Okulda müdür kayırmacılığı

Hmm peki aile ne durumda ? Laf anlayabilecek destek olabilecek insanlar mı
İki öğretmen gördüler ikisi de sınıfı bırakıp kaçmayı seçti, çocuğa asla sınır koymayan he deyip bildiğini okuyan tipler.
Çocuk geçen yıl benim oğlumun sınıfındaydı. Öğretmenleri gönüllü olarak sınıf kapattı (sınıf kapatma ihtiyacı vardı)

Müdür bunu sadece bazı kişilere yapıyor, onun dışındakilerin sorunlarına kulak tıkıyo
Ya klasik müdür işte. Adalet aramayın. İşinizi yapın, resmi olun. Bizim müdürde adil değil. Kendi de kabul ediyor. E napalım. Bu da böyle. Ben artık yaşlandım sanırım uğraşamıyorum

Ya klasik müdür işte. Adalet aramayın. İşinizi yapın, resmi olun. Bizim müdürde adil değil. Kendi de kabul ediyor. E napalım. Bu da böyle. Ben artık yaşlandım sanırım uğraşamıyorum
O kadının sınıfı sakince ders işlerken biz sınıfça saç baş yolacağız derste.Adaletsizliği normalleştirmek benim için hiç kolay değil öyle

Siz de bırakıp kaçın demekten başka bir çözüm yok sanırım

Öğretmenler toplantısında öğretmenlere hakaret etti, kimsenin sesi çıkmadı, müdür de uzun uzun dinledi tepki vermedi destek verdi
Kimsemin gururu yokmuymus yav herkes nie suspus yani sonuçta kimse ona muhtaç değil haklı olduğuna mı inanıyorlar da susuyorlar ?
Korkacak değillerdir herhalde

Kimsemin gururu yokmuymus yav herkes nie suspus yani sonuçta kimse ona muhtaç değil haklı olduğuna mı inanıyorlar da susuyorlar ?
Korkacak değillerdir herhalde
Kısa bir toplsntıydı, şok oldu herkes. Çıkınca herkes birbirine sorup durdu ne dedi o şimdi diye. Rehber öğrt ve arkadaşlarını kastetti bence ama genel bir tabir olunca herkes için ayrı ayrı şikayet konusu olabilir şu an.

Merhaba. Evet yaşadığınız şeyi haksızlık olarak değerlendirmiş olabilirsiniz. Ama okullarda gerçekten gerekmedikçe sınıf değişikliği olmuyor. Sizin oğlunuzun sınıfı belki bu sebepten değiştirilmemiş olabilir. Ama sizin sınıfınıza gelen çocukla ilgili olayda öğretmenle çocuğun aynı sınıfta devam etmesi gerçekten zor olur diye düşünüyorum. Sınıfı değişen çocuk zor çocuk ve otorite kurulmadığı için demişsiniz. Belki siz bu konuda ona doğru yaklaşımı sergilersiniz ve düşündüğünüz gibi olmaz. Ama genele bakınca haksızlığa uğradığınızı hissetmeniz normal. Bir de toplantıda direkt deseydiniz keşke. Hakaret olayında. Size hakaret edildi mi?

Sınıfın değişmesi normal. Artık birlikte devam edemez o öğrenci ve öğretmen. Sizin çocuğunuzun sınıf değişikliği isteğiniz ise keyfi. Artık bunun önüne geçmek için iki yıldır çok sıkı tutuluyor işler. Bunu iyi biliyor olmanız gerek. Ortaokulda öğretmenim, disiplin suçu oluşturan durumlarda bile kolayca değişmiyor artık sınıf. Şahsi meselenizi olması gerekenle bir tutmamanızı tavsiye ederim.

Bu değişikliği çocuk için değil öğretmen için yapıyor, o kurtulsun rahat etsin okula dönsün diye. Ne çocuklar var öyle her sınıfta,çocuğa göre değil öğretmene göre muamele yapıyor.
Rehber öğretmen ve yakın arkadaşlarini kastettiğini düşündüğüm için bişey söylemedim ama keşke söyleseydim pişmanim, ha bana ha başka öğretmene.

Benim çocuğumun sorunu ise öğretmeninin çocukları gün boyu oyalamaktan başka bişey yapmaması. Ama bunu bu şekilde yazmadım dilekçeye, adaptasyon sorunu var dedim.

Şikayet edebileceğiniz herhangi bir şey göremedim. Şikayetinizi ispat için done yok elinizde. Alınan kararlar size uygun gelmemiş sadece.

Şikayet edebileceğiniz herhangi bir şey göremedim. Şikayetinizi ispat için done yok elinizde. Alınan kararlar size uygun gelmemiş sadece.
Belli bir kitleye hakaret. Okul içindeki bütün öğretmenleri kapsayıcı ,herkesin üzerine alınabilrceği bir hakaret. Öğretmen öğretmene bunu yapmamalı, müdür de toplantı düzenini bozana müdahale etmeli

Bundan bir şey çıkmaz bence

Ama demek istediğim öğretmen bunu istemese bile bu saatten sonra aynı sınıfta olmaları iyi olmazdı bence.
Bir daha böyle bir konuşma olursa direkt fikrini söylersin içinde kalmamış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…