- Konu Sahibi bulutlarpembedir
-
hosteslikte boy meselesi var mo bilmiyorum öyle duymuştum bir ara :S hostes olmak isterdim ama muhasebe bölümünü okuyorm canım :S ama bakalım hostes olamazsam dış ticaret okuyum havaalanında da çalışabılırm
Madem çalışmanızı istemiyor baksın öyleyse..
Ama bence ailenize haksızlık ediyorsunuz..
1-2 kere para verdiyse çoğu şeyi eline aldığı anlamına gelmez..
Çalışma konusunda değil 16 yaşındaki kızın sevgilisinin; yeri gelince 45 yaşında bir bayanın eşinin bile karışmasını uygun bulmuyorum nedense..
Canım bi kere sevgilinden çok sen iyi düşün, sonuçta iş demek sorumluluk demek hani sadece para kazanmak demek değil. Ben de 17 yaşındayım. Hani sevgilini bi kere geç zaten ama dediğim gibi iş demek sadece para kazanmak değil onun da ceremesi var bi sürü sen ailenle aranı iyi tut, derslerine bak derim :)
Ailen izin veriyorsa çalış bende istiyorum ama aileden izin yok. Boyum kısa uzamax alacam babamın verdiği haşlık yetmiyor doğru dürüst kıyafet alamıyorum babama dediğimde '' Her ay para veriyorum al işte ne alıyosan '' Pehhh sanki yetiyorr ayda 50 lirayla geçiniyorum
benımde aylık 40okulda yemk yemıyrm paramı bırıktırıyorm yetmıyr ya tamam yıne kıyafet fln alıyrlrda bu sefr başka bişey istiyorz
Bana kıyafette almıyorlar kendim alıyorum kırk yılın başı annem insafa gelirse birşey getiriyor dün bide deri ceket almış 10 lirayaa bana 200 liralıktı 45 e inmişte aldım diye yutturmaya çalışıyor babama söylerken duydum gerçek fiyatınıNe istesem '' Her ay haşlık veriyoruz al ne istiyosan '' gören sanır limitsiz kredi kartı veriyor alışveriş yapim diye.Ah ahh çalışabilseydim bende ama benim niyetim seyyar satıcılık yapmaktı
seyyar satıcıo değilde part time iş ilanlarıda fazla yok
Ben boşunamı seyyar satıcılık istiyodum tabi yok fazlaBende sabahçıyım okuldan gelince yatıyorum akşama kadar zaten yapamazdım sanki sende git incik boncuk sat köprülerde bulamassan
16 yaşındaki bir kızı kim işe alır ki... reşit bile değilsin canım... sen en iyisi otur evinde derslerine çalış.... sevgilinin de hayatına karışmasına müsaade etme!
ailem çalışmama bişey demiyor izin veriyorlar tabikide. derslerime gelince lise öğrencisi olarak okulumda gayet başarılıyım . bazılarınız sevgilim konusunda bayağı bi yorum yapmış eğer sevgilim benim ileride eşim olacaksa Allah'ın izniyle sevgilimin kararlarına da saygı duymalıyım. sevgilimi gerçekten seviyorum onun beni sevdiğini de biliyorum bu insanların özel hayatı ilişkileri konusunda ne yaşadıklarını kimse bilemez. ben sizin sevgilim hakkında eleştri yapın diye konuyu açmadım. hea bir de Allah'a şükürler olsun paraya ihtiyacım yok ama okuldan sonra boş durmak istemiyorum aklıma bir tek çalışmak geliyor tamam bunun yanında zaten kitap okuyarak ya da ders çalışarak da zaman geçirebilirim ama çalışmak bana daha cazip geliyor. hani bir de genciz ya insan bişey alsa aklı diğerinde kalıyor bunlara ailemin fazla maddi gücü yetmiyor o yönden de düşünüyorum. bir arkadaşımız "konu açmak için bir yaş sınırı falan olsa keşke " demiş. insan 7sinde neyse 70inde de odur canım... konuyu okumakla rahatsız olduysan okumaya bilirsin...
dediğim gibi bu insanların kendi özel hayatı yaşadıklarımızı kimse bilemez. ben ne insanlar tanıyorum 9 10 sene sevgili olup sonra evlenenler. kaderimde varsa Allah'ımda bana onu yar etsin. :) şimdi sizin söylediklerinize de saygı duymalıyım. demişsiniz ki "o ayrılmak istemese bile sen ayrılmak isticeksin çünkü daha iyileri olacak" benim daha iyisinde gözüm yok çünkü insanlar hep daha iyisini bulunca ondan daha daha çok iyisini bulmak istiyorlar. ayrıca okul sonrası kurs falan bilmiyorum ben öyle çok sıkılırım :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?