Çok zor işiniz. Herkesin çocuğu değerli. Herkes kendini düşünüyor. Allah yardımcınız olsun.E bende sene başında ayni cümleyi kuruyorum yoksa veliler gelmiyor çocuklar ve ben saatlerce sınıfta bekliyoruz . Otobüs kaçıyor Bebek bekliyor yemek yetişmiyor koca dırdırı çekiyorum dinlenemiyorum!!! İlk senemde Kadının biri geç kalıp duruyordu okul kapanıyordu hava kararıyordu çocuk altına yapıyordu( on sefer uyardım anlamadı artık patladım kızdım ne dese beğenirsin...çıkış saati namaz saatiymiş namazını kılıp geliyormuş :/ oldu sen namaz kıl bizimki yansın :/ çocuğun psikolojisi bozulsun.. İstanbul’un zor ilçesinde genç bi kızı karanlıkta mahalle arasında yürüt :s artık sene başında kesinlikle şöyle olur böyle olur diye blöf yapıyorum . Ayrıca telefonla arayıp güzelce açıklama yapan veliler oluyor anlayışla karşılıyorum
50 kişilik sınıflar varsa bence sınıf degissenizde faydasız. 50 çocuğa 1 öğretmen ne kadar sabır gösterebilir ne kadar verim olur çok zor öğretmen açısından . Veliler içinde zor . O okulda bence sorununuz duzelmezSınıf 50 kişi tam güne geçtiği için oğlumda soruyorum pek sevgiyle bahsetmiyo
Ben sizlerinde bir hayatı olduğunu çekmek zorunda olmadığınızı biliyorum özel ilgide beklemiyorum tabiki benim canimi sıkan asıl bana çocuklar hakkında bisey sormayin demesi ve biz hiç bisekilde dialog kuramiyoruzBende ogretmenim ve bizimde bi hayatimiz oluyor.mesela evde bizi bekleyen bebegimjz oluyor o bi dakka bile bizim icin onemli oluyor.ayrica daha ilk gunden nasi anladiniz boyle oldugunu.
Siz cok haklisiniz kesinlikleE bende sene başında ayni cümleyi kuruyorum yoksa veliler gelmiyor çocuklar ve ben saatlerce sınıfta bekliyoruz . Otobüs kaçıyor Bebek bekliyor yemek yetişmiyor koca dırdırı çekiyorum dinlenemiyorum!!! İlk senemde Kadının biri geç kalıp duruyordu okul kapanıyordu hava kararıyordu çocuk altına yapıyordu( on sefer uyardım anlamadı artık patladım kızdım ne dese beğenirsin...çıkış saati namaz saatiymiş namazını kılıp geliyormuş :/ oldu sen namaz kıl bizimki yansın :/ çocuğun psikolojisi bozulsun.. İstanbul’un zor ilçesinde genç bi kızı karanlıkta mahalle arasında yürüt :s artık sene başında kesinlikle şöyle olur böyle olur diye blöf yapıyorum . Ayrıca telefonla arayıp güzelce açıklama yapan veliler oluyor anlayışla karşılıyorum
Boyle demisse hatali sonucta birinci sinifta veliyle en cok iletisim halinde olunan zamandirBen sizlerinde bir hayatı olduğunu çekmek zorunda olmadığınızı biliyorum özel ilgide beklemiyorum tabiki benim canimi sıkan asıl bana çocuklar hakkında bisey sormayin demesi ve biz hiç bisekilde dialog kuramiyoruz
Yorumların hepsini okudum velilerin suistimal edeceğini tahmin ediyorum ama hiç bi zaman öğretmenleri suistimal eden bir veli olmadım cok şükür ayda 1sefer çocuğumun durumunu sorarım giderim ama bu bana sormayın diyo ben öğretmenle çocuğum hakkında neden konuşamıyorum sıkıntımı dile getiremiyorum benin sorunum bunlar
Işte en çok bu yüzden istemiyorum yoksa benim çocuğumu zaten beklemesine gerek yok ben erken çıkıp kapıda beklerim geneldeBoyle demisse hatali sonucta birinci sinifta veliyle en cok iletisim halinde olunan zamandir
Böyle velilere herzaman bende kızmışımdır haa dakka başı çocuk sormakda yanlış tabiki en başlarda da dediğim gibi ben arada bir sorar çıkarımÖğretmen zaten gerek gördüğü yerde özel olarak konusmak ister sizinle .Siz dk başı çocuğun durumunu sormasaniz bile sürekli soracak veliler kesinlikle var ve her veliye 1 dk ayırmis olsa 50 dk eder.
Öğretmen bu tarz durumlarla yıllardır karşılaşıyor ve en baştan önlem almaya çalışıyor ...
En dogrusunu yapiyir uyarmak ve inlem almakla çünkü, bazi veliler dersin nerdeyse yarısında çocuğu sınıfa eliyle bırakıyor... o çocuğun, duyduğu utanç çok üzücü derse sürekli geç geliyor. .... zil çalmış derse girmeli öğretmen, 2 3 veli çok önemli 1 dknizi alabilir miyim diyor o 1 dk kesin geçiyor vs ...
Yakında başlarlar biz whatsapp grubu kurduk öğretmen var bizde aaaa bizde yok bizimki ilgisiz bla bla ......
