenince soyadi aşina geliyor.Kendi sinifindaki ogrenciyle soyadi ayni.Ariyor veliyi.Su isim soyad tanidiginiz mi diyor.Aynen hocam akrabamiz,temasliyiz ama bizi arayan soran yok diyor yani hes kodu falan bir sey bilgiye düşmüyor.Kadin kac defa aradik temasliyiz diye gelen giden yok,kendi kendimizi karantinaya aldik diyor.Kimsenin hakkina girmek istemem 10gun sonra gondericem demis esime.Sagolsun kendi sorumlulugunu bilen bir insanmis.Ama bilmeyen ?onemsemeyen ?
Aynen kizimda temasliydi ama temasli olarak kayit yapamiyoruz dedi dr.siz kendinizi karantinaya alin . Belirti olmayinca testte yapmiyorlar zaten.

Ben kizimi gondermiyorum okula ama gonderenler vardir tabi. Siniftan hasta haberleri geliyor surekli. İsteselerde yollayamiyor veliler.
Ben cimere yazdim , okula gondermeyenler icinde uzaktan egitim istiyoruz diye . Herkes yazarsa belki bir çözüm bulunur.

Hocam bize beden müzik te verilmiyor.O gün uzaktan 6 ders yapma zorunluluğu yok mu ? Bedenin müziğin peşinde değilim ama sizin gibi ana dersler işlenir diye düşünmüştüm.
Çarşamba online ders yapmak mecbur, aksi takdirde öğretmen saatini dolduramıyor ve ek ders ücreti de alamıyor. Siz çarşamba okula gidiyor musunuz? Gitmiyorsanız ders verilmek zorunda online olarak.

Hocam artik mudurlere sistemden otomatik mesaj geliyor.Bizim müdür pozitifleri duyuruyor ama biz ogretmenler de cocuklarin hes kodlarini istedik.Ben e devlette sinifim adına bir grup oluşturdum mesela.Her gun derse girmeden once toplu hes kodu sorgulamasi yapiyorum.Mudur soylemese dahi ben zaten ogreniyorum bu yolla.Sizde oluşturun isterseniz.
Çok güzelmiş, keşke yapabilsem. Ama müdür hes koduyla falan uğraşamam, okulda bir sürü iş var buna mı taktınız dedi. Sözü bile geçmiyor 😢 tekrar şansımı deneyim en azından ben kendim kontrol ederim sizin gibi, çok güzel fikir verdiniz sağolun.

Çarşamba online ders yapmak mecbur, aksi takdirde öğretmen saatini dolduramıyor ve ek ders ücreti de alamıyor. Siz çarşamba okula gidiyor musunuz? Gitmiyorsanız ders verilmek zorunda online olarak.

Gitmiyoruz,p.tesi salı bir grup,Perşembe cuma diğer grup gidiyor, Çarşamba boş.

Hoca geçen hafta iki YouTube videosu attı sadece,uzaktan eğitim oymuş.Şaka gibi yani. Sordum ben de bir şey demedi,ben israrci olup nedenini sorunca sadece bu haftalık dedi.Bugun yine YouTube videosu atmış ve ders atanmamiş ebaya.

Şimdi gördüm okula gidiyorsanız haftada iki gündür değil mi? Çarşamba evdesiniz yani? 6 saat online eğitim olacak, öğretmeninizle konuştunuz mu? Bizim çok işimize yarıyor o 6 saat. İki grubu birleştirip tekrar yapıyoruz.

Ahh herkes aynı hassasiyeti göstermiyor malesef.Ben de o şekilde yapar diye dusunmustum ama normal resim dersi bile yapmadı.

6 saat ders varmış ben de şaşırdımbizde de yok .öğretmen çabalıyor ödev veriyor video atıyor ama yetmiyor ki ingilizce dersi mesela tamamen kaldırıldı

6 saat ders varmış ben de şaşırdımbizde de yok .öğretmen çabalıyor ödev veriyor video atıyor ama yetmiyor ki ingilizce dersi mesela tamamen kaldırıldı
Aslında okula gidilmeyen bir gün var öğretmeniniz o gün ders yapmıyor mu?yani çarşamba günü

İşte Çarşamba 6 ders yapmak zorunda resim müzik te olsa.Ki çoğu öğretmen ebaya müzik,beden atayıp ana dersleri işliyor.
Bizim ogretmenimizde 6 ders yapiyor carsamba gunleri. Ana dersleri isliyor.

Sinavlar icin okula gidilecekmis bu arada oyle duydum . Suan okula gondermesekte bir sekilde gidecegiz galiba yine.

Back
X