iste biz boyle "karin kesilir cocuk cikar" diye ogrendigimiz, vajina hakkinda konusmaktan utandigimiz icin
hollandada %15ken bizde %60 , dunyanin geri kalani catir catir sevisirken vajinusmus topiklerine her ay yeni uyeler geliyor.
ben ergenken de annem bir ergenler icin cinsellik kitabi alip koymustu kutuphaneye, gizli gizli onu okur herseyi ogrenirdik

ben hep adetle, kadinlikla, dogumla cok barisiktim - ama kiz ortamlarinda kizlar ilkgece korkularini anlatirlardi analarinin gunlerinde duyduklari sehir efsaneleri. yok iki kisi kitlenmis de doktora gitmis yok kan duvarlara sicramis, tonla sacmalik...
sonra gel o kadinlardan saglikli keyifli cinsellik bekle, secme imkanlari varsa vajinal dogum secsinler:)
ben istanbulda yasiyorum fransiz yetimhanesinin, alman bilmenne komunitesinin kermesleri oluyor sosyal medyadan gorup gidiyorum. oralardan 10-20 liraya aliyorum bunlari:) hatta bazilarinda fiyat bile olmuyor sen secip alip oradaki kutuya gonlunden geceni koyuyorsun.
aslinda en iyisi alip bol bol okuyup en basindan merak etmeden bilgiyi vermek bence:)