Okulda çalışan bayan öğretmen

Ablacım,
seviyeli eleştiriler asla uyarı almadı sitede, olay kişisel tartışmaya, kişiliklere dönünce veya aşağılama, küçümseme, hakarete dönüşürse uyarı veriliyor.

Konu da aynı mesleği yapan iki kadın arasındaki gerginlik aslında, örgün eğitim veya aöf tartışması biri diğerini yermeden yapılıyorsa ne ala, ikisi arasındaki eğitim farkı var mıdır bilmiyorum doğrusu, pek anladığım bir konu diyemem, şunu biliyorum ister örgün olsun ister aöf insanın kendini geliştirmesi gerekiyor.
Bu sinema tiyatro camisasında alaylı-okullu tartışması gibi birşey, önemli olan öğrendiklerinle yetinmemek.

aaaa mesela böyle polemik ceza almıyo mu. oh be

ben her türlü çatışma ban sebebi sandım hep. çok sevindim şuan

teşekkür ederim

Mesela gezenlerin bölümleri neydi?

Fen edebiyat, mimarlık, mühendislik, tıp... kısaca eğitim hariç rahat bölümde olan arkadaşım olmadı da, merak ettim

Bir de şunu merak ettim; eğitim fak tercih ederken hayal ettiğiniz kahve içip müzik dinleyerek mezun olmak mıydı?
O kadar da olsun yani, uykusuz kalıverip oyun hazırlayıverin lisans eğitimi neticede

Ben konuya Yen'i bir renk kattım :))

Hangi fak daha şey

siz kolay geçiyorsunuz demişsiniz ben de kolay geçmediğimi yazmışım şaka mı? tıp, müh. hukuk, eğitim hariç diğer fakültedeki arkadaşlarım gayet gezip tozuyor şehrin tozunu attıyordu valla. tabii ki gezecekler, neden gezmesinler? ama o dediğim fakülteler hariç olan fakülte ve bölümlerde olup okula uğramayan, uğrasa da derslere girme zahmetinde bile bulunmayanların eğitime dil uzatması çok şeker:) bir de bıraksan 2 çocuğa toplamda 2 saat bakamayacakların öğretmenlere laf atması da pek bir ironik:)

Bir öğretmene yakışmayacak kadar bozuk yazı dilin var.

Önce kendini ifade etmeyi öğren,
Sonra çocuk sorumluluğundan dem vur.

ben sadece tecrübe ettiğim şeyleri yazdım. belki diğer okullarda farklıdır, bilmiyorum ama biz çalışıyorduk, yata yata geçme söz konusu bile değildi. benim kızdığım, insanların eğitim fakülteleri hakkında bu tarz önyargıları olması. hadsiz dediğim için kusura bakmayın.

Ayni dert bende de var. Benden 6 yas kucuk benden cok daha tecrubesiz ama sanki kendi en iyisiymis gibi lanse etmeye calisan beyinsiz bi kiz var benim okulumda da. Bu kizin da ozellikle idarecilerin yaninda beni yonlendirmeye calisan bir uslubu oluyor. Ben de ona aynisini yapiyorum. Bastiriyorum onu. Ne kadar bastirsam da kiz beni varligiyla geriyor. Surekli bir rekabet havasi icinde. Bir de taklit etmesi yok mu deliriyorum resmen.yaptigim materyalleri, yontem ve tekniklerimi ogrenmeye calisiyor. Kiyafetimi ozellikle takip ediyor. Yeni aldigim ayakkabinin aynisinin tipkisini almis dusunebiliyor musun? Taklit ediyor beni. Ama bisey kesfettim insanlarin zaaflarini kullanicaksiniz. Kuzu gibi oluyorlar:))

Öğretmen değil misiniz,buyurun buradan başlayın eğitmeye.Ne demek emir kipi kimse kusura bakmasın ama onu yerin dibine sokar sokar cikarirdim.Herkes haddini ve yerini bilecek.Siz onun öğrencisi değil meslektasisiniz.Arada kavga vs yoksa sizinle böyle konuşmasına izin vermeyin.Size şunu yap dediğinde buyur canım sen yap benim işim değil deyip uzaklasin.Yok devam ediyor benim mudurum sen değilsin,ne yapıp yapmayacagima ben karar veririm,bitti.Fazla da muhabbet etmem.Allah kolaylık versin ben bilirim-cilerle baş etmek zordur

benim de bir asistan arkadaş vardı böyle naptım? bildiğin tersledim..
bana çay koy dedi sen koy ben senin kölen miyim dedim açık açık söyledim ya
ki ben çok yumuşak kalırım genelde böyle durumlarda zaten başta çok yumuşaktım sonra dayanamadım dişlerimi gösterdim...
böyle böyle derken bana nasıl davranması gerektiğini anladı düzeldi nefretle bakıyordum artık kıza çünkü her dediğine ters cevap vermeye başlamıştım
sevmiyorum o tavırdaki insanları

Bayan yanl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…