Okul

Çok zor işiniz. Herkesin çocuğu değerli. Herkes kendini düşünüyor. Allah yardımcınız olsun.

Sınıf 50 kişi tam güne geçtiği için oğlumda soruyorum pek sevgiyle bahsetmiyo
50 kişilik sınıflar varsa bence sınıf degissenizde faydasız. 50 çocuğa 1 öğretmen ne kadar sabır gösterebilir ne kadar verim olur çok zor öğretmen açısından . Veliler içinde zor . O okulda bence sorununuz duzelmez

Mesafeli öğretmeni begenmiyorsunuz ama mesafe daima iyidir çocuğunuz disipline olur.
Diger türlü sadece mıç mıç çocuğunuza sevgi gösterip hatalarını tolere eden,sırf sizin begeninizi yitirmemek için her seyin üstünü örten öğretmenler saygısız bir nesil yetişmesine sebep oluyor.

Öğretmene zaman taniyin

Bende ogretmenim ve bizimde bi hayatimiz oluyor.mesela evde bizi bekleyen bebegimjz oluyor o bi dakka bile bizim icin onemli oluyor.ayrica daha ilk gunden nasi anladiniz boyle oldugunu.
Ben sizlerinde bir hayatı olduğunu çekmek zorunda olmadığınızı biliyorum özel ilgide beklemiyorum tabiki benim canimi sıkan asıl bana çocuklar hakkında bisey sormayin demesi ve biz hiç bisekilde dialog kuramiyoruz

Siz cok haklisiniz kesinlikle

Boyle demisse hatali sonucta birinci sinifta veliyle en cok iletisim halinde olunan zamandir

Öğretmen zaten gerek gördüğü yerde özel olarak konusmak ister sizinle .Siz dk başı çocuğun durumunu sormasaniz bile sürekli soracak veliler kesinlikle var ve her veliye 1 dk ayırmis olsa 50 dk eder.

Öğretmen bu tarz durumlarla yıllardır karşılaşıyor ve en baştan önlem almaya çalışıyor ...

En dogrusunu yapıyor uyarmak ve önlem almakla çünkü, bazi veliler dersin nerdeyse yarısında çocuğu sınıfa eliyle bırakıyor... o çocuğun, duyduğu utanç çok üzücü derse sürekli geç geliyor. .... zil çalmış derse girmeli öğretmen, 2 3 veli çok önemli 1 dknizi alabilir miyim diyor o 1 dkyı kesin geçiyor vs ...

Yakında başlarlar biz whatsapp grubu kurduk öğretmen var bizde aaaa bizde yok bizimki ilgisiz bla bla ......

Ulan öğretmen grubun içinde ama dayanamayıp çıkacak kesin çünkü, biz veliler olarak b.kunu çıkarıyoruz biri yazar... "çocuğum hasta gelemiyor " diğeri... yazar" yavrum geçmiş olsun Allah şifa versin ardından toplu halde geçmiş olsun dilekleri.... Biri hayırlı cumalar diler diğeri karşılık verir ....sen dilesen geyik yapmış olacaksın diğerlerine göre ...yazmazsan bir diğerine göre dinsiz ve öğretmen gerekli bir şeyi ararken gereksiz bir sürü gün grubu diyologunu okuyacak dayanamayip gruptan çıkar

Siz bu dediklerimi yaparsınız demiyorum ancak yapan yapacak olan veliler var buna istinaden en baştan önlem almış öğretmen .
Ay çok dolmuşum

3 günde öğretmenle ilgili ne sıkıntı yaşadınız acaba da dile getiremiyorum diye dert yanıyorsunuz. Sınıflar 50 kişi diyorsunuz. El insaf...

Böyle velilere herzaman bende kızmışımdır haa dakka başı çocuk sormakda yanlış tabiki en başlarda da dediğim gibi ben arada bir sorar çıkarım

3 günde öğretmenle ilgili ne sıkıntı yaşadınız acaba da dile getiremiyorum diye dert yanıyorsunuz. Sınıflar 50 kişi diyorsunuz. El insaf...
En basiti bugün oğlum güzel yapamadı çizgi çalışmasını diye çöpe at onu demiş daha 3 gunluk evet herkesinkini alırken onunkini çöpe attırmak ne kadr doğru

Iyi de okul acilali olmus 3 gün su asamada eger birileri kadini darladiysa hakli yani.
Bekleyin biraz zaman gecsin zaten öğretmen de sizinle paylasmak isteyecektir cocugunuzla ilgili bilgileri.

