- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.865
- 598
- 33
- Konu Sahibi Piremsesim11
-
Sizin öyle bir zorunluluğunuz yok da benim var mı?
Sizin tanıdıklarınız disiplinli ve etik kurallara bağlı üniversitelerde okumadıysa benim yapacak bir şeyim yok
Aldıkları diplomalara yazık
Ama sizi hatırlıyorum ben
Geçen de bir konuda 863454 kez özür dileyerek insanları banlatmıştınız
Bunlara gelmem o yüzden
Mune ablanın sesini duydunuz
Kendisi ücretli öğretmen. Atanmış olsa evet dediğinizi düşünebilirdimKoz olup yüze vurulacak birşeymi ben diyorum ki helal olsun sınıfta hoca ile eğitim görmemesine rağmen devletin okuluna atanabilmiş nasıl çalışkanmış
Burda aöf mezunlarını aşağıladığınızın farkındamısınız
Bence o arkadaşın bu tavırları bu tarz önyargılara karşı beni hafife almayın deme şeklidir.
İdare ediverin canım siz örgün eğitimli üst düzey bir öğretmensiniz.......
Hanımlar rica etsem örgündü aöftü aman şu meslek için okumakta ne var, yata yata vb tartışmalara girmeyiniz.
Sonuçta hepiniz çalışıp çabalayıp diplomalı meslek sahibi oluyorsunuz, üniversite okumayı da kategorize etmeyin rica ediyorum, maddi veya ailevi sebeplerle okuyamamış birçok gençten şanslıyken birbirinizi yermeniz hoş olmuyor.
Dosyalar var okulda sisteme girilmesi gerek mesela bunu emir veriyor insan bi hal hatır sorar bu kadar mı kaba olunur diyorum hastalanmıştım bi nasılsın demeden derse gitmeyecek misin diye soruyorNe yap diyor mesela. Ornek versen.
Dosyalar var okulda sisteme girilmesi gerek mesela bunu emir veriyor insan bi hal hatır sorar bu kadar mı kaba olunur diyorum hastalanmıştım bi nasılsın demeden derse gitmeyecek misin diye soruyorNe yap diyor mesela. Ornek versen.
O bir kişiyle uğraştım ve cevabımı da verdim yalnız kendisi başkalarının işine burnunu sokmayı çok seven bir tip olduğu için artık uğraşmaya gerek duymuyorum siz de benim öğretmenliğimi sorgulayamazsınız. Umarım bu tipte bir iş arkadaşın olur da beni anlarsın iyi akşamlarEvet herkes kendi işini yapsın gerçekten, öğretmenlik mezunları da devletin normal kadrolarına atanmasın. Herkesin mesleği ne ise onu olsun. Diğeri konu sahibi direk polemik yaratacak bir şey yazmışsınız yazınızda "açık öğretimli olduğunu yüzüne vurmuyorum." pardon da siz kimsiniz? Kadının kişiliğiyle ilgili probleminiz varsa o yönde bir çözüm üretmelisiniz. O zaman örgün okuyan boğaziçi mezunu da gitsin sütçü imamdan mezun olan bi insan için aynı şeyi söylesin, bunun sonu yok yani, saçma bi yerden vurmaya kalkmışsınız. Ayrıca bi insanla baş edemeyen biri nasıl bir sınıfı idare edebilir merak ettim doğrusu?
Şunu da demeden geçemicem, açık öğretim örgünden zor olamaz kimse kimseyi kandırmasın. Ben burda kişiler üstünden konuşmuyorum, zaten açık öğretimden bölümü olan alanlar aşırı derece de kısıtlı ve açık öğretim o kadar matah bi öğrenim türüyse, doktorluk, avukatlık, mühendislik bölümleri de olsun o zaman ama olmaz işte çünkü örgünle bir değil.
Dosyalar var okulda sisteme girilmesi gerek mesela bunu emir veriyor insan bi hal hatır sorar bu kadar mı kaba olunur diyorum hastalanmıştım bi nasılsın demeden derse gitmeyecek misin diye soruyor
Dosyalar var okulda sisteme girilmesi gerek mesela bunu emir veriyor insan bi hal hatır sorar bu kadar mı kaba olunur diyorum hastalanmıştım bi nasılsın demeden derse gitmeyecek misin diye soruyor
Benim üslubumda ne varmış?sizin de uslubunuz hos degil .7 sayfada soylemislerdir.Bunlari gecersek tavrinizi koyun siz de orali olmayin .Ne diosa yapmayin.Meslegimiz guzel meslektasim...
