- 12 Temmuz 2006
- 58.889
- 225.011
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi Piremsesim11
-
Ablacım,mune abla kızma ama:) sitenin en güzel "polemiği" bence. nolur kimseye ban gelmesin
ilk defa herkes bu kadar seviyeli fikirlerini tartışmış. mahalle ağzına düşmeden. hakaret etmeden. dönüp dönüp okuyorum.
taraf tutuyorum örgüncüyüm, ama her iki taraf da donanımlı her iki tarafın da güzel örnekleri var ne güzel konu
aaaa mesela böyle polemik ceza almıyo mu. oh beAblacım,
seviyeli eleştiriler asla uyarı almadı sitede, olay kişisel tartışmaya, kişiliklere dönünce veya aşağılama, küçümseme, hakarete dönüşürse uyarı veriliyor.
Konu da aynı mesleği yapan iki kadın arasındaki gerginlik aslında, örgün eğitim veya aöf tartışması biri diğerini yermeden yapılıyorsa ne ala, ikisi arasındaki eğitim farkı var mıdır bilmiyorum doğrusu, pek anladığım bir konu diyemem, şunu biliyorum ister örgün olsun ister aöf insanın kendini geliştirmesi gerekiyor.
Bu sinema tiyatro camisasında alaylı-okullu tartışması gibi birşey, önemli olan öğrendiklerinle yetinmemek.
Mesela gezenlerin bölümleri neydi?öyle mi, hay Allah. ben bahsettiğiniz rahatlığı hiç yaşamadım, eğitim fakültesinde branşı farklı olan arkadaşlarım da keza öyleydi. diğer fakültelerdeki arkadaşlarım gezip tozarken, dizi izlerken vs. ben sabahlara kadar ödev, sunum ve çocuklara oyun, materyal hazırlamak ve bunları hocalara beğendirmekle uğraşıyordum.
Ben konuya Yen'i bir renk kattım :))Ablacım,
seviyeli eleştiriler asla uyarı almadı sitede, olay kişisel tartışmaya, kişiliklere dönünce veya aşağılama, küçümseme, hakarete dönüşürse uyarı veriliyor.
Konu da aynı mesleği yapan iki kadın arasındaki gerginlik aslında, örgün eğitim veya aöf tartışması biri diğerini yermeden yapılıyorsa ne ala, ikisi arasındaki eğitim farkı var mıdır bilmiyorum doğrusu, pek anladığım bir konu diyemem, şunu biliyorum ister örgün olsun ister aöf insanın kendini geliştirmesi gerekiyor.
Bu sinema tiyatro camisasında alaylı-okullu tartışması gibi birşey, önemli olan öğrendiklerinle yetinmemek.
siz kolay geçiyorsunuz demişsiniz ben de kolay geçmediğimi yazmışım şaka mı? tıp, müh. hukuk, eğitim hariç diğer fakültedeki arkadaşlarım gayet gezip tozuyor şehrin tozunu attıyordu valla. tabii ki gezecekler, neden gezmesinler? ama o dediğim fakülteler hariç olan fakülte ve bölümlerde olup okula uğramayan, uğrasa da derslere girme zahmetinde bile bulunmayanların eğitime dil uzatması çok şeker:) bir de bıraksan 2 çocuğa toplamda 2 saat bakamayacakların öğretmenlere laf atması da pek bir ironik:)Mesela gezenlerin bölümleri neydi?
Fen edebiyat, mimarlık, mühendislik, tıp... kısaca eğitim hariç rahat bölümde olan arkadaşım olmadı da, merak ettim
Bir de şunu merak ettim; eğitim fak tercih ederken hayal ettiğiniz kahve içip müzik dinleyerek mezun olmak mıydı?
O kadar da olsun yani, uykusuz kalıverip oyun hazırlayıverin lisans eğitimi neticede
Bir öğretmene yakışmayacak kadar bozuk yazı dilin var.siz kolay geçiyorsunuz demişsiniz ben de kolay geçmediğimi yazmışım şaka mı? tıp, müh. hukuk, eğitim hariç diğer fakültedeki arkadaşlarım gayet gezip tozuyor şehrin tozunu attıyordu valla. tabii ki gezecekler, neden gezmesinler? ama o dediğim fakülteler hariç olan fakülte ve bölümlerde olup okula uğramayan, uğrasa da derslere girme zahmetinde bile bulunmayanların eğitime dil uzatması çok şeker:) bir de bıraksan 2 çocuğa toplamda 2 saat bakamayacakların öğretmenlere laf atması da pek bir ironik:)
siz önce millete saygı duymayı ve tahammül etmeyi öğrenin sonra insanlara ders verirsiniz. hadsiz.Bir öğretmene yakışmayacak kadar bozuk yazı dilin var.
Önce kendini ifade etmeyi öğren,
Sonra çocuk sorumluluğundan dem vur.
ben sadece tecrübe ettiğim şeyleri yazdım. belki diğer okullarda farklıdır, bilmiyorum ama biz çalışıyorduk, yata yata geçme söz konusu bile değildi. benim kızdığım, insanların eğitim fakülteleri hakkında bu tarz önyargıları olması. hadsiz dediğim için kusura bakmayın.Mesela gezenlerin bölümleri neydi?
Fen edebiyat, mimarlık, mühendislik, tıp... kısaca eğitim hariç rahat bölümde olan arkadaşım olmadı da, merak ettim
Bir de şunu merak ettim; eğitim fak tercih ederken hayal ettiğiniz kahve içip müzik dinleyerek mezun olmak mıydı?
O kadar da olsun yani, uykusuz kalıverip oyun hazırlayıverin lisans eğitimi neticede
Amaaaan boşver. O şahsa kendini açıklamana bile değmez. Herkes her haltı mükemmel biliyo şu ülkede.siz önce millete saygı duymayı ve tahammül etmeyi öğrenin sonra insanlara ders verirsiniz. hadsiz.
