Okulda cinsel konusmalar

işte öyle bir şey yok ben de bunu anlamıyorum kim burada sizin az önce anlattıklarınızı savunur ki
diğer bir üyeye de demiştim nenem zamanından beri yaşanan şeylerin dayatılmasına/normalleştirilmesine ihtiyaç yok ki, bir de üstüne internet bindi farkında olun ona göre davranın deniyor sadece
bugün bahsettiğiniz okul saldırısı olayını görünce benim de aklıma bu konu geldi çünkü çocuk internet yüzünden incel akımından da etkilenmiş mesela ve bu akımı çoğu ebeveyn bilmiyordur, redpill'i de bilmiyordur. konuyla tek ilgisi bu durum benim için
hiç anlam veremedim yorumlarınıza, yaptığınıza da erdem sinyalleme deniyor
en az sizin kadar çocukların, kadınların iyiliği düşünüldüğü için bu konuya yorum yapılıyor, sapkın olunduğu için değil

özür dileyerek türk inceller: X denk geldi sizinle paylaşayım dedim bir önceki yorumun altını doldurmak için @Heytttt be bunlar sadece bazıları, bu tarz konuşmalar çok yaygın bu akımı bilsinler bilmesinler bu konuşmaları birbirlerinden görüyorlar
akımla ilgili hızlıca buldum: X - X - X
"erkek yalnızlığı salgını/male loneliness epidemic" denen bir şey var bir de, incel ve redpill'e gelmek için ilk durak
bi inceleyin, bizim konumuzla da bu yaşanan olaylarla da ilgili bunlar. kapsamlıca konuşsak daha fazla konu var ama zaten bazılarından da bahsedildi konuda. daha fazlasına da gerek yok bence görmek için
çocuklarla her şeyi konuşmak zorundasınız. bu sapıklık değil tam tersi. insani değerleri en çok bu konuda katmalısınız onlara. insani değerleri konuşmalısınız. kişiliğin temelini oluşturan konu bu.
yani bazı şeyler benim doğrum denilemeyecek kadar nesnel ve gerçek

Aynen zaten bunu Esime de sordum ya gecen Abi neden 31 mesela ne alaka

69 un bile bir mantigi var ama 31 ne ya

O şeymiş ya ebced hesabına göre işte eskilerden ne derlerse mastürbasyona onu değiştirip şiyapıyolarmış.

Imam 113 cemaat 117 mi ne öyle bi şey vardi mesela.

Ay ne ebcedi ya onu mu dusunduler saniyirsunuz. 3'ü saga yatır bak tas**ga benziyor 1 de penis.

Uy canim cok mu zoruna

Aa ben de şey duye düşünmüştüm, 1 penis 3de böyle kavramış el gibi ya ama ben Elizabethe daha çok gülüyorum
el çekmek deyiminden geliyor deniyordu direkt el kelimesinden yani, ebced hesabına göre elif 1 lam 30'muş bize göre tersten yazıldığı için 31 oluyor sanırım

Son düzenleme:

çok doğru bir yere parmak basmışsınız. bunlara gerekli önlemler alınmadığı sürece daha çok can yakacaklar. aynı birilerinin zamanında ışıda dediği gibi "bir grup öfkeli genç" diye hafife alıyorlar.

bunların elebaşı adamlar kadın ticareti, fuhuş ve uyuşturucu kaçakçılığı yapıyor ve bu kullanışlı aptalları kendilerine maşa olsun diye eğitiyorlar internet üzerinden. avrupada 70 bin kişilik grup ortaya çıktı, adamlar kendi annelerini kız kardeşlerinin mahremlerini paylaşıyorlarmış birbirleriyle. evdeki kadına düşman oluyorlar en başta.

ya aslında internet derya deniz çok fazla konuşulacak konu var da işte aklıma gelenleri yazdım bu konuda diğer mesajlarda da. ben anne olsam internette ergen profili oluşturup gezinirdim neler var bilgi edinmek için
dediklerinizi bilmiyordum araştırayım, bizde de aile ve akrabalarını paylaşan veya en azından o başlıklarla paylaşan çok bir de bugün araştırmanın haberini gördüm ne kadar doğrudur bilmiyorum ama kadınların katilinin oğlu olması ihtimali bir yabancı olması ihtimalinden daha yüksek diyordu

`