Son yıllarda çıktı bu moda, benim öğretmenlerim enstitü mezunu kadınlardı, eli öpülesi idealist öğretmenler, bir mantoyu 3 kişi giyen kadınlardı onlar, sonra üniversiteler açıldı, öğretmen enstitüsünden mezun olanlar küçümsenmeye başladı, peşinden üniversitenin ismine göre yermeler başladı, X Üniversite mezunlarıyla Anadolu'nun bir şehrindeki üniversite mukayeseleri başladı, sonra meslek yermeler.En doğru ve en güzel cevap..
Çok güzel izah etmişsinYa ok.
İnsanlar bir taraflarını yırtsın örgün öğretime girmek için.
Ki öğretmenliğin puanları hiç düşük falan değil.
Sonra açık öğretimden bitirip bunca atanamayan öğretmen varken birileri alsın
Ne eğitim psikolojisi görsün, ne eğitimcilik adına bir ders.
Sonra öğretmenlik.
Ben ikna oldum
Asdfghj.
O zaman mesela Turizm Otel İşletmeciliği mezunu bir doktora falan gidin güvenip.
Asdfghj.
Tartışma çıkaracağım diye insanların çok garip argümanlarını okuyorum şurada.
Şu an uzak duruyorum vallabenzeri hatta çok daha fenası var bizde. ama hiççç muhatap olmuyorum yan yana bile oturmuyorum çünkü otursam abuk subuk laf sokacak. o yüzden mümkün olduğunca uzak duruyorum. o kadar keyifliyim ki anlatamam. denemeni tavsiye ederim.
Benim tavrım konu sahibinin rahatsız olduğu kadın gibi olanlara karşı verilmiş bir tavırdı. Yoksa açık öğretim okumuş kimseyi küçümsemedim. Hani iktisat okumuş birinin öğretmenlik yapması gibi olmaması gereken bir şey bana göre. Ben öğretmenim ve belki de bu sistemin içinde olduğum için bu kadar tepkiliyim. Sorun ben çok emek ettim eğitim fakültesi bitirdim değil. Yoksa eğitim fakültelerinin yetiştirdiği öğretmenler de vasat altı olabiliyor. Önemli olan eğitimin kalitesi. Sizin bahsettiğiniz köy enstitülü öğretmenler olsa yine keşke. Bu konuda hiç olmaması gereken bir sistemin içinde yer alıp bir de iş arkadaşına emir yağdıran bir insan var. Benim tepkim böyle insanlara.Son yıllarda çıktı bu moda, benim öğretmenlerim enstitü mezunu kadınlardı, eli öpülesi idealist öğretmenler, bir mantoyu 3 kişi giyen kadınlardı onlar, sonra üniversiteler açıldı, öğretmen enstitüsünden mezun olanlar küçümsenmeye başladı, peşinden üniversitenin ismine göre yermeler başladı, X Üniversite mezunlarıyla Anadolu'nun bir şehrindeki üniversite mukayeseleri başladı, sonra meslek yermeler.
Ne oluyor gerçekten? Merakımdan soruyorum, cahil bir kadınım mazur görün saçma sorunlarımı, anası babası okutmamış, maddiyatsızlıktan okuyamamış hemcinslerinizi görünce de ben x üniversitenin bilmem ne bölümünü bitirdim yetmedi 2 üniversite daha okuyorum taam mı mı diyorsunuz?
Çok şanslısınız okuyabildiğiniz için ama bu şansınızı bölüm veya üniversitenin namıyla yermek yerine insanlarınıza faydalı olmak, yol göstermek, göğsümüzü kabartmak için kullanın.
Laflarım geneldi tabii, sizi alıntıladım ama buradaki bacılara sordum:)
İletişim kurdum daha önce fakat kendisi aynı şeyleri tekrar etti. Mesajlarda belirttim bu durumu. Demekki insanların içinde açıktan okuyup öğretmenlik yapanlara karşıymış ki burada dile getirmişler.meslektaşınızla iletişim kuramıyorsunuz, öğrencilerinizle nasıl kuruyorsunuz merak ettim.
gereksiz şekilde açık-örgün öğretim tartışmasına sebep oldunuz bunu da belirteyim.
bence siz açık öğretim okuyup öğretmenlik yaptığı için tavırlısınız meslektaşınıza o da bunu hissediyor ve bu yüzden böyle.