Öğretmenlerin en cok yakindigi durum ilgisiz velidir,eger ayda 1 kez ziyaret ederseniz eminim ogretmen de mutlu olacaktir

En basiti bugün oğlum güzel yapamadı çizgi çalışmasını diye çöpe at onu demiş daha 3 gunluk evet herkesinkini alırken onunkini çöpe attırmak ne kadr doğru

Bunu öğretmenden değil çocuğunuzdan duydunuz sanırım. Yanlış mıyım?

bakın başka konularda nasıl bilemem ama sizin isteğiniz istek değil. hiçbir öğretmenden böyle bir şey isteyemez yaptıramazsınız. böyle bir şey görev tanımında da zaten olamaz. sizide çalıştığınız kurum çalışma zamanınız bitse bile orda tutsa ve sizin bu hoş karşılamayıp yapmamanız karşısında da işini görev olarak görüyor dese patronunuz ne dersiniz. çocuğunuzu vaktinde almanız anne babanın sorumluluğudur. siz bence bu sorumlulukta kötü mü iyi misiniz bir sorgulayın. çocugunuz bile gec almanızdan psikolojik olrk olumsuz etkilenebilir. öğretmen değiştirmeniz sorununuzu cozmez hiçbir öğretmen bunu kabul etmez eden bile ettiğine pişmanlık duyar rahatsız olur. öğretmene yazık.

Ogretmen gozuyle baktim konuya ve dedim ki velilere de bir turlu yaranilmiyor kardes. Okulumda bir ogretmen var cok nazik dusunceli veliler gel zaman git zaman ogretmenimizi hafife almaya aman o kizmaz o bisey demez zaten demeler. Cocuk basarisizsa ogretmene bunu yuklemeler...
Bir de baska bir ogretmen var. Ogrenci de veli de hazir olda durur karsisinda. Siniftan attigi ogrencileri oyle bir payladi ki gozumun onunde bir gun. İki tane caktigi da oluyor arada. Sert mizacli. Ama o disiplinliymis korkuyorlar ondan.

Sozun ozu kalite kontrolu ogretmen uzerinden degil ogrenci uzerinden yapin hanimlar. Cocugunuz mutlu mu seviyor mu dersi, ogretmeni, ogreniyor mu bir seyler, gelisiyor mu, degisiyor mu? Buna bakin.

Ee sizin çocuğunuzu beklemek zorunda mı? Zamanında almaya gelin. Mesafe candır yoksa velilerle başa çıkılmaz

Sizden rica ediyorum öğretmenin işine karışmayın.
Toplumun %90'ı öğretmene işini öğretmeye çalıştığı için bu halde bu ülke.
Zamanında bizler de öğretmenlerimizden neler neler duyduk,gördük. .
Ne psikolojimiz bozuldu ne de manyak olduk,aksine bir kismimiz tipki onlar gibi öğretmen oldu.

Ayrica cocugunuzdan duyduğunuz her seyi referans kabul etmeyin,bu yaslarda gercegi abartarak anlatma huylari oluyor

Kuralci bir ogretmen demekki.bence cok iyi.ogretmenlik meslegi gercekten cok zor.kizimda sinif annesiydim.sakin biriyimdir veliler beni bile cileden cikarmisti.

Öğretmen çok doğru demis bence, kadın okul bitiş saatinde belki gidip kendi çocuğunu alacak, belki başka bir durum var, herkes zamanında alsın çocuğunu, sizin keyfinizi mı beklicek kadin

Siz yanlış anladiniz sanırım benim meselem niye beklemiyo diye deil bem zaten erkenden gidip alırım daha önce oğlum okudu gider kapıda en az bi 10 dakika beklerdim burda soru sordurmuyo kendisine hiç bisekilde irtibat kuramiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…