Ulan öğretmen grubun içinde ama dayanamayıp çıkacak kesin çünkü, biz veliler olarak b.kunu çıkarıyoruz biri yazar... "çocuğum hasta gelemiyor " diğeri... yazar" yavrum geçmiş olsun Allah şifa versin cardından toplu halde geçmiş olsun dilekleri.... Biri hayırlı cumalar diler diğeri karşılık verir ....sen dilesen geyik yapmış olacaksın diğerlerine göre ...yazmazsan bir diğerine göre dinsizve öğretmen gerekli bir şeyi ararken gereksiz bir sürü gün grubu diyologunu okuyacak dayanamayip gruptan çıkar
Ay çok dolmuşum
En basiti bugün oğlum güzel yapamadı çizgi çalışmasını diye çöpe at onu demiş daha 3 gunluk evet herkesinkini alırken onunkini çöpe attırmak ne kadr doğru3 günde öğretmenle ilgili ne sıkıntı yaşadınız acaba da dile getiremiyorum diye dert yanıyorsunuz. Sınıflar 50 kişi diyorsunuz. El insaf...
Ben sizlerinde bir hayatı olduğunu çekmek zorunda olmadığınızı biliyorum özel ilgide beklemiyorum tabiki benim canimi sıkan asıl bana çocuklar hakkında bisey sormayin demesi ve biz hiç bisekilde dialog kuramiyoruz
En basiti bugün oğlum güzel yapamadı çizgi çalışmasını diye çöpe at onu demiş daha 3 gunluk evet herkesinkini alırken onunkini çöpe attırmak ne kadr doğru
bakın başka konularda nasıl bilemem ama sizin isteğiniz istek değil. hiçbir öğretmenden böyle bir şey isteyemez yaptıramazsınız. böyle bir şey görev tanımında da zaten olamaz. sizide çalıştığınız kurum çalışma zamanınız bitse bile orda tutsa ve sizin bu hoş karşılamayıp yapmamanız karşısında da işini görev olarak görüyor dese patronunuz ne dersiniz. çocuğunuzu vaktinde almanız anne babanın sorumluluğudur. siz bence bu sorumlulukta kötü mü iyi misiniz bir sorgulayın. çocugunuz bile gec almanızdan psikolojik olrk olumsuz etkilenebilir. öğretmen değiştirmeniz sorununuzu cozmez hiçbir öğretmen bunu kabul etmez eden bile ettiğine pişmanlık duyar rahatsız olur. öğretmene yazık.Iyi akşamlar hanımlar oğlum 1.sinifa yeni başladı ama öğretmenimize pek ısınamadik bu mesleği sadece meslek olarak gören oldukça mesafeli bir bayan.
Düşünün çocukları almaya 1 dakika geç gelseniz beklemem diyen biri. Benim geçen yıl oğlum 4. Sınıfı bitirdi onun ogretmeni Allah ondan razı olsun çok iyiydi cok ilgili ama mesafesini koruyan bi öğretmen ama şimdi başka okulda malesef . Şimdi sorum şu ogtetmrni değişmek istesem mudure geçerli bi bahane sunmak gerekir mi kolaymı öğretmen deismek lütfen cevaplarsanız sevinirim
En basiti bugün oğlum güzel yapamadı çizgi çalışmasını diye çöpe at onu demiş daha 3 gunluk evet herkesinkini alırken onunkini çöpe attırmak ne kadr doğru
Kuralci bir ogretmen demekki.bence cok iyi.ogretmenlik meslegi gercekten cok zor.kizimda sinif annesiydim.sakin biriyimdir veliler beni bile cileden cikarmisti.Iyi akşamlar hanımlar oğlum 1.sinifa yeni başladı ama öğretmenimize pek ısınamadik bu mesleği sadece meslek olarak gören oldukça mesafeli bir bayan.
Düşünün çocukları almaya 1 dakika geç gelseniz beklemem diyen biri. Benim geçen yıl oğlum 4. Sınıfı bitirdi onun ogretmeni Allah ondan razı olsun çok iyiydi cok ilgili ama mesafesini koruyan bi öğretmen ama şimdi başka okulda malesef . Şimdi sorum şu ogtetmrni değişmek istesem mudure geçerli bi bahane sunmak gerekir mi kolaymı öğretmen deismek lütfen cevaplarsanız sevinirim
Siz yanlış anladiniz sanırım benim meselem niye beklemiyo diye deil bem zaten erkenden gidip alırım daha önce oğlum okudu gider kapıda en az bi 10 dakika beklerdim burda soru sordurmuyo kendisine hiç bisekilde irtibat kuramiyoruzbakın başka konularda nasıl bilemem ama sizin isteğiniz istek değil. hiçbir öğretmenden böyle bir şey isteyemez yaptıramazsınız. böyle bir şey görev tanımında da zaten olamaz. sizide çalıştığınız kurum çalışma zamanınız bitse bile orda tutsa ve sizin bu hoş karşılamayıp yapmamanız karşısında da işini görev olarak görüyor dese patronunuz ne dersiniz. çocuğunuzu vaktinde almanız anne babanın sorumluluğudur. siz bence bu sorumlulukta kötü mü iyi misiniz bir sorgulayın. çocugunuz bile gec almanızdan psikolojik olrk olumsuz etkilenebilir. öğretmen değiştirmeniz sorununuzu cozmez hiçbir öğretmen bunu kabul etmez eden bile ettiğine pişmanlık duyar rahatsız olur. öğretmene yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?