tamam o zaman sen ideal bir okul öncesi öğretmenisin
benim ailem eğitimci, o yüzden içinde yaşadığım için öğretmenliğin hep çok zor olduğunu düşünmüşümdür.. ama ne zaman ki oğlum ana okuluna başladı, o günden sonra okul öncesi öğretmenlerinin önünde saygı ile eğiliyorum cinnet mahallinde sağlam kalıp bir de çocuklara bir şeyler öğretmeye çalışıyorlar sinir sistemine göre karar ver sorunlum
Valla cocuklari deli gibi sevmiyorsan zor.ve en önemlisi sabir sevince bazen gözüne görünmüyor. Ama benim herseyim onlar o masumluklari sevgileri paha bicilemez.hele arayip seni ozledim demeleri yokmu.valla hem cok guzel hem cok zor birde isi layikiyla yapmak en önemlisi cok öğretmen tanıyorum meslegime inancimi kaybettiren.hele veliler asil veliler. Valla zor is ama çok da güzel kendine guveniyosan.yeni evliyim kendim bebek dusunuyorum korkuyorum valla.hayirlisi canim senin icin hayirli olani secersin ins.
Valla cocuklari deli gibi sevmiyorsan zor.ve en önemlisi sabir sevince bazen gözüne görünmüyor. Ama benim herseyim onlar o masumluklari sevgileri paha bicilemez.hele arayip seni ozledim demeleri yokmu.valla hem cok guzel hem cok zor birde isi layikiyla yapmak en önemlisi cok öğretmen tanıyorum meslegime inancimi kaybettiren.hele veliler asil veliler. Valla zor is ama çok da güzel kendine guveniyosan.yeni evliyim kendim bebek dusunuyorum korkuyorum valla.hayirlisi canim senin icin hayirli olani secersin ins.
Ben Turkce ogretmeniyim, bence Türkçe:)) diger branslara gore isi biraz ağır orasi kesin.
yeniden meslek seçme sansim olsa ogretmenlik secmezdim. Ama ogretmenlik secmek zorunda olsam kendi bransimi secerdim:)
bir kere okumasi coook zevkli, siirler, kitaplar.osmanlica aaahh osmanlica:)
Ben muthis zevk alarak okudum, hayran hayran dinlerdim dersleri.
ama is okumada degil tabi calismada.
ve hangi branş olursa olsun su devirde ogretmenlik cok zor is.
hakkinda hayirlisi olsun.
eğer sabırlıysan,çocukları seviyporsan,gürültüye katlanabilen bir yapın varsa okulöncesi öğretmenliği ama hayalin gerçekten türkçe öğretmenliği ise onu seç derim.ama türkçe öğretmenleri gerçekten çok yoruluyorlar.
bir okulöncesi öğretmeni olarak kesinlikle türkçeyi seçmeni tavsiye ederim. köyde öğretmenlik zor şehirde yine zor. okulöncesi zorunluluktan kaldırıldı son 2 yıldır okulöncesi ve türkçe öğretmen alımını kontrol et türkçe tavan yaptı okulöncesi taban yaptı. çevremde biryığın arkadaş atanma bekliyor. benden söylemesi.
bir okulöncesi öğretmeni olarak kesinlikle türkçeyi seçmeni tavsiye ederim. köyde öğretmenlik zor şehirde yine zor. okulöncesi zorunluluktan kaldırıldı son 2 yıldır okulöncesi ve türkçe öğretmen alımını kontrol et türkçe tavan yaptı okulöncesi taban yaptı. çevremde biryığın arkadaş atanma bekliyor. benden söylemesi.
Okuloncesinde bir tane dosya oluyor demis bir arkadas okuloncesindeki evrak angaryasi hicbir bransta yok ayrica bir okulonceci olarak soyluyorum keunlikle okuloncesi secme cok ama cok yipratici oyle dusaedan gorundugu gibi degil branscilar ergenlerle ugrasiyor biz ufaklarla ama.biz ne yazikki ekstra olarak ufakliklarin anne babalariylada bizzaat ugrasiyoruz,aman sakın diyorum baska bise demiyorum
Okuloncesinde bir tane dosya oluyor demis bir arkadas okuloncesindeki evrak angaryasi hicbir bransta yok ayrica bir okulonceci olarak soyluyorum kesinlikle okuloncesi secme cok ama cok yipratici oyle disardan gorundugu gibi degil branscilar ergenlerle ugrasiyor biz ufaklarla ama.biz ne yazikki ekstra olarak ufakliklarin anne babalariylada bizzaat ugrasiyoruz,aman sakın diyorum baska bise demiyorum
Merhaba arkadaşlar.
Lys ye girdim, tercih yapacağım.
Ama karar veremiyorum. Türkçe ve okul öncesinin arasında kaldım. Hangisini öne yazsam karar veremedim.
Sizce hangisi daha mantıklı olur? Sebebiyle birlikte yazarsanız çok mutlu olacağım.
merhaba türkçe öğretmenliği daha kolay atanması sanırım. bunu araştır da gir çünkü ikinci sınıfa gelince atanma drdi başlayacak. bende öğretmenlik okuyorum ordan biliyorum .
Okuloncesinde bir tane dosya oluyor demis bir arkadas okuloncesindeki evrak angaryasi hicbir bransta yok ayrica bir okulonceci olarak soyluyorum kesinlikle okuloncesi secme cok ama cok yipratici oyle disardan gorundugu gibi degil branscilar ergenlerle ugrasiyor biz ufaklarla ama.biz ne yazikki ekstra olarak ufakliklarin anne babalariylada bizzaat ugrasiyoruz,aman sakın diyorum baska bise demiyorum
merhaba türkçe öğretmenliği daha kolay atanması sanırım. bunu araştır da gir çünkü ikinci sınıfa gelince atanma drdi başlayacak. bende öğretmenlik okuyorum ordan biliyorum .