- 21 Ocak 2020
- 495
- 433
- 103
- 32
tıpta arkadaşın olsa ne olmasa ne? otur dersine çalış takma kafana, seneye başinızi bile kaşiyamiycaksıniz hiçbiriniz zaten, ayrıca sen ezik ve ucube olduğunu düşunme belki kıskaniyorlardir? ki bence kıskanıyorlar çunkü yaptıkları terbiyesizliğin hasetten baska açıklaması yok? sana abla tavsiyesi , gerçekten ucube olsan acırlardı alay etmezlerdi, demek ki var çekemedikleri bir şey canını yakmaya çalışıyorlar, hiç sallama delirsinlerArkadaşlar küçük bir tıp fakültesinde okuyorum. Bu gün bir arkadaşımdan öğrendim. Benim resmimi çekip sonra bakıp alay ediyor, gülüyorlarmış. Genelde yalnız takılıyorum pek arkadaşım yok. Sanırım ezik yada ucube olduğumu düşünüyorlar. Ama bu kadarını da beklemezdim yani insanın haberi olmadan resmini çekip sonra arkadan gülmek ne demek? Çok moralim bozuldu inanın sınav zamanı. Bilmiyorum baksam yatay geçiş mi yapsam?
oncelikle her soylenene inanma, insanlar cok fesat seni uzmek icin soylemis olabilir.Arkadaşlar küçük bir tıp fakültesinde okuyorum. Bu gün bir arkadaşımdan öğrendim. Benim resmimi çekip sonra bakıp alay ediyor, gülüyorlarmış. Genelde yalnız takılıyorum pek arkadaşım yok. Sanırım ezik yada ucube olduğumu düşünüyorlar. Ama bu kadarını da beklemezdim yani insanın haberi olmadan resmini çekip sonra arkadan gülmek ne demek? Çok moralim bozuldu inanın sınav zamanı. Bilmiyorum baksam yatay geçiş mi yapsam?
Katılıyorumoncelikle her soylenene inanma, insanlar cok fesat seni uzmek icin soylemis olabilir.
ikincisi bundan 1-2 yil sonra hic ama hic onemi olmayacak bir konu icin kendini uzuntuye sokma, sende gul gec. hatta o soyleyen arkadasina, allah allah gelselerdi beraber gulerdik de.
sen sadece kendini egitimine ve basarina ver. kimseye gozu kapali guvenme.
Yok 2020 hala böyle tipler var mı yaArkadaşlar küçük bir tıp fakültesinde okuyorum. Bu gün bir arkadaşımdan öğrendim. Benim resmimi çekip sonra bakıp alay ediyor, gülüyorlarmış. Genelde yalnız takılıyorum pek arkadaşım yok. Sanırım ezik yada ucube olduğumu düşünüyorlar. Ama bu kadarını da beklemezdim yani insanın haberi olmadan resmini çekip sonra arkadan gülmek ne demek? Çok moralim bozuldu inanın sınav zamanı. Bilmiyorum baksam yatay geçiş mi yapsam?
Arkadaşının whatsap yazışmaları çok önemli bir delil ona yasal işlemlere başlayacağını söyle kendisinide şahit olarak göstereceğini bakalım ne diyecek sana yazdıklarından dolayı mecburen bu bilgileri nerden aldığını bildirmek zorunda diye biliyorum hukukçu arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilir tabi burdanArkadaşlar küçük bir tıp fakültesinde okuyorum. Bu gün bir arkadaşımdan öğrendim. Benim resmimi çekip sonra bakıp alay ediyor, gülüyorlarmış. Genelde yalnız takılıyorum pek arkadaşım yok. Sanırım ezik yada ucube olduğumu düşünüyorlar. Ama bu kadarını da beklemezdim yani insanın haberi olmadan resmini çekip sonra arkadan gülmek ne demek? Çok moralim bozuldu inanın sınav zamanı. Bilmiyorum baksam yatay geçiş mi yapsam?
Gerçekten böyle insanlar var,bir metre mesafeden bilr arkasını dönünce fotoğrafını çekip whatsapptan arkadaşlarına gönderip dalga geçenler... üstelik +30 yaş...çok inanamadım ben konunuza. Fotoğraf çekip bakıp bakıp alay etmek falan...
Çok merak ettim ailesi ne yaptı o çocuğun ? Sinirlenince birini dçvmesi mi gerekiyormuş ay çok sinirlendim ne biçim çocuk ne biçim aileymiş onlar. Öğretmenler ne yapmış? Siz sakin kalmışsınız ben ailesiyle kavga eder, çocuğa da patlatırdım ama okkalı bir patlatma. O zaman anlardı sinirlenince birine saldırmak neymiş, ailesi de anlardı başkasının çocuğuna zarar vermek neymiş. Ne demek 11 kez kafasını bir sıraya bir masaya vurmak, kıyamam yaBak sana bir olay anlatiyim. Oglum ortaokula basladiginda 9 yaslarindaydi. Sinifa yeni gelen bir cocuk tarafindan darp edildi. Cocugun sinirli bir yapisi varmis. Siniri gelince sakinlesmesi icin onune kim gelirse dovmesi gerekiyormus. O gun de piyango ogluma cikmis. Zaten sinifta herkese kök sokturuyormus. Sen oraya oturamazsin, sen bunu yapamazsin, kalk oradan falan. Kogus ağasi gibi tabiri caiz ise. Oglum eve darp edilmis bir sekilde geldi. Pantolonu yirtilmisti. Kafasini bir tahtaya bir siraya, bir tahtaya bir siraya vurmus. Oglum en son 11 kez saydim gerisini sayamadim dedi. Ve korkudan sinifimi ya da okulumu degistir ben bu sinifta yapamam hatta okulumu degistir onunla koridorda da karsilasirim diyordu. Ben ogluma ornek olmak icin darp raporu alip polise sikayette bulundum. Gereken yapildi. Oglumun sinifi degisti. Cocuk da okulunu degistirdi. O gun oglumun okulunu degistirseydim en ufak seyde hep bunu isteyecekti.
Teşekkür ederim hocam. Çevre baskısına maruz kalmaktan çekiniyorum biraz okulum oldukça küçük olduğu için. Biraz düşünücem sizin dediğinizi de yapabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?