Iyi akşamlar hanımlar oğlum 1.sinifa yeni başladı ama öğretmenimize pek ısınamadik bu mesleği sadece meslek olarak gören oldukça mesafeli bir bayan.
Düşünün çocukları almaya 1 dakika geç gelseniz beklemem diyen biri. Benim geçen yıl oğlum 4. Sınıfı bitirdi onun ogretmeni Allah ondan razı olsun çok iyiydi cok ilgili ama mesafesini koruyan bi öğretmen ama şimdi başka okulda malesef . Şimdi sorum şu ogtetmrni değişmek istesem mudure geçerli bi bahane sunmak gerekir mi kolaymı öğretmen deismek lütfen cevaplarsanız sevinirim
Çok güzel demiş ,Iyi akşamlar hanımlar oğlum 1.sinifa yeni başladı ama öğretmenimize pek ısınamadik bu mesleği sadece meslek olarak gören oldukça mesafeli bir bayan.
Düşünün çocukları almaya 1 dakika geç gelseniz beklemem diyen biri. Benim geçen yıl oğlum 4. Sınıfı bitirdi onun ogretmeni Allah ondan razı olsun çok iyiydi cok ilgili ama mesafesini koruyan bi öğretmen ama şimdi başka okulda malesef . Şimdi sorum şu ogtetmrni değişmek istesem mudure geçerli bi bahane sunmak gerekir mi kolaymı öğretmen deismek lütfen cevaplarsanız sevinirim
Sınıf 50 kişi tam güne geçtiği için oğlumda soruyorum pek sevgiyle bahsetmiyoDaha cok erken,cocugunuzla iletisimi nasil? Sinif kac kisi? Bunlari bilmemiz lazim
Hiç bi zaman böyle beklentim olmadıMesafeyi 30 küsür veliye karşı yapmış oluyorsa cidden haklı
Çocugunu tuvalete götürüp getirmesini
Beslenmesinde yardımcı olmasını
Kantinden alışveriş yapmasını bekleyen veliye karşı çok ciddi bir duruş sergilemiş
Iyi akşamlar hanımlar oğlum 1.sinifa yeni başladı ama öğretmenimize pek ısınamadik bu mesleği sadece meslek olarak gören oldukça mesafeli bir bayan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?