Okulda benimle alay ediyorlarmış

tıpta arkadaşın olsa ne olmasa ne? otur dersine çalış takma kafana, seneye başinızi bile kaşiyamiycaksıniz hiçbiriniz zaten, ayrıca sen ezik ve ucube olduğunu düşunme belki kıskaniyorlardir? ki bence kıskanıyorlar çunkü yaptıkları terbiyesizliğin hasetten baska açıklaması yok? sana abla tavsiyesi , gerçekten ucube olsan acırlardı alay etmezlerdi, demek ki var çekemedikleri bir şey canını yakmaya çalışıyorlar, hiç sallama delirsinler

Güzel ya da sevimli bir kızsın sanırım ondan bir tık hasetlenmişler gibi geldi yoksa kimse kimseyle yalnız oturuyor diye bu kadar uğraşmaz “selam vermek bile zoruna gidecek kadar” Bir de arkadaşın aslında arkadaşın değil bil istedim. Üslubu çok komik dahası da var dahası da var diye diye laflarını yumuşatma ihtiyacı bile hissetmeden acımasız acımasız yazmış,ağzından salyalar akıyordu sanırım bunları yazarken. Bence okul açıldığında da aynı tavırları sezersen o insanlarla yüzleş dertleri neymiş öğren ama kavga eder gibi değil açık açık konuş.

oncelikle her soylenene inanma, insanlar cok fesat seni uzmek icin soylemis olabilir.
ikincisi bundan 1-2 yil sonra hic ama hic onemi olmayacak bir konu icin kendini uzuntuye sokma, sende gul gec. hatta o soyleyen arkadasina, allah allah gelselerdi beraber gulerdik de.
sen sadece kendini egitimine ve basarina ver. kimseye gozu kapali guvenme.

Katılıyorum
Arkadaşın tutumunuda beğenmedim
Belki küçük bir olay oldu ama abarta abarta anlatıyor

Yok 2020 hala böyle tipler var mı ya ben senin yerinde olsam aynısını onlara yaparım 2 3 kere tersleyip boz bi daha cesaret edemez hadsizler böyle insanlar laftan bu şekilde anlar ve ayrıca düzenini böyle tipler için asla bozma senin kaçacak bir şeyin yok

Ben olsaydım benim resmimden sıkılırlarsa değişiklik olsun diye ayna da kullanabilirler arada ilet istersen onlara da fikir olur derdim Yatay geçiş için de çok canınızı sıktıysa bu olay derslerinizi etkileyecekse gidin, 3-5 tane hadsizin derslerinizi etkilemesine izin vermeyin. Bu arada ucube ya da ezik olan o kafaya sahip olduğu için onlar siz değilsiniz

Insanlar daha ne kadar kotu olabilir ya. Aklim almiyor...

O kadar sinirlendim ki. Yazacak hicbir sey bulamiyorum.

Arkadaşının whatsap yazışmaları çok önemli bir delil ona yasal işlemlere başlayacağını söyle kendisinide şahit olarak göstereceğini bakalım ne diyecek sana yazdıklarından dolayı mecburen bu bilgileri nerden aldığını bildirmek zorunda diye biliyorum hukukçu arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilir tabi burdan

kimlermiş necilermiş.arkadaşınada dıkkat et.zaten tekmişsin.guvenme

Zeka yoksunları zavallı insancıklar topluluğu... Kendi ezikliklerini başkaları üzerinden kapatmaya çalışanlar. Bir de tıp okuyorlarmış. Bunların hastalarını düşünemiyorum bile, karşılarına çıkıp hesap sorun. Rezil edin bütün okula

Netflix dizilerinde oluyor sanıyordum lise tayfasında
Siz 6 yıl orada olacaksanız ezdirmeyin kendinizi dik durun gerekiyorsa kendinizi yakın hissettiğiniz bir danışmanınızla görüşün yA da çıkın sınıf ortasına böyle bir durum varmış yaptığınız ne kadar doğru diye cesurca yüzleşin

Çok merak ettim ailesi ne yaptı o çocuğun ? Sinirlenince birini dçvmesi mi gerekiyormuş ay çok sinirlendim ne biçim çocuk ne biçim aileymiş onlar. Öğretmenler ne yapmış? Siz sakin kalmışsınız ben ailesiyle kavga eder, çocuğa da patlatırdım ama okkalı bir patlatma. O zaman anlardı sinirlenince birine saldırmak neymiş, ailesi de anlardı başkasının çocuğuna zarar vermek neymiş. Ne demek 11 kez kafasını bir sıraya bir masaya vurmak, kıyamam ya

Önce arkadasim dediğiniz kişiyi iyice bi gözden geçirin bence. Üslubu hiç iyi niyetli görmedim. Insan böyle ciddi bir şeyi arkadaşına watssp tan yazar mi bu bir. Hadi yazdı diyelim dan dan söyleyip dahası da var deyip kendini daha kötü hissetmesini mi sağlar bu iki. Belki de yalan söylüyor. Yalan mı doğru mu anlamak için bi dahakine fotonuz çekilirken onları ifsa etmek için size yardım etmesini söyleyin bakalım ne diyecek. Ayrıca hakkınızı arayın. En kötü ne olacak ki zaten yalnız taKiliyormussunuz. En azından hadlerini bilirler. Sizden hiç çekinmiyorlar ki böyle bir ışe kalkışabiliyorlar. Sizle uğraşmaya cesaretleri kırılsın

Yalnız ben arkadaşınızın da size karşı uslubundan hiç hoşlanmadım. İnsan böyle bir durumla karşılaştığında hadi tepki vermedi diyelim, bu şekilde mi anlatır arkadaşına? Canını yakmamaya, üzmemeye çalışır, empati yapar. O nasıl bir tavır yahu? Sizi üzmeye çalışır gibi bir de “daha devamı var” demiş. Arkadaşınız size yalan söylüyor olabilir mi acaba?

Size tavsiyem bu işin arkasını bırakmayın. Arkadaşınız madem ortaya bir şey attı, altını doldursun. Bir mesaj, bir görsel vs varsa sizinle paylaşsın ispat etsin, gerekirse tanık olsun. Siz de hem dekanlığa hem de adli birimlere elinizdeki delillerle şikayetlerinizi yapın. Ama bunu muhakkak yapın.

Bir de nacizane tavsiyem, ben kesin emin olduktan sonra, o arkadaşlarla yüzleşirdim. Birebir ve yüzyüze olunca kendinize güvenemiyorsanız en azından whatsappta o şahıslarla bir konuşma grubu kurup, yaptıkları terbiyesizliği yüzlerine vurun. Sizi sindiremediklerini farkedip güçlü duruşunuzu görünce, belki bir nebze de olsa insan olduklarını hatırlarlar da bu hastalıklı eğlence anlayışlarından vazgeçerler.

Teşekkür ederim hocam. Çevre baskısına maruz kalmaktan çekiniyorum biraz okulum oldukça küçük olduğu için. Biraz düşünücem sizin dediğinizi de yapabilirim.

Önce emin olun . Ve size bunu ileten arkadaşınıza da dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…