Ayni dert bende de var. Benden 6 yas kucuk benden cok daha tecrubesiz ama sanki kendi en iyisiymis gibi lanse etmeye calisan beyinsiz bi kiz var benim okulumda da. Bu kizin da ozellikle idarecilerin yaninda beni yonlendirmeye calisan bir uslubu oluyor. Ben de ona aynisini yapiyorum. Bastiriyorum onu. Ne kadar bastirsam da kiz beni varligiyla geriyor. Surekli bir rekabet havasi icinde. Bir de taklit etmesi yok mu deliriyorum resmen.yaptigim materyalleri, yontem ve tekniklerimi ogrenmeye calisiyor. Kiyafetimi ozellikle takip ediyor. Yeni aldigim ayakkabinin aynisinin tipkisini almis dusunebiliyor musun? Taklit ediyor beni. Ama bisey kesfettim insanlarin zaaflarini kullanicaksiniz. Kuzu gibi oluyorlar:))İyi akşamlar bayanlar. Ben öğretmenim ve okula gidip ders anlatasım gelmiyor. Sebebi ise çalıştığım yerdeki bayan öğretmen. Her şeye burnunu sokma derdinde. Sürekli laf sokmaya çalışıyor bana. Ben ona öyle bi çaba içinde olmadığım halde amacı ne anlamıyorum cidden. Emir kipiyle benimle konuşuyor şunu Yap bunu yap hayır yani ne üstünlüğü var anlamıyorum. Kendisi açıköğretim mezunu olup öğretmenlik yapıyor ben bunu hiç koz olarak yüzüne vurmadm ama kendini sanki okulun en üst yöneticisi gibi kendi kararlar veriyor emir kipiyle bir öğretmene yakışmayan cümlelerle konuşuyor ve gözlem ledim herkese karşı böyle . sesini yükseltiyor. Olgun davranışa ve konuşmaya sahip değil. Muhatap olmak dahi istemiyorum o derece nefret ettim.
Böyle bir durumda Siz olsanız ne yapardınız?
Aynen bu kadar cok polemik olan konuyu ben olsam kapattirirdim.Konu sahıbı bu konuyu nıye actın
Ben olsam coktan kapanmasını ıstemıstım
teşekkür ederim çok tatlısınız:)Amaaaan boşver. O şahsa kendini açıklamana bile değmez. Herkes her haltı mükemmel biliyo şu ülkede.
benim de bir asistan arkadaş vardı böyle naptım? bildiğin tersledim..İyi akşamlar bayanlar. Ben öğretmenim ve okula gidip ders anlatasım gelmiyor. Sebebi ise çalıştığım yerdeki bayan öğretmen. Her şeye burnunu sokma derdinde. Sürekli laf sokmaya çalışıyor bana. Ben ona öyle bi çaba içinde olmadığım halde amacı ne anlamıyorum cidden. Emir kipiyle benimle konuşuyor şunu Yap bunu yap hayır yani ne üstünlüğü var anlamıyorum. Kendisi açıköğretim mezunu olup öğretmenlik yapıyor ben bunu hiç koz olarak yüzüne vurmadm ama kendini sanki okulun en üst yöneticisi gibi kendi kararlar veriyor emir kipiyle bir öğretmene yakışmayan cümlelerle konuşuyor ve gözlem ledim herkese karşı böyle . sesini yükseltiyor. Olgun davranışa ve konuşmaya sahip değil. Muhatap olmak dahi istemiyorum o derece nefret ettim.
İyi akşamlar bayanlar. Ben öğretmenim ve okula gidip ders anlatasım gelmiyor. Sebebi ise çalıştığım yerdeki bayan öğretmen. Her şeye burnunu sokma derdinde. Sürekli laf sokmaya çalışıyor bana. Ben ona öyle bi çaba içinde olmadığım halde amacı ne anlamıyorum cidden. Emir kipiyle benimle konuşuyor şunu Yap bunu yap hayır yani ne üstünlüğü var anlamıyorum. Kendisi açıköğretim mezunu olup öğretmenlik yapıyor ben bunu hiç koz olarak yüzüne vurmadm ama kendini sanki okulun en üst yöneticisi gibi kendi kararlar veriyor emir kipiyle bir öğretmene yakışmayan cümlelerle konuşuyor ve gözlem ledim herkese karşı böyle . sesini yükseltiyor. Olgun davranışa ve konuşmaya sahip değil. Muhatap olmak dahi istemiyorum o derece nefret ettim.
e neden rahatsızlığınızı belirtmiyorsunuz okuldaki başka bir öğretmen yüzünden mesleğinizden niye soğuyasınız,kendisi orada baya kıdemli galiba ki borusu ötüyor biriside çıkıp bu şekilde emir kipiyle konuşulmasından hoşlanmam vs. demiyor mu? rahatsızlığınızı hissettirmemin binbirtürlü yolu var fazla muhattap olmamak,mesafe koymak gibi
teşekkür ederim çok tatlısınız:)
Acayip sorunlu bir tip belli zaten bir iki konu da denk geldim hani kavga istiyor denir ya aynen oAmaaaan boşver. O şahsa kendini açıklamana bile değmez. Herkes her haltı mükemmel biliyo şu ülkede.
Bazısı bayılıyor burda değişik şeyleri savunmaya. Gitse görür eğitim fakültesi tahmin ettiği gibi mi acabaAcayip sorunlu bir tip belli zaten bir iki konu da denk geldim hani kavga istiyor denir ya aynen o
Eğitim fakültesini küçümsüyor aöf savunuyor öyle bir tip ışte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?