Ben örgün öğretimde okuyarak hakkımda öğretmenlik yapan bir öğretmenim o kişi de açıktan okuyarak öğretmenlik yapan biri. Kimsiniz demişsiniz de. Açık açık yazayım dedimEvet herkes kendi işini yapsın gerçekten, öğretmenlik mezunları da devletin normal kadrolarına atanmasın. Herkesin mesleği ne ise onu olsun. Diğeri konu sahibi direk polemik yaratacak bir şey yazmışsınız yazınızda "açık öğretimli olduğunu yüzüne vurmuyorum." pardon da siz kimsiniz? Kadının kişiliğiyle ilgili probleminiz varsa o yönde bir çözüm üretmelisiniz. O zaman örgün okuyan boğaziçi mezunu da gitsin sütçü imamdan mezun olan bi insan için aynı şeyi söylesin, bunun sonu yok yani, saçma bi yerden vurmaya kalkmışsınız. Ayrıca bi insanla baş edemeyen biri nasıl bir sınıfı idare edebilir merak ettim doğrusu?
Şunu da demeden geçemicem, açık öğretim örgünden zor olamaz kimse kimseyi kandırmasın. Ben burda kişiler üstünden konuşmuyorum, zaten açık öğretimden bölümü olan alanlar aşırı derece de kısıtlı ve açık öğretim o kadar matah bi öğrenim türüyse, doktorluk, avukatlık, mühendislik bölümleri de olsun o zaman ama olmaz işte çünkü örgünle bir değil.
Son yıllarda çıktı bu moda, benim öğretmenlerim enstitü mezunu kadınlardı, eli öpülesi idealist öğretmenler, bir mantoyu 3 kişi giyen kadınlardı onlar, sonra üniversiteler açıldı, öğretmen enstitüsünden mezun olanlar küçümsenmeye başladı, peşinden üniversitenin ismine göre yermeler başladı, X Üniversite mezunlarıyla Anadolu'nun bir şehrindeki üniversite mukayeseleri başladı, sonra meslek yermeler.
Ne oluyor gerçekten? Merakımdan soruyorum, cahil bir kadınım mazur görün saçma sorunlarımı, anası babası okutmamış, maddiyatsızlıktan okuyamamış hemcinslerinizi görünce de ben x üniversitenin bilmem ne bölümünü bitirdim yetmedi 2 üniversite daha okuyorum taam mı mı diyorsunuz?
Çok şanslısınız okuyabildiğiniz için ama bu şansınızı bölüm veya üniversitenin namıyla yermek yerine insanlarınıza faydalı olmak, yol göstermek, göğsümüzü kabartmak için kullanın.
Laflarım geneldi tabii, sizi alıntıladım ama buradaki bacılara sordum:)
Benim yorumum sizlerin tepki gösterdiği konulara değil zaten, bende aynı fikirdeyim öğretmenlik okumamış biri öğretmenlik yapmasın veya ne bileyim ziraat mühendisi makine mühendisliği yapmasın o konuda hak veriyorum sizlere.Benim tavrım konu sahibinin rahatsız olduğu kadın gibi olanlara karşı verilmiş bir tavırdı. Yoksa açık öğretim okumuş kimseyi küçümsemedim. Hani iktisat okumuş birinin öğretmenlik yapması gibi olmaması gereken bir şey bana göre. Ben öğretmenim ve belki de bu sistemin içinde olduğum için bu kadar tepkiliyim. Sorun ben çok emek ettim eğitim fakültesi bitirdim değil. Yoksa eğitim fakültelerinin yetiştirdiği öğretmenler de vasat altı olabiliyor. Önemli olan eğitimin kalitesi. Sizin bahsettiğiniz köy enstitülü öğretmenler olsa yine keşke. Bu konuda hiç olmaması gereken bir sistemin içinde yer alıp bir de iş arkadaşına emir yağdıran bir insan var. Benim tepkim böyle insanlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?