- 10 Ekim 2014
- 32.981
- 148.654
- 798
- Konu Sahibi TravisScott
-
Pazarda olanlardan değildi, hayır
pandemi de arabaya kimseyi alamadığımız için arabası olmayan durakta bekleyen komşunun tanıdığın önünden de geçiyoruz görüyor.ya da marketten kolları kopa kopa taşırken aldıklarını.eşitlik nerede var ki?Kıyafetle bitmiyor ki bu. O çantadan, o ayakkabıdan, o pastel boya takımından hatta o kalemden, silgiden bende niye yok diyebilir çocuklar. Bu konu çözümü olan bir konu değil, tek düze kıyafet dayatmasıyla çözülebilecek bir konu hiç değil.
Evet evet anlıyorum sizi, ben gördüğüm fotoğraf tekelinde vicdan muhasebesi yapıp özel bir değerlendirme yaparken, siz ülkedeki genel durumun böyle tricklerle toparlanamayacağını savunuyorsunuz. Haklısınız. Bir şey diyemem.Kıyafetle bitmiyor ki bu. O çantadan, o ayakkabıdan, o pastel boya takımından hatta o kalemden, silgiden bende niye yok diyebilir çocuklar. Bu konu çözümü olan bir konu değil, tek düze kıyafet dayatmasıyla çözülebilecek bir konu hiç değil.
Tek tip kıyafetin de iyi bir şey olduğunu düşünmüyorum ben. O forma okulun anlaştığı tek bir mağazada ederinin 3 katı fiyata satılıyor. Onu alabilmek için dar gelirli aile perişan oluyor. Daha 1-2 sene önce bir baba oğluna okul pantolonu alamadığı için intihar etti bu ülkede.pandemi de arabaya kimseyi alamadığımız için arabası olmayan durakta bekleyen komşunun tanıdığın önünden de geçiyoruz görüyor.ya da marketten kolları kopa kopa taşırken aldıklarını.eşitlik nerede var ki?
Tek tip kıyafetin de iyi bir şey olduğunu düşünmüyorum ben. O forma okulun anlaştığı tek bir mağazada ederinin 3 katı fiyata satılıyor. Onu alabilmek için dar gelirli aile perişan oluyor. Daha 1-2 sene önce bir baba oğluna okul pantolonu alamadığı için intihar etti bu ülkede.
Lisede formanın üzerine giydiğimiz düz beyaz gömlekten bile herkesin geldiği sosyo-ekonomik kesim gayet net belli oluyordu.Evet o formanin da yedegini ve her sene yenisini almiyorlar zaten onyuzden sagi solu dikişleri, cepleri sökülmüş dikilmiş pantolonlar oluyor, gomlegin, etegin eskidigi belli oluyordu.
Aynen çok kötü kumaştan yapılan ürünlere bir dünya para verdik. Normal kıyafet gibi okul sonrası da giyilemediler. Serbest kıyafet daha iyi. Netflix de danimarka yapımı Rita adında bir dizi var. Okul devlet okulu her türlü çocuk var . Rita da hep çok ucuz giyiniyor bez bir market çantasıyla okula geliyor. Ama çocuklara yaklaşımıyla sorunlara bulduğu çözümlerle tüm çocuklar tarafından çok seviliyor. Zengin çocukla mülteci çocukta arkadaşlık yapıyorTek tip kıyafetin de iyi bir şey olduğunu düşünmüyorum ben. O forma okulun anlaştığı tek bir mağazada ederinin 3 katı fiyata satılıyor. Onu alabilmek için dar gelirli aile perişan oluyor. Daha 1-2 sene önce bir baba oğluna okul pantolonu alamadığı için intihar etti bu ülkede.
Aynen çok kötü kumaştan yapılan ürünlere bir dünya para verdik. Normal kıyafet gibi okul sonrası da giyilemediler. Serbest kıyafet daha iyi. Netflix de danimarka yapımı Rita adında bir dizi var. Okul devlet okulu her türlü çocuk var . Rita da hep çok ucuz giyiniyor bez bir market çantasıyla okula geliyor. Ama çocuklara yaklaşımıyla sorunlara bulduğu çözümlerle tüm çocuklar tarafından çok seviliyor. Zengin çocukla mülteci çocukta arkadaşlık yapıyor
İzleyeyim ben de.Aynen çok kötü kumaştan yapılan ürünlere bir dünya para verdik. Normal kıyafet gibi okul sonrası da giyilemediler. Serbest kıyafet daha iyi. Netflix de danimarka yapımı Rita adında bir dizi var. Okul devlet okulu her türlü çocuk var . Rita da hep çok ucuz giyiniyor bez bir market çantasıyla okula geliyor. Ama çocuklara yaklaşımıyla sorunlara bulduğu çözümlerle tüm çocuklar tarafından çok seviliyor. Zengin çocukla mülteci çocukta arkadaşlık yapıyor
Artı 18 yerleri var ama birkaç saniye fazla da detay yok. Kızıma da izletecektim olmasaydı. O kadar şahane dizi ki anlatamam.Diziyi açtim şuan.
Elektrik kesik burda. Biraz oyun oynayıp telde uyumaya çalışayım. Herkese iyi gecelerDiziyi açtim şuan.
Elektrik kesik burda. Biraz oyun oynayıp telde uyumaya çalışayım. Herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?