- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Merhaba arkadaşlar.
Lys ye girdim, tercih yapacağım.
Ama karar veremiyorum. Türkçe ve okul öncesinin arasında kaldım. Hangisini öne yazsam karar veremedim.
Sizce hangisi daha mantıklı olur? Sebebiyle birlikte yazarsanız çok mutlu olacağım.
iş açısından okul öncesi.
Merhaba arkadaşlar.
Lys ye girdim, tercih yapacağım.
Ama karar veremiyorum. Türkçe ve okul öncesinin arasında kaldım. Hangisini öne yazsam karar veremedim.
Sizce hangisi daha mantıklı olur? Sebebiyle birlikte yazarsanız çok mutlu olacağım.
ben Türkçe öğretmenliği derdim kendim seçim yapıyor olsam.. 25 tane 4-5 yaş grubu çocuğa aynı anda idare edebilecek potansiyel görüyorsan kendinde okul öncesini seç.. ama bak yazarken bana baygınlık geldi yaw
Ilkokul ortaokul ve lisede calismis biri olarak bu iki branstan kesinlik le tercihim okul öncesi. . Türkçe Öğretmenliği ortaokul kademesinde.. ve bu kademedeki öğrenciler geçiş asmasinda olduklari icin en problemli çocuklar oluyor. . Ne cocuk korkutabiliyorsun , ne büyük lafla ikna edebiliyorsun
. Ayrica ek ders problemi yaşarsın Türkçede ama okul öncesinde böyle bi dert yok.. Türkçe ogrt de yazilisi sözlusu perf odevi değerlendirmesi cok evrak isi var.. ama okul öncesinde böyle bir sıkıntı yok.. ve en önemlisi ben su an kiz meslek lisesinde ing ogrt i oldugum icin burada anasiniflarinin ingilizce derslerine giriyorum ve öğretmenlik hayatimin en güzel en eğlenceli derslerini bu küçük canlarla yaptim.. bu yüzden benim tercihim okul oncesi olurdu...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anasinifi ogretmenligi koyde rahat olur. On - on bes cocukla karisanin gorusenin olmadan rahatca ogretmenligini yaparsin. Dezavantaji ise teneffus hakkin olmadigindan pek ortama uyum saglayamazsin ozellikle ilk yilda. Bir de herkes zevkli olur demis bence yalnis. 26 yasindayim ve cocuklara yaptirdigim etkinlikler onlarin yas grubuna gore nasil zevk alabilirim ki. Yerinde olsam turkce ogretmenligini secerdim. Hem 4+4+4 sistemiyle atanma puani bayagi dustu ama okul oncesinin gitgide yukseliyor
konu sahibi mantıklı düşünecek olursan elbette okulöncesi derim.bir kere atanma soruu çok yok bu en önemlisi.çocuklarla ilgileneceksin bunun hem olumlu hem olumsuz yönleri var ancak lise çağındaki çocuklarla ilgilenmekten çok daha kolaydır.tek sorun o kadar çocuğun içinde gürültüden azıcık başın ağrıyabilir,yorulabilirsin ama zaten sınıfta tek olmuyorsun yardımcı oluyor:)
gerçi benim hayalim türkçe öğretmenliğiydi de ah dersandeki rehber öğretmenimin ve ailemin kurbanı oldum
Sorun şu ki benim de hayalim oAma ah bu Türkiye'de ki sistem...
hayalinse vazgeçme bak benim içimde hala kalmıştır o..okulda en yakın olduklarım hep türkçe öğretmenleri olmuştur :) birlikte münazara,etkinlik falan hazırlarız,işte içimdeki hevesi öyle yok etmeye çalışıyorum
Siz de öğretmensiniz sanırım. Branş nedir?
Türkçeyi çok istiyorum ama işte gelecek kaygısı okul öncesi mi acaba dedirtiyor:44:
rehberlik :) ama keşke türkçe olsaydı
Bence hayallerinin pesinden git. Okul oncesinin puanlari da yukselecek zorunlu olmazsa cunku cok mezun var. Orta okul turkce daha zevkli olur ayriyeten alanina hakimsen disiplin sorunu da bir nebze cozulur
O da şimdinin gözde mesleği. En rahatı diyorlar doğru mu
o hem diyene hem de dedirtene bağlı :)
rahat değil en azından benim için öyle.fiziksel olarak çok yorucu olmasa da ruhsal olarak yorucu ve yıpratıcı.
Ooo ofişim gelmiş
ya bu yaşıma kadar, hiç çocuk dövmedim, bağırmadım falan bu sayılır mı sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?