Okulda müdür kayırmacılığı

Öğretmen değilim ama düşünüyorum bu şöyle bir şey. Bir çalışan zor işle uğraşmak istemiyor işten kaçmak için farklı yollara başvuruyor, onun işini kolaylaştırmak için kendi halinde başka bir çalışana iş yıkılıyor. Bence gerçekten haksızlık. Ama çözümü var mıdır bilemiyorum.

Ama demek istediğim öğretmen bunu istemese bile bu saatten sonra aynı sınıfta olmaları iyi olmazdı bence.
Bir daha böyle bir konuşma olursa direkt fikrini söylersin içinde kalmamış olur
Ben de istemiyorum ne olacak ki şimdi..
Mesela ben okuldan gideceğim bu haksızlığa tepki için, çocuğu göndermek değil kendim gideceğim

Bu değişiklik yetkisi rehberliğe ait. Rehberliğe mobing yaparak bunu yaptırdı, şimdi top rehberlikte. Muhatap müdür değil rehberlik artık. Adam yapıyor ediyor ama başkasını hedef gösteriyor

Sorunları dayakla çözmeye çalışıyorsa sonuçlarına katlanmalıydı.Çocuğu göndermek yerine kendi ücretsiz izin almalıydı ki aldı, müdür geri gelsin diye ugraşıyor nedense
O ayrı, o öğretmen soruşturma geçirmeli bence meslekten de uzaklaştırılması. Ama öğrencinin sınıfının değişmesi normal geldi.

O ayrı, o öğretmen soruşturma geçirmeli bence meslekten de uzaklaştırılması. Ama öğrencinin sınıfının değişmesi normal geldi.
Sınıfının değişmesi gereken her sınıfta en az 1-2 çocuk var ona bakarsak. İşimize gelmeyen çocuğa şiddet uygulayalım sınıfı değişsin.Yok onları değiştirmez, çocuğun yararını düşündüğü yok, öğretmeni kayırıyor. Ellerine yüzlerine bulaşsın ne diyim

O kadının sınıfı sakince ders işlerken biz sınıfça saç baş yolacağız derste.Adaletsizliği normalleştirmek benim için hiç kolay değil öyle
O zaman siz de cocukla ilgili veli müdür rehberlik servisini sürekli darlayacaksınız.Tabi ki yanlış davranışı olursa. o cocugun da diğer öğretmenin sınıfına düşmesi de sadece sanstı. Kimsenin günahı yok.

Benim de lisede sayısal sınıfta otizmli öğrencim var. Bir de sınıf öğretmeniyim. İki keredir cocuklara zorbalık kesinlikle istemiyorum, izin de vermem adlı konuşma yaptım. Ama diğer sayısal sınıf hem zeki hem davranış problemi olmayan öğrencilerden oluşuyor. Kader işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…